Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

:inocent: sej ne bom več sitna xsrcx

...ne pademo vec na to foro... do zdaj si se se vedno sfizila!!! x:Dx x;)x

--------------------------------------

...and I find it kinda a funny

I find it kinda sad,

the dreams in which I'm dying

are the best I've ever had!!!

..to je za v crno luknjo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xyesx

...danes sem bolj :cry: in nočem še drugim težit...

V življenju pridejo taki in drugačni trenutki in ne gre se s tem obremenjavati...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

hmmm, do 120 jurjov....če ni to prekoračitev nad 50km/h?

če hočeš, ti mal zravn dam, da se tako še moja duša vsaj moralno olajša nekaznovanih prekrškov x:Dx

Ne ni tolk prekoracitev.

Pa tudi ne bo mi treba placat...sem ze nasla luknjice x:o)x

Tud ce mi bo treba, mam ce bo slucajn treba, hvala x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Za DO 120 jurjev xrolleyesx

:sori: what did you do?, neprilagojena hitrost skozi krizisce 50k skoz rumeno 30k in se 40k za preveliko hitrost?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kako si lahko tok smotana, da si se na izpit pozabla prjavt!? Pa zakaj si spet cakala do zadnjega s seminarsko?! Jao jao....... :C: :V: :sori:
Uspeh je drznim zagotovljen!

Mene je tudi prejšni tedan pofočkal en radar. Pa se tolažim s tem, da so vsi pulcaji tako neumni, da so se naučl sam radar uporabljat. Da so mi napisal listek, so rabil 10 min. Prasci! :bomb:

Pošto pričakujem čez en mesec, ko se bom poslovila od celomesečnega dohodka. :xx!: :wacko:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

butl svetovn... :sick: :xx!: kar daješ, se ti bo tud vrnilo. verjem, da ni fajn...pa sej boš vidu

upam, da je danes svet videti drugače kot si ga videla včeraj

jaz pa - hm, no ja, sej sem pričakovala tole, ampak vseeno ni prijetno... vdihni Selene, globoko vdihni

upam, da je danes svet videti drugače kot si ga videla včeraj

jaz pa - hm, no ja, sej sem pričakovala tole, ampak vseeno ni prijetno... vdihni Selene, globoko vdihni

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Tale gozd ti pošiljam, da bo zrak, ki ga boš vdihnila svež.....

Mene je tudi prejšni tedan pofočkal en radar. Pa se tolažim s tem, da so vsi pulcaji tako neumni, da so se naučl sam radar uporabljat. Da so mi napisal listek, so rabil 10 min.

Jaz sem dolgo časa mislil, da so idioti, ker tolk mečkajo s tistim zapisnikom, deset do petnajst minut. Pa sem enkrat dobil lepo lekcijo, zakaj je tako. Ko so me ustavili, me je možak prijazno vprašal, ali se mi zelo mudi. Jasno, da sem rekel, da ne. Potem sta pa pisala. Dva. Ko je prišel nazaj, sem ga pa kar vprašal, če je to toliko zahtevno, da je rabil petnajst minut. Pa mi je - še vedno prijazno - odvrnil, da sem prej vendar rekel, da se mi ne mudi, anede. Jaz pa Okej, v redu, ampak ... On pa meni: "Če bi vozili veliko počasneje, bi prišli v Ljubljano DESET minut pozneje, sedaj boste prišli pa PETNAJST minut kasneje pa nekaj vas bo stalo pa zapomnili si boste za drugič." In še vedno se je smehljal.

Ko sem to malo prežornal po glavi, sem se spomnil enega tipa, ki sem ga štopal kakih 30 let nazaj, ki je na višnjegorskem klancu prehiteval čez črto in ga je ustavil policaj (--> miličnik!). Možak je odvrtel šipo in možu postave, še preden se je dobro približal, že skozi okno molil pet jurjev. Aha, boš! si je mislil miličnik, potem sva pa stala pa čakala ... Stara fora torej.

:xx!:

Je pa bolj zanimiva stvar - v katero se pa nihče ne vpikne -, da ti na taisti formular nikjer ne vpiše, koliko si peljal - ?! Tam je okenček za podatek, ali si pihal ali ne, pa za vse podatke vključno s tem, KJE SI V SLUŽBI - tudi to potrebujejo, valjda! Ker za to, koliko si šel "čez", je podatek o tvoji službi bistven ... (En moj znanec vedno ob taki priliki reče "na ajzenponu".)

Ko so me nazadnje dobili v na eni dolenjski cesti, sem mu vrnil nepodpisan formular in ga čisto mirno prosil, naj mi nekam na rob napiše, koliko sem vozil, potem bom pa podpisal. In je napisal na rob "68 km/h". Prijazen človek.

Na začetku mi je pa spustil trak in oddrdral naučeno, da je tu omejitev 50, jaz pa sem ga počakal (ker ni dobro, da prekinjaš človeka, ker ti potem zna pregledati še rezervne žarnice), da odpove svoje, pa ga vprašal samo to, koliko šoferjev je tu peljalo striktno 50 ta čas, dokler sta onadva tukaj. Bil je tiho, ker tega odgovora ni imel v programu jebo te ...

x:)x

Tanaja, ne boš tok kmal dobila, jst že 3 mesce čakam, pa še zdej nism....sej ne, da bi rada...itak bom pritožbo napisala, ker:

- ni mi noben pokazu nobene pištole, slike...kjer bi blo razvidno, da sm preveč peljala,

-isto, kot Bernu, na listku ni nič pisalo, kolk preveč sem vozila.

To men ni zadost...

Taka pritožba bo padla, da res nov. Kaj se pa greste, jebemo....kr na lepe oči nej ti verjamm, da sm tok pelala...NEMA! :vragec: Dokaž mi! :vragec:

Tanaja, ne boš tok kmal dobila, jst že 3 mesce čakam, pa še zdej nism....sej ne, da bi rada...itak bom pritožbo napisala, ker:

- ni mi noben pokazu nobene pištole, slike...kjer bi blo razvidno, da sm preveč peljala,

-isto, kot Bernu, na listku ni nič pisalo, kolk preveč sem vozila.

To men ni zadost...

Taka pritožba bo padla, da res nov. Kaj se pa greste, jebemo....kr na lepe oči nej ti verjamm, da sm tok pelala...NEMA! :vragec: Dokaž mi! :vragec:

Pa dobr ldje a vi sam divjate po cesti...............

Pa dobr ldje a vi sam divjate po cesti...............

Ne, sam polcaji so prevelke reve, da bi dejansko bli tm, k so potrebni...pol se pa na nas, nedolžne prebivalce spravlajo...v 6. letih, kar vozm, so me prvič dobil...pa še to zato, k mi je prej en ata sral 30 na uro, pri omejitvi 50...valda, da se ti zmeša in pol po gasu stopš, k se umakne. Grrrrrrrr....vse je un kriv! :vragec: :vragec: :vragec: x:Dx xsmx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...