aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...ekh, najprej si zrihtite prevoz za zelodc pumpat... če ne boš pa ti zrihtu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 x:Dx Evo, to je način Pršla tlele neki tečnega in besnega povedat, pa preden sem se prebila čez tele strani vašga čvekanja sem itak že 3x po tleh se valala od smeha.. pa pozabla kaj me sploh muči Kdaj je žurka? Orto, ja, kul WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 če ne boš pa ti zrihtu ... ja sej na gradbince (radnike) ful padam ... še posebi ker so tko pozorni ko greš mimo in te tko lepo ogovorijo (mala, pička, dođi vamo...)...uf stara mam idejo kaj ti kupt za rođendan... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ....iiiiiiiiii neki bom dobila za rođendan od alfa samca...A tak gujdek si bil - 105kg in kako si shujšu... klistir 3x na dan, al kako si že reku... ..ne, ne ni slo tko zlahka... 14-dnevna zveza z malenkost manj sitno babo k si ti... pa zivci nardijo svoje... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ....iiiiiiiiii neki bom dobila za rođendan od alfa samca...đizs ..ne, ne ni slo tko zlahka... 14-dnevna zveza z malenkost manj sitno babo k si ti... pa zivci nardijo svoje... morm enga sitnga tipa najdt spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 sam kokr vem je alfa samc deklariran takrat, ko se da dol z alfa samico...kera je pa alfa samica? DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 morm enga sitnga tipa najdt ..sej si ze mela priliko.. ne vem kako da ti ni ratal... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Đizs ja my point exactly CAN'T WE ALL JUUUUUST BE FRIENDS x!x aliana tut ti povablena, Orto je bil mišljen za Guštija in Polono ampak to je že zdaj 4.11. lahko pa kdaj drugič In jst Makova polja danes že 10-ič vrtim 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ..sej si ze mela priliko.. ne vem kako da ti ni ratal... hmmm.... nč sitnega se ne spomnem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 5trca, ni vrag, da se bom z vsemi petimi otepal tega, da me boste opili rad bi sam pri sebi dosegel, da si bom znal kakršnokoli razpoloženje pričarat brez kakih zunanjih substanc...zakaj bi si pomagal z alkotom, če mi: 1. ne paše, 2. mi ni treba...vse zavore se da premagati z lastno močjo, samo če se hoče tko al tko pa se zmeri rab kakega šoferja In čist nič nimam proti, če se pije, vendar vse do neke mere, na živce mi gredo samo tisti, k popolnoma zgubijo nadzor nad sabo, da nau zdej kdo mislu, da mi gredo na živce vsi, ki so kdaj alkohol povohal v tem primeru bi se že davno z kamnov okrog vratu v Ljublanico vrgel Kar mi gre pa na živce, pa je, da mi kdo non-stop vsiljuje nekaj kar mi ne ustreza da ne boste rekli, da je vam to kul...kot recimo kaki akviziterji: " to pa morte nujno imet in kupit" pa če vam je, al pa ni všeč. On pa še kar vztraja, pa če mu 100x rečete NE. Vem, da bi ga vsak brcnu v tazadno skoz vrata. In tko bom naredu z vsakmu, k mi bo non-stop težil:" vsaj en kozarček ga moraš ruknit."Upam, da me razumete...spoštujem vsako mnenje, ne maram pa nobenega posiljevanja v nekaj, česar ne maram. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ijoj cashy... kok bi ti šla jz na živce spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ..itak de smo vsi prjatli... z unimi k se najbl "kregam" se se najbl razumem... ...to je samo role-play... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 5trca, ni vrag, da se bom z vsemi petimi otepal tega, da me boste opili rad bi sam pri sebi dosegel, da si bom znal kakršnokoli razpoloženje pričarat brez kakih zunanjih substanc...zakaj bi si pomagal z alkotom, če mi: 1. ne paše, 2. mi ni treba...vse zavore se da premagati z lastno močjo, samo če se hoče tko al tko pa se zmeri rab kakega šoferja In čist nič nimam proti, če se pije, vendar vse do neke mere, na živce mi gredo samo tisti, k popolnoma zgubijo nadzor nad sabo, da nau zdej kdo mislu, da mi gredo na živce vsi, ki so kdaj alkohol povohal v tem primeru bi se že davno z kamnov okrog vratu v Ljublanico vrgel Kar mi gre pa na živce, pa je, da mi kdo non-stop vsiljuje nekaj kar mi ne ustreza da ne boste rekli, da je vam to kul...kot recimo kaki akviziterji: " to pa morte nujno imet in kupit" pa če vam je, al pa ni všeč. On pa še kar vztraja, pa če mu 100x rečete NE. Vem, da bi ga vsak brcnu v tazadno skoz vrata. In tko bom naredu z vsakmu, k mi bo non-stop težil:" vsaj en kozarček ga moraš ruknit."Upam, da me razumete...spoštujem vsako mnenje, ne maram pa nobenega posiljevanja v nekaj, česar ne maram. valda, cashy, sej je vse bl joke kot resno..če ti ne sede, ti ne sede..hvalabogu, da obstajajo tud taki, ki rečejo alkotu ne DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 no, pri puncah je malo drugače jih ne bi brcnil v tazadnjo ven, vendar lepo porinil po ta zadnji plati skoz vrata ven ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...sam res ne vem... same bivse pijanke kle na forumu o duhovnosti... vi ste samo formo neptuna zamenale... sploh niste nc napredovale... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 valda, cashy, sej je vse bl joke kot resno..če ti ne sede, ti ne sede..hvalabogu, da obstajajo tud taki, ki rečejo alkotu ne saj poskušam tud sam bolj na hec povlečt, pa ne vem, če mi uspeva bi pa rad, da je jasno, kakšno mnenje zastopam ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pol pa doseži da boš nategnil vsako katero boš hotel, pusti alkohol huh, to ti je pravi odgovor tudi delam na tem ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...sam res ne vem... same bivse pijanke kle na forumu o duhovnosti... vi ste samo formo neptuna zamenale... sploh niste nc napredovale... aja, a ta forum je namenjen duhovnosti? cashy, sej vemo kero pozicijo zastopaš, si jo povedu že parkrat bobnar ma pa itak same dobre nasvete DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ne, sej vem da se mamo vsi radi no cashy vse kul 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 aja, a ta forum je namenjen duhovnosti? :..a zdaj bos pa rekla, da nisi opazila kok sem poduhovljen??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 surya, samson je en the most spiritual creatures tu na forumu...njegova sposobnost rejenja in sploh hujšanja je abnormalna.Tega se ne da doseči drugače, kot z globokimi duhovnimi izkušnjami ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 samson, sem misla, da o forumu govori beseda pa si spretno temo usmeril nase..lisac si ti, lisac..jaaa, ti si zlo poduhovljen in sploh sami superlativi krožjo o teb v ženskem delu tega foruma...samson, pravjo vse, ta je pa ful poduhovljen dec Ej cashy končno si eno dobro foro spustu. valkira, ti tud DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ma kvalitetno usnje, zgleda ... pa jst ga še zdej žingam... zakva pa misliš, da mam tok rdeč nos in kako misliš, da se lahko drugač vsakodnevno debatiram s bogom, igram s škratki, zajebavam duhove... aaaa... sm jz tud zvedla da se z vesolčki rada pogovarjam spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 mam kvalitetno usnje ... pa jst ga še zdej žingam... Tega se ne da doseči drugače, kot z globokimi duhovnimi izkušnjami pravjo vse, ta je pa ful poduhovljen dec ...ce se Boby pusti babam z dildotom v rit se men zdi pickica, ne pa poduhovljen dec... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts