kokica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Če si toliko zarukana, da ne vidiš, da ti hočem samo olajšati in izboljšati stvari, ki so trenutno v nemogočem stanju, potem je bolje, da vse skupaj pustiš, sedeš v kot in čakaš, da ti bo mogoče kaj z lune padlo...... Ni mi jasno, zakaj folk noče in noče sprejeti novih stvari, se jih naučiti in delati v najbolj pravi smeri, ker druge tako in tako ni....Pa saj je tako fino, če lahko v svojem življenju spoznamo in preizkusimo nove stvari.........Ampak NE......očitno so nekaterim možgančki malo zakrneli, če sem hudobna...... Zakaj se bojimo novih stvari? Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tko, sm čist druga oseba, sploh me ne poznaš.....spremenila sm se, pa ne zarad tebe....ampak zarad NJEGA! Face it - pozabljen si! Samo ON je v mojem srcu......ti pa ostan tak k si....baby all the way. Smil se mi tista, k bo naslednja tvoja...in naslednja in naslednja...ne zasužiš si punce... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Si v obdobju, ko nisi sposobna ob sebi obdrzati ljudi, ki jih cenis, spostujes in jih imas rada! S svojo negativno energijo in s svojim negativnim razmiljanjem jih preprosto odrivas stran. Ne vidis, da ti nekdo zeli pomagati, da ti ponuja roko..... Ti pa se obracas, nazaj in hrepenis po tistem, cesar ze zelo dolgo ni vec.... Sama ves, da tega nikoli vec ne bos imela, a vendar vso svojo energijo usmerjas v preteklost, k njemu.... Cemu ti je to potrebno?! Zakaj si to delas?! Izgubila bos ljudi, ki ti pomenijo najvec in ves, da te imajo radi. Kar naenkrat bos ostala sama, brez rame na kateri bi se zjokala, brez vsega.... Ostal ti bo le se spomin, ki pa bo zelo bolec!!! Imej se rada in zaupaj vase! Kajti ljudje okrog tebe, zaupajo vate! Le TI sama si ne..... Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 mejte se radi pa zaupajte sami vase! to je to! hmmmmm drugač pa, kdor drugmu jamo kople, sam vanjo pade! tko da ne se igrat... pa vsem vse lepo! vsak je sam sreče svoje kovač <--- a gre tko? e to je to ampak res, zej sm pa dost povedu honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 vsak je sam sreče svoje kovač <--- a gre tko? :xx!: Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 odidite,jaz vas ne potrebujem Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 maaaaaaačonaaaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 vsi tako razočarani in osamljeni, a vendar se vsi tako hitro spet poberete, najdete novo ljubezen...čestitam vam ! . Da bi se lahko naučil od vas tako hitro se pobrat iz blata... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 vsi tako razočarani in osamljeni, a vendar se vsi tako hitro spet poberete, najdete novo ljubezen...čestitam vam ! . Da bi se lahko naučil od vas tako hitro se pobrat iz blata... maaaaaaačonaaaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ....ja, pravijo, da tist kar zlahka dobiš, ne ceniš glih. Nekatere pa še najbl cenijo tist kar ne morjo dobit..... ..dokler ne dobijo tistega, ki ga želijo! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ..dokler ne dobijo tistega, ki ga želijo! Preklete babe zagamane.Kdaj boste končn dojele kjer tip je uredu.....................(toj še gnev iz prejšnega vikedna)....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............ne pa nastopači k so kul 5 dni pol se pa pokvarjo k jabuk........aaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Preklete babe zagamane.Kdaj boste končn dojele kjer tip je uredu.....................(toj še gnev iz prejšnega vikedna)....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............ne pa nastopači k so kul 5 dni pol se pa pokvarjo k jabuk........aaaaaaaaaaaaaaaaaa Ne nori jih moraš dat na hladno, pa zdržijo dlje! Zakaj pa imamo jabka v kleteh, da se ne pokvarijo! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Kje so normalni tipi? Kamorkoli pogledam sami psihot i. Dovolj vs mam, bom vzela dopus t. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 js pa nobenga psihiča ne poznam no, ene tri mogoč pa še tist po čudnem spletu okoliščin KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Jst pa psihotov k peska. En me je clo zasledvov domov, pol sm pa vn padla in sm ga nazjala, k vola. Ful me je blo strah, pol sm pa popenla, k me en tkole ustrahuje in sm ustavla avto, vn stopla in ga nazjala tko, da modelu ni blo nč jasn. Pol, k se je pa odpelu, sm se pa smejala, k mi je blo tok smešn/grozn/olajšujoče.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 očitno prvlačte psihiče KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ja, sej, svoje k svojim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ja, sej, svoje k svojim. Psihič.....sam da nauš začela z mesarskmu nožem kej izvajat okol....hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 kje kej ?? kje so ej, a se greva eno igrco kdo se prvi iz stolpnce vrze in prezvi ---------Kje so normalni tipi? Kamorkoli pogledam sami psihot i. Dovolj vs mam, bom vzela dopus t. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 pismo, babe zarukane, kwa se pa limate na "sladke lepotce" k so taki samo zato, da vas izkoristjo pa zavržejo kot strgane gate in jih pol en k...briga za vas. Seveda, ko pa že naslednjo minuto lahko dobijo novo kje drugje.Poštenih, zvestih in prizadevnih fantov pa tud opazite ne!... Tolk, da se ve, kdo gleda samo na zunanjost in pocukrane besede mi je že lažje ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Psihič.....sam da nauš začela z mesarskmu nožem kej izvajat okol....hehe Hm, zdej si mi pa dal idejo! Pazte se me! pismo, babe zarukane, kwa se pa limate na "sladke lepotce" k so taki samo zato, da vas izkoristjo pa zavržejo kot strgane gate in jih pol en k...briga za vas. Seveda, ko pa že naslednjo minuto lahko dobijo novo kje drugje.Poštenih, zvestih in prizadevnih fantov pa tud opazite ne!... Tolk, da se ve, kdo gleda samo na zunanjost in pocukrane besede mi je že lažje Ok, morm to skomentirat!!!! 1. Ne tlač nas vseh v isti koš...nismo vse babe zarukane! 2. Pošteni, zvesti in prizadevni fantje so že ok, če le niso dolgočasni, butasti, obupani in brez humorja! To se zavoha na kilometer in če imaš kaj od tega, delaj na tem, da boš popravil! 3. Mela sem že 100x grše tipe od sebe, ker ne dam tolk na zunanjost, pa so oni mene zajebal...tolk o tem. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr Jst bi tud lohk rekla, da tipi padate sam na suhe blondinke, pa to ni res. Za vsako rit raste palca. Ni hudič, da se za tvojo neb našla. Sam potrpet bo trreba. Bolje pozno dobiti pravo dekle, kot pa vmes imeti 10 napačnih. Evo, mal sm te mogla nazjat, ampak samo za spodbudo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Pikica, predno si ta post napisala sem si rekla => To pa prov morm skomentirat!(mim grede kaj maš zdej spet prot blondinkam ) Ja, jst bi rekla prvo ane da tut kaki "lepotci" znajo bit dobri fantje tko kot tudi luštne punce, ki znajo bit normalne - niso vse tiste, ki jim je narava podelila malce več skladnih potez ošabne in zagledane same vase...tko da, ne sodi človeka po ovitku ane In kot drugo, jst dam tut priložnost takšnim in drugačnim tipčkom, seveda mi je kul, če mi je všeč na prvi pogled ane ampak še nas je takih bejb, ki damo priložnost tipčku, da se pokaže v pravi luči kot pa da bi samo ocenile ovitek. In sploh, se bom morala tut s tistim strinjat, da tudi "neugledni" tipi niso toliko nedolžni ker tudi tak ki enkrat žensko dobi, misli da je boga za jajca zagrabu in potem kdaj kak osebek te vrste dobi skyhigh ego in se počuti oh in sploh hudo vpadel v družbo in ne vem kaj, kar zna bit tut problem pri ohranjanju tistega, kar je bejba videla na njemu in the first place ane! Lahko je pa druga skrajnost, da ti non stop jamra da je to sam zveza iz usmiljenja, ker njega tko nobena punca itak ni prej marala itd pol pa rata res tečno prenašat takega človeka Pa sploh, ne vem kaj bi delal z eno punco, ki bi te opazila samo zarad ne vem tega kak avto voziš al pa kaj vem A si res želiš, da te sploh take punce opazijo kot "normalnega fanta" pa te izmolzejo in izkoristijo. Pač tista ki te bo opazila zaradi tega kar si, bo vredna tvojega časa in tvoje ljubezni. Tista ki te ne, se sama odloči da te ne iz takšnih ali drugačnih razlogov. Malo pomisli tudi na to, da imamo ženske kar dobro razvito intuicijo in pač, če te punca ne sprejme, četudi te ima za dobrega in potencialnega fanta, ima v ozadju verjetno kak dober razlog, zakaj okleva. Sicer pa kot zadnje - vsak se na svojih napakah uči in tudi za tiste punce, ki jim pašejo "sladki lepotci" ki jih zamenjajo kot stare gate ane, bo enkrat prišel čas ko bodo hotele pogledat tipčka ki jim bo ponudil mal več kot le sladke besede, zato ker jih bodo izkušnje s sladkojezičneži tako naučile. 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 (mim grede kaj maš zdej spet prot blondinkam )Ma, to je blo tko, stereotipno, butasto napisano, bejba. Ju nou aj lov ju! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 kot prvič, ta post sm namenil čisto določenim puncam, ne vsem...in tiste se bodo v njem že prepoznale. Če si se pa ti, je pa čist tvoj problem Kaj pomeni biti dolgočasen, butast, in antihumorist je čist relativno. za koga je neka oseba vrhunska v vseh pogledih, za drugega je pa totaln poden od človeka... In potem ne jokat, če vas v vseh pogledih ohinsploh fant, zabava, dokler vas ne izkoristi in ne zavrže dobile ste svojo dozo zabave v tretji točki ti pa res ni pomoči...kako lahko stakneš nekoga, ki ni ne lep, pa še prave osebnosti nima??? In to o palci za vsako rit sploh ne dvomim. bolj dvomim v to, da se rit in palca skup najdeta....Sicer mi je pa čist vseglih! Škoda časa in truda za take koklje! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 kot prvič, ta post sm namenil čisto določenim puncam, ne vsem...in tiste se bodo v njem že prepoznale. Če si se pa ti, je pa čist tvoj problem Kaj pomeni biti dolgočasen, butast, in antihumorist je čist relativno. za koga je neka oseba vrhunska v vseh pogledih, za drugega je pa totaln poden od človeka... In potem ne jokat, če vas v vseh pogledih ohinsploh fant, zabava, dokler vas ne izkoristi in ne zavrže dobile ste svojo dozo zabave v tretji točki ti pa res ni pomoči...kako lahko stakneš nekoga, ki ni ne lep, pa še prave osebnosti nima??? Sicer mi je pa čist vseglih! Škoda časa in truda za take koklje! Pol pa ne piš babe zarukane ampak izpostavi, da to leti samo na določene babe zarukane! In ne, ne najdem se tukaj! Jah, če se določenga tipa izogibajo punce, bi mogu razmislit, zakaj se to dogaja. Sej pravm, al je obupan, nezanimiv, brez humorja...to so opcije. Pa to ne leti zdej nate direkt, ampak posplošujem, ker sem že spoznala velik takih primerkov, ki se non-stop smilijo samemu sebi in ne nardijo nič, da bi se poboljšali. Pač, ni vsem dano, da bi bli lepi, pametni in duhoviti...nekatere stvari se je treba naučit in se potrudit, da jih osvojimo! ja, kako lahko le staknem takega? Mogoče zato, ker sem preveč navivna in verjamem v človeško dobroto in poštenost? Nisi bil samo ti razočaran, v ljubezni, cashy, veš. Samo se moraš pa sam odločit, al se boš vdal brez boja al ne? Najlažji je vse spluvat in stagnirat, težko pa je narest neki iz sebe. Ampak zgleda, da si se že odloču! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts