Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

Faaaaaaaaaaaaaaak......na krompir sm pozabu pa ga zažgal :xx!: :xx!: :xx!: Več pa ga nimam doma......jebemusuncetipresvetlo :o|o: :C:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne vem kter sosed je dober xcivx x:Dx Mah, sploh nkogar ne poznam tu, sn rešu nekaj krompirja, za večerjo glih bo, nekaj pa je jutr do konca nardim.... x^x

K. Čapek

Hvala bogi... da sm štajerc ........... xscratchx ......da je petek.... sm mislu reč.... xg:Dx x:o)x

:vio: pa si ti ziher, da si še štajerc, če nbenga soseda nea poznaš xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Prokleti birokrati, vse bom postrelu, kreteni zarukani!!!!!!!!!!!!!! :vragec: :vragec: :xx!: :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ah...vidim, da tud tebi ni glih danes...eh...sori.....

Cim manj besedi (ang. less said soon is mended) :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

#$%%#""#$$%%&&//(())&%$#"()%"!!##$$$%$$$######................ :vragec: :sick: :devil: xNNx :bomb: :bomb: :bomb: .......................

............................

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Najbolš, da moj komentar klele ignorirate, ker se grem jest mal kregat sama s sabo. Mi je prov žal, da filam prostor, ampak tole pač morem narest, če ne mi bo počla duša. No gremo zdejle...

Jest1: Presneta budala blesava, pa kaj ti je blo tega treba!?! Tok se maš za brihtno in pametno za vse pa za vsacga, k ti mal pojamra maš cajt in mu rešuješ življenje, a ti budala svetska, si zajebeš svojga! In greš in nardiš točn tist, kar si rekla, da ne boš nikol nardila!!! :angry: Pa dej se že enkrat otres tega brezveznga strahu in nared kar bi že zadvenj mogla nardit! Začni gledat tud mal nase! In zaupej si mal bolj!

Jest2: jah, zdej pač je kar je. ne morem časa zavrtet nazaj. Treba je stisnt zobe in potrpet... sej bo.

Jest1: To govoriš že od kar znaš govorit! Nikol ne bo boljš če se boš sam potihem cmizdila in se ne boš nikol znala postavt zase! Pa tale paranoja: Joj, jest sm tok žalostna, tok me je strah, drži se me smola!!!! Bemo nared kej na tem, da ne boš tok žalostna in nehi se prepričevat v neki, kar ni res!

Jest2: Če se me pa res drži smola!

Jest1: Seveda se te, sej jo kr naprej kličeš! Joj, to mi ne bo ratal, ono mi ne bo ratal, tm mi bo padu cegu na glavo... Pa dej nehi no!

Jest2: Kaj jest morem, če me ljudje sovražjo!

Jest1: Ma prov briga folk zate! K da majo ljudje cajt se ukvarjat s tem, kolk te bo kdo bl sovražu!

Jest2: Pa vsem je vseen zame... :cry:

Jest1: Nikol ti ni prov, a ne? Kolk si ti preveč občutljiva!

Jest2: Če pa zaznam svašta vibracij že na 100 km daleč.

Jest1: Pa se koncetrirej na pozitivne!

Tkole: hočem, da gre iz mene vse, kar me blokira! Ves strah, vsa nerodnost, vsa smola, vsa preobčutljivost. Nej vse to ostane kle in nej se nikol več ne vrne k meni! Hočem, da enkrat za vselej neham bit tko občutljiva! Evo, še enkrat in zadnjič: vVSE KAR ME BLOKIRA, ŠC, MARŠ VN IZ MENE!

živi in pusti živeti

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif Pa ti si ena taka kot jst EnglBengl http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/25.gif ne morš da nebi probala vsakmu pomagat pa zmeri postavljat druge na prvo mesto x:)x xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:vio: pa si ti ziher, da si še štajerc, če nbenga soseda nea poznaš xcivx

xnckrivx

Po izkušnjah drugih so s sosedi tak sami blemi..... xcivx :o|o: x;)x

K. Čapek

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif Pa ti si ena taka kot jst EnglBengl http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/25.gif ne morš da nebi probala vsakmu pomagat pa zmeri postavljat druge na prvo mesto x:)x xsrcx

Bejbi, a čmo klub ustanovt? 3 smo že! x:px x:Dx xsrcx

Bejbi, a čmo klub ustanovt? 3 smo že! x:px x:Dx xsrcx

Pa dejmo - če je že tolk različnih klubov, pa lahko še me enga ustanovimo x:Dx x;)x

A ne 5trca, da je včas to kr mal tu mač! Če pa slučajn komu ne moreš pomagat, al pa rečeš ne, ker morš reč ne, te pa vest grize, kolk si grd, k nisi pumagu. In to pomožnosti še takmu, k te itak non stop izkorišča! Ti se pa sekiraš!

No, mislm, vsaj jest se - budala. :ermm:

živi in pusti živeti

Pa dejmo - če je že tolk različnih klubov, pa lahko še me enga ustanovimo x:Dx x;)x

A ne 5trca, da je včas to kr mal tu mač! Če pa slučajn komu ne moreš pomagat, al pa rečeš ne, ker morš reč ne, te pa vest grize, kolk si grd, k nisi pumagu. In to pomožnosti še takmu, k te itak non stop izkorišča! Ti se pa sekiraš!

No, mislm, vsaj jest se - budala. :ermm:

JA, to tud jest delam, sam mi je pa ene parkrat ratal rečt ne, pa še skenslala sm ene par takih ljudi iz mojga življenja, k sm jim skos morala pomagat, pa je. Sčasoma se boš naučila, sam ti morš bit zadost močna in vedet, da ni nč narobe, če rečeš NE! Če te bo pa zarad tega kdo mel kej manj rad, ga pa odjebi in to ČIMPREJ!

:vragec: :palec: xsrcx

JA, to tud jest delam, sam mi je pa ene parkrat ratal rečt ne, pa še skenslala sm ene par takih ljudi iz mojga življenja, k sm jim skos morala pomagat, pa je. Sčasoma se boš naučila, sam ti morš bit zadost močna in vedet, da ni nč narobe, če rečeš NE! Če te bo pa zarad tega kdo mel kej manj rad, ga pa odjebi in to ČIMPREJ!

:vragec: :palec: xsrcx

Thanx, Pikica, za spodbudo :palec: xsrcx x;)x

živi in pusti živeti

Thanx, Pikica, za spodbudo :palec: xsrcx x;)x

Any time....za to pa smo tuki, ne? x;)x Pa poročaj o svojih uspehih, ko je ratalo rečt NE! Sej, na začetku se boš bedno počutila, pol bo pa tako olajšanje in ponos!

:vtz: Evo, tale poba je pa za pomoč! xwizardx Še mal čarbonega praška....super! :palec: Zdej si pa redi! x:px x:Dx xsrcx

ja ja Piki... spet prilka za štuljenje, a x:Dx ... zdej še klub: reci NE... Nevem kako boš sfolgala vse te svoje dejavnosti in klubske obveznosti v škorpijah, tortožderkah, pri pevskih, pa izdelovanje čestitk, pa kleklanje, pa kvačkanje, pa bohvet kaj... :vragec: x:Dx

Pa veš kaj...študiram, da bi še fan club za batmana vodila! :eek: :O: Ja, prava Mati Tereza ratujem! :lol: x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...