Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Ix To pa ne vem meni se je vedno zdela krotka :D ukročena pa ne lih hihi :D je še zelo divja velik bolj kt se za ovničko spodobi ;) :inocent:

C c c :-j xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

dajem ti prosto pot, prosim odidi in se ne vracaj vec. Rada bi zivela normalno, rada bi si ustvarila zivljenje, v katerem ti ne igras ne glavne in ne stranske vloge!

Vidim koliko ti je do mene, se dobro, da sem vceraj naredila to kar sem, ker bi danes se veliko bolj trpela. Ne zasluzis si, da se trpim zaradi tebe!

In povem ti, z dvignjeno glavo grem novim dogodivscinam naproti! In to BREZ tebe!!!! x^x Zdej se pa jebi! :xx!:

Uspeh je drznim zagotovljen!

:vragec:

nič, brala sem črno kroniko- VEDEŽEVALNICA LF :inocent: nič ne vem x:Ix dijoooo... xcivx

;) kdor bere crno kroniko se mu skrajsa zivljenje za 10 let ... ;) sva se mal zasekirala zarad nasloganega sam :P sva kaj hitro spredvidela da binga bonga v tem primeru ni zadela,...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...ma kuko?? :V: sej bo, sej bo... sm te poslusu vceri mal...sej si kar dobra!!!Pa se mi ne zdi, da b mela vceri kaj drugacn glas k drgac, k si tak rompompom okol tega delala... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..jst jo grem dns ob 12:00 iskat... pol pa oddam.. finally!!!!men seu zmesal... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..jst jo grem dns ob 12:00 iskat... pol pa oddam.. finally!!!!men seu zmesal... :xx!:

ah dej samson no ne pretiravej x;)x Sej bo no....sam se mal xDDx

Uspeh je drznim zagotovljen!

...ma kuko?? :V: sej bo, sej bo... sm te poslusu vceri mal...sej si kar dobra!!!Pa se mi ne zdi, da b mela vceri kaj drugacn glas k drgac, k si tak rompompom okol tega delala... :palec:

A si al kaj? Hihi....no, glede na to, da me nis totalno spluvu, sm bla res briljantna, zgleda! x;)x x:Dx :onfire: x:px

aja...au, au, au... :V: :C: x:Dx

Kok me boste mel še povhn kufr dons s tem. x:px x:Dx xrolleyesx x:Dx

jebemti .... :xx!:

sej bo!! :palec:

Frank Zappa

x:Dx x:Dx vsi smo eno! x:o)x

--------

dajem ti prosto pot, prosim odidi in se ne vracaj vec. Rada bi zivela normalno, rada bi si ustvarila zivljenje, v katerem ti ne igras ne glavne in ne stranske vloge!

Vidim koliko ti je do mene, se dobro, da sem vceraj naredila to kar sem, ker bi danes se veliko bolj trpela. Ne zasluzis si, da se trpim zaradi tebe!

In povem ti, z dvignjeno glavo grem novim dogodivscinam naproti! In to BREZ tebe!!!! x^x Zdej se pa jebi! :xx!:

ačiha, ne grem se več tegale :xx!: hočem met normalno dihanje, neboleč grlo ter nezabit nos... kihanje mi gre že na jetra, butanje v glavi tudi, da ne omenim tega vrtljivga občutka... bljek se ne maram takšna

mater je tole fajna vsebina za 9000 klik :xx!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...