Larsy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Babe smotane, dejte mi mir!!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Kur..., zopet sem plačal kazen za pas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 A tud dons k praznujš al kva? Matr so prasci! :xx!: [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Sami "prekrškarji" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ....naj prvi vrže kamen...... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ne ribca, morš rečt, nej ga vrže tist, k ga še ni naredu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hej misti, e razburjej se no Jebeš une prasice in prasce kaj si mislijo o tebi. Ti si fajn, taka kot si. No meni si všeč, in se mi zdi da si drugim tudi. No razen unim kurbam ne, ko ne vedo kaj je lepo Bee good Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 dovoljjjjjj!!!!!dovolj mam tega!!! srcek je rekel,da ima dovolj tega!srcek poln ljubezni noce vec trpeti vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigumigu hvala ,mick vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 ne joki......eno za tvojga srčka bogiga.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 cigančica.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Vsem ki si duš'co pucate malček ljubezni in pozitivne energije Pa še za cigancico figice upam da bo v srčku kmalu spet sijalo 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Satan, kje si? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Na živce mi gre, ker ne verjame vame, ker me daje v nič, ker nisem nič vredna. Ne vem kako naj temu naredim konec, saj je moja mama! Nisem več žalostna, amoak jezna :!!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na živce mi gre, ker ne verjame vame, ker me daje v nič, ker nisem nič vredna. Ne vem kako naj temu naredim konec, saj je moja mama! Nisem več žalostna, amoak jezna :!!: Poizkusi sprejeti, da ti ne dela dobro ampak slabo in da je morda ljubosumna na tvoje uspehe, ali kaj drugega?Ko zacne s prepirom ali pridigo, samo reci; ne bom poslusala in se umakni! Ddruga varianta je, da jo samo poslusas in ostanes hladna in ne odgovoris na provokacije in na koncu reces, je to vse? Si koncala? In nato odides v drug prostor, ven iz bajte.......Ce pa je to po telefonu, samo odlozis! Se bo ze naucila, da te ne sme tako tretirat in se tako pogovarjat s tabo! Ce si njena hcerka, to se ne pomeni, da ima kaj vec pravice! Vse bo OK! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poizkusi sprejeti, da ti ne dela dobro ampak slabo in da je morda ljubosumna na tvoje uspehe, ali kaj drugega?Ko zacne s prepirom ali pridigo, samo reci; ne bom poslusala in se umakni! Ddruga varianta je, da jo samo poslusas in ostanes hladna in ne odgovoris na provokacije in na koncu reces, je to vse? Si koncala? In nato odides v drug prostor, ven iz bajte.......Ce pa je to po telefonu, samo odlozis! Se bo ze naucila, da te ne sme tako tretirat in se tako pogovarjat s tabo! Ce si njena hcerka, to se ne pomeni, da ima kaj vec pravice! Vse bo OK! Jaz totalno popizdim. Ne morem pomagat. Rečem, da sem ji že rekla, da se o tem ne bom pogovarjala z njo. Mi je zdele rekla, da na koga sem bom čez pet mesecev obrnla, sem ji rekla, da na njo zgleda, da ne! Trenutno mi gre res kar dobro v življenju in res ne mislim preveč za prihodnost, samo bi pričakovala malo več podpore...sicer ne vem zakaj, ker sem že itak celo življenje nesposobna! Prov faca sem, pa super mi gre! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Pa zakaj ji kar naprej tupis, da si ji ze stokrat povedala? Seveda si ji in ni tupa, da ne bi tega razumela! To, kar pocne, pocne namerno in ne po nesrec!Zato naredi, kot sem ti napisal! Poizkusit ni greh in bos videla, kaj bo! Izgubiti ne mores nic! Pa velik srece! In ja, seveda si faca! Jaz ze vem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Bom... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 ¨Tukaj izlivate svoj gnev, ga bom pa še jaz! Sodelavki toplo polagam na srce,naj se ne vtika vame in moje privatno življenje,ker če se bom jaz vtaknila vanjo, ji bo žal, da se je kdaj rodila! Tako! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Kakor vidim tudi sami gajstni hudo.určneži! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...moj mickeni ni nič hud..... je pa fajni Ne bi vedela, še nisem probala! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne da kar tko pa vsaki probat...... Saj lahko vsaki drugi ali tretji! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne joki......eno za tvojga srčka bogiga.... <{POST_SNAPBACK}> cigančica.... <{POST_SNAPBACK}>Vsem ki si duš'co pucate malček ljubezni in pozitivne energije Pa še za cigancico figice upam da bo v srčku kmalu spet sijalo hvala vam....sem ze boljse zdej.... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> zalost udari na pljuca, jeza na zolc... pa si izberi, kaj ti je bolj vsec...Poskusi ji oprostiti, saj ne ve kaj dela... To ti bo najboljse uspelo, ce jo bos poskusila razumeti, zakaj je taksna...jaz sem dala vse skoz, cetudi nisem nikoli bila sprta z njo...zdaj lahko le recem, naj pociva v miru + Morda rabimo taksne starse, da se ucimo iz njihovih napak. Ne daj boze, da bi njihove napake prevzeli. Te bimckam z vsemi mojimi vejami VrbaJaz ne bi nč od tega! Ma ja, sej ne ve kaj dela...sej jaz tud ne, ampak jaz po svoje na bi rada vedla kaj delam... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 :xx!: :!!: MAME!!!!! Ko bi vsaj vedle kdaj odnehat 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts