surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 .sm mislu na suryo...appology accepted DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ... pa BTW, tut jst se opravičujem, če sm bla sitna.tole bi si ti lahko dala namesto podpisa... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ... pa BTW, tut jst se opravičujem, če sm bla sitna.kul, je bil očitno misunderstanding DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja na miške pa pazi...iii, se kul sliš, če rečeš puncam, miške..vsaj men DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...kdo to prav... težak forever...ups, spet surva prehitra in bo misunderstanding again...hehehe, drgač sem surYa, še drgač pa ne, ne zdej delat big deala iz tega, če sem prej mal zarobantla..se zgodi tud najboljšim Samson pa kuj na hard... glodavci...haha DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 eh, to je že mick uporabu..surla pa nism nkol bla in nkol ne bom DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Bom moru vun plunt, čeprou bom spluvan jebat ga, bolš jutr spluvan kt čez en let mrtu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Mam surlo do podna, ker sovražim pomivanje posode! :xx!: Kr neki.......nič, grem veselo na delo.....glih prava ura Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 sej res, reality check..mi smo v črni luknji DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Mam surlo do podna, ker sovražim pomivanje posode! :xx!: Kr neki.......nič, grem veselo na delo.....glih prava ura Maš srečo, de je sam posoda kake druge ostanke je teži spucat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Jebeš tako srečo ! :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Jebeš tako srečo ! :xx!: Hehehehe, good luck! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ej cashy končno si eno dobro foro spustu. hihi...my thoughts exactly... pa nč slabga s tem misnla, cashy! ..pravi ta, ki bo v kratkem sexal v avtu, upam da ti bo ratal brez umazanih zicov... A to zdej odvetnika špilaš...pa ne takrt, k me ni zravn, no! Ste me nasmejal...sam mi ni jasn, kva ste se pol kregat začel? Mal ste čudni. Bat aj lav ju enivej! Mick pa spet pizdi, k more pomivat. Ti, stari, kaj pa če b raj posodo, k jo umažeš, stran metu in pol novo kupu...mn živcev bi šlo. Sampredlagam, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Mah, za neki morm pizdit, ne, radi reda. Večina pizdi zarad drugih ljudi, jst pa zarad posode .....men se zdi kul. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Evo, dobr s to povedu! Care! Jst bom tud od zdej naprej tko...prekleta pokrovka jedna! Pa ponev... tko se je mast drži, da je za popizdit...kozarci pa kr sami od sebe počjo v mojih rokah...mislm, tu mač! Kok je te preklete posode!!! A mi gre dobr? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Pejte vsi nmav v pizdu materno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Kaj pa naj s posodo? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Evo, dobr s to povedu! Care! Jst bom tud od zdej naprej tko...prekleta pokrovka jedna! Pa ponev... tko se je mast drži, da je za popizdit...kozarci pa kr sami od sebe počjo v mojih rokah...mislm, tu mač! Kok je te preklete posode!!! A mi gre dobr? sam en predlog, dej mal fitness pusti za kak mesec, pol ti kozarci ne bodo več pokal v rokah...pa me zanima, koko je tvoja kolegica preživela grozljivo stiskanje rok v kinu je pa pametneje svojo jezo znašat nad posodo, kot nad prijatelji....ker posodo se lahko novo kupi, prijateljev pa ne ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Vran tko lepo, soft... miške... Samson pa kuj na hard... glodavci... ... a tut drugač vama tko paše... ... gulity as charged... asc. sco+stelij v 8. bajti=rafrajder You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...kwa zavijas z ocmi?A treniras za v cirkus?? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...kwa zavijas z ocmi?A treniras za v cirkus?? dresura se začne... Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...kwa zavijas z ocmi?A treniras za v cirkus?? tim dala cirkus po riti spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Bom moru vun plunt, čeprou bom spluvan jebat ga, bolš jutr spluvan kt čez en let mrtu! Heh, s tem se pa še kako strinjam! Kar pljuni kar te teži, čimprej tem bolje! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 sicer pa lahk morda reces decvi, da ti pomivalni stroj kup za nov let! --------Mah, za neki morm pizdit, ne, radi reda. Večina pizdi zarad drugih ljudi, jst pa zarad posode .....men se zdi kul. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts