Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 nehaj mi vcepljati občutek strahu in nesposobnosti, ker, ... če je tebe tega strah, vedi, da mene ni in zatorej nehaj klicati nesrečo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ne, sam polcaji so prevelke reve, da bi dejansko bli tm, k so potrebni...pol se pa na nas, nedolžne prebivalce spravlajo...v 6. letih, kar vozm, so me prvič dobil...pa še to zato, k mi je prej en ata sral 30 na uro, pri omejitvi 50...valda, da se ti zmeša in pol po gasu stopš, k se umakne. Grrrrrrrr....vse je un kriv! Ejejej Pikica, pa moraš se naučit krotit svoj temperament, pa ne sme te en stari ata iz tira vršt no.... dej se mal skuliri..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ne, sam polcaji so prevelke reve, da bi dejansko bli tm, k so potrebni...pol se pa na nas, nedolžne prebivalce spravlajo...v 6. letih, kar vozm, so me prvič dobil...pa še to zato, k mi je prej en ata sral 30 na uro, pri omejitvi 50...valda, da se ti zmeša in pol po gasu stopš, k se umakne. Grrrrrrrr....vse je un kriv! Jaz sem imela tudi prvič tako stvar. In ko butne, butne hudo očitno. Se bom pa isto pritožila in zavlečevala kolikor bo treba. Ker resnično, toliko idiotov je na cesti, za katere mi ni jasno, kdo jim je dal izpit, folk vozi pijan ( v zivljenju nisem spila kozarca alkota in šla potem vozit), se mi kar mal bedno zdi. Sej valda, vem, da si zaslužim kazen, ker sem pač zadnjic peljala prehitro...ampak okej. Pa tole, da zelena ne utripa je meni ČISTO mimo. Vse tanajslabs poberemo glede teh prometnih zadev, sam res Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Jaz sem imela tudi prvič tako stvar. In ko butne, butne hudo očitno. Se bom pa isto pritožila in zavlečevala kolikor bo treba. Ker resnično, toliko idiotov je na cesti, za katere mi ni jasno, kdo jim je dal izpit, folk vozi pijan ( v zivljenju nisem spila kozarca alkota in šla potem vozit), se mi kar mal bedno zdi. Sej valda, vem, da si zaslužim kazen, ker sem pač zadnjic peljala prehitro...ampak okej. Pa tole, da zelena ne utripa je meni ČISTO mimo. men je vseeno itak v rdečo pelem....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pa te dobi, pa je...80 jurjev? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pa te dobi, pa je...80 jurjev? Ti ne, mam en svoj sistem....mam skoperan vozniški, to jih vedno moti... pol se zapleteva v debato (najbrž ste opazili, da se policaji zelo radi na dolgi in široko pogovarjajo), pa mu seveda na dolgo razlagam, da imam skopiranega zato ker imam original v drugem avtu, potem seveda zdrdram ene par členov zakona, ustave, in cestnoprometnih predpisov (o katerih seveda nimam pojma), ki govorijo o dokumentih, legitimacijah in podobnih rečeh, če po pol ure še vedno ve zakaj me je ustavil, potem mu začnem razlagat, da sem farbn blint (kao) nakar jasno takoj reče kako ne smem vozit, potem privlečem zakono zdravstvenem varstvu.. skratka v eni uri "zaslužim" toliko kot za predavanje na celodnevnem seminarju...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ti ne, mam en svoj sistem....mam skoperan vozniški, to jih vedno moti... pol se zapleteva v debato (najbrž ste opazili, da se policaji zelo radi na dolgi in široko pogovarjajo), pa mu seveda na dolgo razlagam, da imam skopiranega zato ker imam original v drugem avtu, potem seveda zdrdram ene par členov zakona, ustave, in cestnoprometnih predpisov (o katerih seveda nimam pojma), ki govorijo o dokumentih, legitimacijah in podobnih rečeh, če po pol ure še vedno ve zakaj me je ustavil, potem mu začnem razlagat, da sem farbn blint (kao) nakar jasno takoj reče kako ne smem vozit, potem privlečem zakono zdravstvenem varstvu.. skratka v eni uri "zaslužim" toliko kot za predavanje na celodnevnem seminarju...... a bi ti nam pripravil brezplačen tečaj o temle... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Zakaj si se odločil, da se nikoli več ne bova vidla? Bednik :xx!: Če bi to takrat vedela, bi te vsaj objela. Ne morem kar tako pustit vse. Očitno bom vseeno morala. Res si kreten Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Zakaj si se odločil, da se nikoli več ne bova vidla? Bednik :xx!: Če bi to takrat vedela, bi te vsaj objela. Ne morem kar tako pustit vse. Očitno bom vseeno morala. Res si kreten Melodi a ti to men?????????Da nisi kaka policajka ti??? a bi ti nam pripravil brezplačen tečaj o temle...Seli sej sem povedu skor vse skrivnosti... skratka poanta je, da jih zamotiš, zdaj na kakšen način je stvar posameznika/posameznice... odvisen kake atribute pač imaš, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 zanimivljivo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Melodi a ti to men?????????Da nisi kaka policajka ti??? Nisem. Velja pa enako zate, da si kreten, če si odločil, da nekoga nikoli več ne boš srečal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ... odvisen kake atribute pač imaš, Samo plešo, jebi ga... A čem mu z astrologijo začet - me bo še zaprl ... al pa tazelene poklical, one s kombijem ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Samo plešo, jebi ga... A čem mu z astrologijo začet - me bo še zaprl ... al pa tazelene poklical, one s kombijem ... Ti to še nisem probal, vendar pa bi znalo bit zanimivo... koneckoncev če te peljejo na vodeni ogled kake ustanove tudi ni slabo, ena zanimiva izkušnja več, kajne.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Tamav je dobu 42 jurjev, ker je brcnu v dva smetnjaka pol se pa zraven smejov. Ha, ha...Da bi vi prebral tist zapisnik o tem, bi umrl od smeha. Midva s tamavmu sva skoraj.Huda šala za 42 jurjev! Sam še to napišem: PULCAJI KAVSNTE SE NEKAM (škoda, da ni nobenga smeškota s fakičem) "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 tanaja* a bi bla tolk prijazna pa pretipkala tisti zapisnik Jst bi se tut rada mal smejala - sigurno kaj v smislu "...mladoletnik nadlegoval kontejner za odlaganje smeti, ki ga je kljub opozorilu organa zakona ponovno brcnil, čemur je bilo mladoletni osebi primorano oddati kazen za kršenje javnega reda in miru blablabla...." Jaja tele policaji, zmeri so tam kjer nebi smeli bit in se obešajo na malenkosti namesto da bi lovili prave kriminalce 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 DOBIM TE!!!!VSE VAS DOBIM, PA CE POTEM TAKOJ UMREM!!!! P.s.: ain't talkin' bout love... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ti dam ti dam ti dam...evo Smrkete. No, kaj se boste spet spomnl zdej, fantje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pejt že jeeeeeeeeeest...lačna sm, k pr norcih! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 heh, jas sn že nazaj, kwa bi? Eh... tud, če bi mi res prnesu, tist, k bi hotla, bi prej umrla od lakote, k si tok deleč stran. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Na hrano sm misnla! Grem... bom misnla na vs. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Seli sej sem povedu skor vse skrivnosti... skratka poanta je, da jih zamotiš, zdaj na kakšen način je stvar posameznika/posameznice... odvisen kake atribute pač imaš, Jaz mam eno dobro foro.. sam še nisem sprobala.. še ni blo treba, na srečo.. Ko preizkusim, sporočim, če deluje.. (sam itak ne more vsak ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 kok ste hecni vsi zarad teh policajov....itak se ve, če boš prehitr pelav in če te dobijo boš plaču ne vam kak smisu ma pol vpit po svetu prekleti policaji, voz se po predpisih, pa nau kazni pa se js tud ne, mam tud za 40 jurju kazn , sam ne jamramn okol k sm si čist sama kriva....... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Kako lepo od tebe.Eni bomo pa pac vedno pizdili. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 pa se js tud ne, mam tud za 40 jurju kazn , sam ne jamramn okol k sm si čist sama kriva....... ce so pa omejitve zgreseno postavljene... sploh michellin primer nobene logike... drgac pa tok slabo pa le ni pr nas ... sem gledal v zagrebu prometno signalizacijo, oziroma pomanjkanje le te hihi tko da je pr nas le vredu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ...hehe...jest ze 3 leta nism nbene kazni dobu... ceprav bi kdaj lahko kaxno-zarad prepocasne voznje.... mam pa cca. 6 kazni za nepravilno parkiranje v toku... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts