lia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 samo direktnega Fanči v skalovje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 plehke in glupe pičke honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 uživaš, ko me trpinčiš????????????????????? ne ... sej vem, da sem si sama kriva ... ker te nočem pozabit ... nočem te izbrisat iz srca ... ker te še vedno ljubim, kot sem te pred 4 meseci ... mogoče celo še bolj ... zakaj mi govoriš, da sem srček??????????? zakaj me ne objameš ...????? vse bi dala za en tvoj objem ... čisto vse ..... ljubim te .... pogrešam te .... fuuuul ..... zakaj ne more biti več tako kot je bilo ....????? s teboj sem doživela najsrečnejše dni v svojem življenju .... le-ti pa so se brez tebe prelevili v najnesrečnejše .... ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Tanja, bodi na temi ...med bumbarji smo kadar pride do moških moraš odločno rečt TI SI EN BUMBAR drugač ne razumejo Bo kul zihr bo vse kul, sčasoma - good luck 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 kaj bo bo kul....pajade nkol...dokler bo njeno razpoloženje odvisno od tipa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Sej sm rekla kaj more rečt da je en BUMBAR!Jst se takoj bolš počutm k tole rečem, pa tko na glas in sočno, z užitkom...BBBBBUMBAR!!!! Yes Ja res pa je, da razpoloženje ne sme bit odvisno od tipa, AMPAK lia da ne bomo obenem pozabli...all is fair in love and war 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 BUMBAR-cjoo kašna beseda, pa dejte no ženske, vsaj kako spodobno besedo rečt! npr. IDIOT,KRETEN... hmmmm ugotavlam, da se bumbarji in glupače zelo privlačijo brez zamere, sam res too much čivkate honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 A veš kera mi je pa še posebi pri srcu BUHTL A ti je bol...moško 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 jebemti babo.. te pa ne znajo bit tih. kej poves pa je treba prec celi druzbi scivkat, da majo spet nadalnih 7 dni mene na tapeti. pa brez usake meje kr drkat pa drkat.. no sej..se bo ze..vse se vraca, vse se placa..hehe.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A veš kera mi je pa še posebi pri srcu BUHTL A ti je bol...moško ja če bi bil debel prasec, potem ja tko pa NE, ker nisem debel, pa prasec tud ne honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Ne morm se zadržat, predn grem spat, sm se nalezla od BANG-BANG (joj me tok spominja na mojo kolegico Sofio, jo kr mal pogrešam Sofi ona je zmer updala s takimi odpiljenimi komentarji...pa preverjala kolk kej rožce zalivamo ) pa čeprov nism rocker po duši Evo, jutr grem na klasični koncert, upam da bodo drugač se bom pa mečkala upam da bo tok temno kt v kinu 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 butn butn butn.... ----------samo direktnega Fanči v skalovje free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 vsaj eden k se še spomni ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 še ena lekcija... ne srečo sem tud skozi to šla brez trpljenja...mal sem bla sicer žalostna... ampak na vsake 3 mesce pač pridejo tisti trije dnevi in potem preobrat... na tak način rastem samska od začetka do konca življenja? zakaj pa ne! http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> BUMBAR-cjoo kašna beseda, pa dejte no ženske, vsaj kako spodobno besedo rečt! npr. IDIOT,KRETEN... hmmmm ugotavlam, da se bumbarji in glupače zelo privlačijo brez zamere, sam res too much čivkate Ti pa sam da goflo odpreš pa ziher kej pametenga vn pride!!! A ti je 'prokleto tele zabito' ljubše???? Men ni k ne maram živali žalit! It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 glupa honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 as debil al nisi???!!!! mah .... grem meditirat... eni bumbarji me navjo ob pamet spravlal... lalalalaa.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>uživaš, ko me trpinčiš????????????????????? ne ... sej vem, da sem si sama kriva ... ker te nočem pozabit ... nočem te izbrisat iz srca ... ker te še vedno ljubim, kot sem te pred 4 meseci ... mogoče celo še bolj ... zakaj mi govoriš, da sem srček??????????? zakaj me ne objameš ...????? vse bi dala za en tvoj objem ... čisto vse ..... ljubim te .... pogrešam te .... fuuuul ..... zakaj ne more biti več tako kot je bilo ....????? s teboj sem doživela najsrečnejše dni v svojem življenju .... le-ti pa so se brez tebe prelevili v najnesrečnejše .... tudi zate bo posijalo sonce ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ...vse zenske oborozit z eno pokoncno raketo!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 da pa tebe clowk razume, more bit pa res ze kar faca..... Kako nej te dojamem kaj hoces od mene?! A ti mogoce sploh ves kaj bi rad? Pomojem da ne....Mam prow ane?! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 poslusu cele kasete.... takrat mi je blo kulsk no. in tudi pasalo je bolj v tiste case.no ja, smeha pa itak manjka v tem svetu -------- vsaj eden k se še spomni free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 freeeeeee.... a se bomo kej vidl? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Kaj ti je spet?! Pa teb res mal dogaja no :xx!: se popravljam - full ti dogaja!!!! :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 glupa Čiv, čiv, čiv It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Čiv, čiv, čiv buci buci bu honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts