Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hej misti, e razburjej se no x;)x Jebeš une prasice in prasce kaj si mislijo o tebi. Ti si fajn, taka kot si. x:Dx No meni si všeč, in se mi zdi da si drugim tudi. No razen unim kurbam ne, ko ne vedo kaj je lepo ;)

Bee good x:Dx xsrcx xsrcbumx xrainbowx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

dovoljjjjjj!!!!!dovolj mam tega!!!

:cry: :C:

xsrcbumx srcek je rekel,da ima dovolj tega!srcek poln ljubezni noce vec trpeti

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Vsem ki si duš'co pucate malček ljubezni in pozitivne energije xwizardx xsrcbumx

Pa še za cigancico figice xcrossfingx upam da bo v srčku kmalu spet sijalo :flower: xwizardx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Na živce mi gre, ker ne verjame vame, ker me daje v nič, ker nisem nič vredna. Ne vem kako naj temu naredim konec, saj je moja mama! :o|o:

Nisem več žalostna, amoak jezna :!!: :sniky:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Na živce mi gre, ker ne verjame vame, ker me daje v nič, ker nisem nič vredna. Ne vem kako naj temu naredim konec, saj je moja mama!  :o|o:

Nisem več žalostna, amoak jezna  :!!:  :sniky:

Poizkusi sprejeti, da ti ne dela dobro ampak slabo in da je morda ljubosumna na tvoje uspehe, ali kaj drugega?

Ko zacne s prepirom ali pridigo, samo reci; ne bom poslusala in se umakni! Ddruga varianta je, da jo samo poslusas in ostanes hladna in ne odgovoris na provokacije in na koncu reces, je to vse? Si koncala? In nato odides v drug prostor, ven iz bajte.......Ce pa je to po telefonu, samo odlozis! Se bo ze naucila, da te ne sme tako tretirat in se tako pogovarjat s tabo! Ce si njena hcerka, to se ne pomeni, da ima kaj vec pravice!

Vse bo OK! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Poizkusi sprejeti, da ti ne dela dobro ampak slabo in da je morda ljubosumna na tvoje uspehe, ali kaj drugega?

Ko zacne s prepirom ali pridigo, samo reci; ne bom poslusala in se umakni! Ddruga varianta je, da jo samo poslusas in ostanes hladna in ne odgovoris na provokacije in na koncu reces, je to vse? Si koncala? In nato odides v drug prostor, ven iz bajte.......Ce pa je to po telefonu, samo odlozis! Se bo ze naucila, da te ne sme tako tretirat in se tako pogovarjat s tabo! Ce si njena hcerka, to se ne pomeni, da ima kaj vec pravice!

Vse bo OK! :palec:

:palec:

Jaz totalno popizdim. Ne morem pomagat. Rečem, da sem ji že rekla, da se o tem ne bom pogovarjala z njo. Mi je zdele rekla, da na koga sem bom čez pet mesecev obrnla, sem ji rekla, da na njo zgleda, da ne!

Trenutno mi gre res kar dobro v življenju in res ne mislim preveč za prihodnost, samo bi pričakovala malo več podpore...sicer ne vem zakaj, ker sem že itak celo življenje nesposobna!

:sick:

Prov faca sem, pa super mi gre! :palec: x;)x xsuperx

Pa zakaj ji kar naprej tupis, da si ji ze stokrat povedala? Seveda si ji in ni tupa, da ne bi tega razumela! To, kar pocne, pocne namerno in ne po nesrec!

Zato naredi, kot sem ti napisal! Poizkusit ni greh in bos videla, kaj bo! Izgubiti ne mores nic!

Pa velik srece!

In ja, seveda si faca! Jaz ze vem! x;)x

¨Tukaj izlivate svoj gnev, ga bom pa še jaz! x:Dx

Sodelavki toplo polagam na srce,naj se ne vtika vame in moje privatno življenje,ker če se bom jaz vtaknila vanjo, ji bo žal, da se je kdaj rodila! :vragec:

Tako! x:Dx

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>ne joki......eno  :flower: za tvojga srčka bogiga....

<{POST_SNAPBACK}> :sori: cigančica.... xgoldfishx :detelca: xcrossfingx xsrcbumx  x:Xx  xrainbowx  xwizardx  :flowers:

<{POST_SNAPBACK}>Vsem ki si duš'co pucate malček ljubezni in pozitivne energije xwizardx  xsrcbumx

Pa še za cigancico figice xcrossfingx  upam da bo v srčku kmalu spet sijalo :flower: xwizardx

hvala vam....sem ze boljse zdej.... x^x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx

zalost udari na pljuca, jeza na zolc... pa si izberi, kaj ti je bolj vsec...

Poskusi ji oprostiti, saj ne ve kaj dela... To ti bo najboljse uspelo, ce jo bos poskusila razumeti, zakaj je taksna...

jaz sem dala vse skoz, cetudi nisem nikoli bila sprta z njo...

zdaj lahko le recem, naj pociva v miru +

Morda rabimo taksne starse, da se ucimo iz njihovih napak. Ne daj boze, da bi njihove napake prevzeli.

Te bimckam z vsemi mojimi vejami x;)x

Vrba

Jaz ne bi nč od tega! xrolleyesx

Ma ja, sej ne ve kaj dela...sej jaz tud ne, ampak jaz po svoje na bi rada vedla kaj delam...

:mrko: :angry2: :bomb: :xx!: :!!: :mad2:

MAME!!!!! Ko bi vsaj vedle kdaj odnehat :sniky: :cry:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...