Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Te res vse mine, pravzaprav sem še največ živcev zgubila s tem, ne na agovoru. x;)x

..ti cist verjamem... tolk razpizden k dons nism bil ze vsaj 5 let... :vragec: :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

x:Ix Ninč- si že ukrotil svojo ovničko?...:D

x:Ix To pa ne vem meni se je vedno zdela krotka :D ukročena pa ne lih hihi :D je še zelo divja velik bolj kt se za ovničko spodobi ;) :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ok tkole, sprejmem še njen prehlad za danes, predvsem zvečer - jaz nimam danes nič pomembnega...

tko da škratek do Pikice, pa nazaj k meni...

Joj, Selene, hvala...sam zgleda, da mu nisi dala dobra navodila, kje naj te najde? :inocent: x;)x x:Dx

Samsonajt...še to potrp, pol pa diploma, pol ga gremo pa pit! x:px x;)x

Joj, Selene, hvala...sam zgleda, da mu nisi dala dobra navodila, kje naj te najde? :inocent: x;)x x:Dx

Samsonajt...še to potrp, pol pa diploma, pol ga gremo pa pit! x:px x;)x

sej zna nazaj k meni, preizkušeno, se je potepal že po več tednov, mu je bila Sanjalica tko všeč... da mu nisi ti preveč a?????? pa noče nazaj k meni... no ja še on, bo treba škratuljo nabavit ;)

Glede na to, kako trenutno zgledam, ne vem, če bbi bla sploh komu všeč. :inocent: No, ja, kšn slepc bi me že še prenašu. x;)x Ti ga sam ornk naglasa poklič, da se bo spoku! :o|o: x:Dx

mater je trmast... mogoče pa jst še slabi izgledam danes ;)

vodo imej s seboj v studiu, pa kakšen un bonbonček prej da ne boš imela suhega grla ko boš govorila... pa ne vem, kako je s tehnikom dogovorjeno, a imaš gl. podlago spodaj al ne... kolk si svobodna ko govoriš? ker če imaš vsaj malo možnosti se zmeni s ehnikom, če boš šla vseeno v eter, da naj na znak muzko spusti ;)

jst pa mislim nate

ma itak boš razturala... sicer pa lahko iz tega prehlada hec nardiš ;)

evo strokovna navodila :)

čist štekam, sem imela tud sama probleme s to birokracijo. :xx!: Te res vse mine, pravzaprav sem še največ živcev zgubila s tem, ne na zagovoru. x;)x

Amapk saj bo - srečno! Še malo pa bo mimo. :palec:

jooooj, pa jest sploh nam šu diplome delat, če je tak sranje z birokracijo :vragec: :xx!:

a ni nič lažje sedaj, ko je vse elektronsko, indeks ipd... x?x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...hvala vsem za dobre zelje... sem vse uredil... sicer zarad birokracije oddam sele ju3...ampak vsaj da je vse urejeno... tko mi je odlegl... bolj kokr vsak orgazem...

cashy...internet samo zakomplicira zadeve, ne pa olajsa... dodatn vir, ki ti da ob genialni organizaciji (vsaj na EF) lihprav drugacne napotke od navodil v referatu, da vse zajebes...(based on a true story) :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ni za kej, Samsonajt. Sej sm vedla, da ti bo uspel, z mojo pomočjo, seveda. x:px x:Dx :palec:

...jah kar je res je res... ce ne bi ti unmu tanabildamnu redarju sumoheimlicha stisnla, jaz sploh ne bi mogu do obrazca 9.1 svignt... x8Dx x8Dx x;)x

Frank Zappa

x8Dx x:Dx ... kako pa kaj zdravje...se vedno na slabem glasu???

Frank Zappa

jp...še vedno. :o|o: :C: Ma, se filam s cinkom, čajem, zdej še joto jem... :o|o: za popizdit! :vragec:

...drugic se mors takoj ko cutis, da zacenja it zdravje v maloro, zacenjat fixat z megadozami... cink, vita C, glutamin(ce mas $$)... pol to prepreci... zdej bo pa samo pospeslo okrevanje... upam, da bos dons vseen traparije cvekala... :palec:

Frank Zappa

ah, to vam pa ne uide...a jih še kdaj nism? x:px se bom pa norca iz sebe delala in iz mojga sexi glasu. xflirtx

...mhhm... tole v kombinaciji s tistimi zvoki ki jih spuscas ko hodis na smarno v ozadju pa direkt v nocni program spada... x:px x:px ...

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...