Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

x:)x vbistvu ne vidim tukaj fore "kreganja" ali nekega dokazovanja čisto iz tistega, da dokažemo kdo ima prav. Bolj v smislu da pridemo do dna temu prazniku in ugotovimo kdaj točno je dan Sv. Martina in kaj je martinovanje ker pač enkrat mogoče boš hotel it martinovat pa ne vem bodo kolegi rekli ej jst bi šel ne vem na Martinovo soboto mal ven in pol bo xrolleyesx x?x sorry kdaj pa je martinova sobota, ker jst sm mislil da je martinovanje ne vem, naslednji teden. In potem bo uni drugi mogoče...shit kaj pa jst vem kdaj je martinova sobota, tam sem prebral da na martinovo soboto bo ta in ta prireditev (do katere se moraš recimo peljat uro in pol) in prideš tja in ugotoviš da vbistvu si zaj*** ker je ne vem martinova sobota mogoče bla že mimo ali pa mogoče šele bo :inocent:

No a sem bla dost natančna, zakaj je kul vedet ali imamo martinovo soboto en teden pred martinovanjem al dejansko samo en vikend - ker to tak vemo zdaj da ni samo en vikend ampak dva, torej si 50-50 da se zafrkneš v datumu če se kdaj na martinovanje odpraviš pa na martinovanje se odpraviš xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x vbistvu ne vidim tukaj fore "kreganja" ali nekega dokazovanja čisto iz tistega, da dokažemo kdo ima prav. Bolj v smislu da pridemo do dna temu prazniku in ugotovimo kdaj točno je dan Sv. Martina in kaj je martinovanje ker pač enkrat mogoče boš hotel it martinovat pa ne vem bodo kolegi rekli ej jst bi šel ne vem na Martinovo soboto mal ven in pol bo xrolleyesx x?x sorry kdaj pa je martinova sobota, ker jst sm mislil da je martinovanje ne vem, naslednji teden. In potem bo uni drugi mogoče...shit kaj pa jst vem kdaj je martinova sobota, tam sem prebral da na martinovo soboto bo ta in ta prireditev (do katere se moraš recimo peljat uro in pol) in prideš tja in ugotoviš da vbistvu si zaj*** ker je ne vem martinova sobota mogoče bla že mimo ali pa mogoče šele bo :inocent:

No a sem bla dost natančna, zakaj je kul vedet ali imamo martinovo soboto en teden pred martinovanjem al dejansko samo en vikend - ker to tak vemo zdaj da ni samo en vikend ampak dva, torej si 50-50 da se zafrkneš v datumu če se kdaj na martinovanje odpraviš pa na martinovanje se odpraviš xsrcx

Če recimo pustimo ob strani komercialni vidik (gostinci bi najraje vidli, da je Marinova sobota vsak vikend v novembru, kajne) je Martin 11.11. glede na to kakšna je bila letošnja letina in zorenje grozdja, bi dejal, da se je zaradi kasnega in nepopolnega zorenja, trgatev zamaknila vsaj za en teden torej bi bilo pravilno, da se Martinovanje prenese naprej (vsaj na 12.11)..... je pa seveda to moje osebno mnenje...... za strastne pivce... je pač vsak izgovor dober, ko je vprašanje piti ali ne piti, kajne....

mene je neki druzga bolj zmotilo kot to kdaj je Martinova sobota in kdaj ne... sicer pa - brez veze ;)

xrolleyesx ker imam mal slabo vest ker sem se tako "neprimerno" v izražanju zlajala, upam da ne tisti moj napad na ljudi ki preveč spijejo in policaje, ki jih nisem tisti dan nikjer srečala. Sicer sem še zmeraj takega mnenja ampak se je vrelec pomiril vse skozi te dni, v soboto pa je res blo tolk vsega da mi je piskrček zavrel na polno :sori: so me ljudje precej v kot stisnli in sem se zelo ogroženo počutila :eek: pravzaprav me je za dva dni zadušila tista situacija tko da - sorry če sem koga kakorkoli prizadela z impulzivno reakcijo ali pač preveč posplošila kritiko!

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

xrolleyesx ker imam mal slabo vest ker sem se tako "neprimerno" v izražanju zlajala, upam da ne tisti moj napad na ljudi ki preveč spijejo in policaje, ki jih nisem tisti dan nikjer srečala. Sicer sem še zmeraj takega mnenja ampak se je vrelec pomiril vse skozi te dni, v soboto pa je res blo tolk vsega da mi je piskrček zavrel na polno :sori: so me ljudje precej v kot stisnli in sem se zelo ogroženo počutila :eek: pravzaprav me je za dva dni zadušila tista situacija tko da - sorry če sem koga kakorkoli prizadela z impulzivno reakcijo ali pač preveč posplošila kritiko!

nene, čist razumem takšne napade, kar je mislim, da zgoraj že napisano...

seeeej me že niiiiiii xsrcx

nene, čist razumem takšne napade, kar je mislim, da zgoraj že napisano...

seeeej me že niiiiiii xsrcx

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/18.gif sicer načrtno proti policistom nič da ne bo pomote, sem načeloma zelo redoljuben človek ki nikoli ne dela problemov, sem pa posplošila kar je wrong sej vem, moj oče ima nekaj dobrih prijateljev v policiji ker je včasih na sodišču delal pa tut zadnjič enkrat naju je z Juretom ena mlada bjontna policistka ustavila in do solz nasmejala tako da evo http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/25.gif vse kul.

Mah avto pa se bo tut opral, dokler ga jst ne perem je kul x:px bom pač od zdej naprej raje na drugi strani sedela če bo treba x:Ix

:P skratka namest da bi vinjence preganjali preganjajo rajs mlade fante z mobiteli v rokah... c c c ;) tile nasi policaji
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

oj x:Xx hvala x:(x

življenje je končna sinusoida x:o)x x:o)x

Daj Diana, taki luštni :2src: punci pa res ne pristaja kisel obraz x;)x

in s takim pozitivnim odnosom, kot ga premoreš ti, se ti bo takoj vse obrnilo na bolje...

sigurno boš dobila 100x boljšo službo, kot si jo imela do sedaj xsrcx :palec: x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

DIANA:) bod vesela da si brezposelna... se bos vsaj lahko bolj studija posvetila... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

eh, študij... :xx!: sej bo...saj laufa, a kaj, ko nekako ne morem, ne znam vlagati energijo v to... :inocent:

been there... no saj sem se zmeri, ce sm iskren... jebat ga... vazn da se trudis... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Ix se niti ne trudim prevec, ampak bom.. poooočasi, da se ufuram xDDx x^x gettam a grip. xrolleyesx delam na tem, samo okolica nima potrpljenja za saturnov tempo. x:)x

you get, what you give.

...eh, pa si enga jupitra ke gor u 9. instaliraj!!!! x:Dx

Frank Zappa

:att: Prehlad! Maš, da se do večera spokaš vn z mene! Jasno? Ne bom ti dvakrat rekla! :vragec:

pokazi mu vraga!!! :vragec: :vragec:

Frank Zappa

Ja, sm prec, k sm napisala kr neki lažje začela dihat, nč ne kašlam več...kreh, kreh... :eek: :O: :V: :C: :ill:

ok tkole, sprejmem še njen prehlad za danes, predvsem zvečer - jaz nimam danes nič pomembnega...

tko da škratek do Pikice, pa nazaj k meni...

..jebem vam mater birokratsko!!!! :vragec: :xx!:

Frank Zappa

urejaš glede diplomske?

k jst sm s tem tud zgubljala živce

...98 enih obrazcev... navodila totalno nejasna... standarni zazeljene oblike spremenljivi... nben nic ne pove... in pol se se derejo nate, ker nardis tko kokr je naredu en kerga diploma je objavljena na sajtu fakultetre in je dobu 10... :o|o: :o|o: ...mislim sej clovk ne more verjet... najrajsi sploh ne bi diplomiral... mam ze tolk poln kurac vsega... :xx!:

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...