Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Piki ne izzivat, pol boš pa spet klele jokala, da nisi znala rečt NE No, zdej se pa že odloč, Pika, a se boš jokala al se boš režala? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...ce ne bosta takoj nehali, bosta lihkar obe jokali!!! ...bom zacel cebulo sekljat... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...ce ne bosta takoj nehali, bosta lihkar obe jokali!!! ...bom zacel cebulo sekljat... bejžmoooooooooooooooo!!! Samsonajt is back! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Ja, zadne cajte se tale naš Samson skos neki fajterja izigrava... nevem kva je to... mogoče je težo uteži iz 1 kile poveču na 2... in že filing bilderja... na 2,25!!!! ...jest sm vsemogocen, jest lahko pretepem Batmana!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Dajem notri vse matrike, financno matematiko in sisteme enacb :xx!: u olala there's one thing za v crno luknjo matrike ga ni lepsega 1.2.3... skljoc and stay there... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ... 4 ure teženja, govorenja in igranja... ...sodec po jabolku in drevesu o tem ne dvomim... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 pšp men je dolgčas 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 moja prva ljubezen.in gre mimo mene,me ne pogleda, me ne pozdravi.drugič gre,me pogleda, se ustavi, se pogovarja, me občudujoče gleda.drugič gre spet mimo mene, kot, da me ni. 1. novembra smo stali na grobovih in počastili svoje prednike, ki so odšli v vesolje, on, ki je stal ob grobu svojih staršev pa me je gledal s tistimi očmi in s tistim pogledom, ki me še zdaj zbega. "Se spomniš?",mi govorijo. Ja spomnim se, ko sem se bala za tvoje življenje in nisem vedela,če si preživel brodolom,ti in sestra. Pijan kapitan, je kljub prepovedi zaradi nevihte,izplul trajekt poln turistov,ladja se je znašla v vrtincu,ta pa jo je začel vleči navzdol. začela se je panika, boj za preživetje. Bitko sta izgubila samo tvoja starša,ki sta čakala tebe,da se vrneš iz podpalubja, ker si odšel po kokakolo. Tvoja sestra se je rešila prva, ti si razbil okno,da si lahko prišel do zraka na površje, pri tem pa si popil še nekaj morske vode pomešane z nafto. Tvoja mama se je utopila, ker ni znala plavati, očeta je ranil jambor, ki je padel iz potapljajočega trajekta. Ker si z mano in mojo družino preživljal poletja votroštvu,te je moj oči naučil plavati,tudi to je razlog,da si preživel. Ko sta s sestro priplavala do obale, sta čakala le še starša. Tvoj oči je zbral toliko moči,da je s poškodovano glavo uspel priti do obale, v svojem objemu pa držal že mrtvo mamo. Potem je le še vprašal,če sta vredu in tudi sam izdihnil. V tem času sva se navezala en na drugega, jaz sem se vate zaljubila in zame si pomenil cel svet. Ker sem te tako očitno oboževala, dolgo nisem ugotovila, da ti je v užitek,da me mučiš in preizkušaš mojo predanost. Od tebe sem dobila dosti udarcev,poniževanj in še vedno mi jasno, zakaj?Jaz sem bila tista, ki te je leta tolažila in ti bila vedno na razpolago in zaradi tebe dolgo nisem zaupala in bila večkrat prevarana, ker nisem vedela kako naj se uprem. Iz mojega življenja si odšel kar naenkrat, jaz pa sem še dolgo sanjala o tebi. čustveno si me izžel in verjamem, da se tega sploh nisi zavedal. Hočem le,da skriješ za masko tiste poglede,ki mi res ne prinesejo čustvenega miru pa tudi polurno strmenje vame se mi zdi zelo nepotrebno.Jaz imam zdaj svoje življenje,ljubečega partnerja, ki mi nudi vse, kar si lahko ženska sploh želi. In ljubim ga, bolj kot vse na svetu.Ta post pišem zato, ker ti odpuščam, ker vem, da si ti bolj trpel, kot jaz, čeprav sem svojo bolečino bolj čutila od tvoje.V mojem srcu pa boš vedno imel posebno mesto.Hvala ti za izkušnjo. Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 child ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Žalostna zgodba, je pa resnična. Pa tudi veliko lepote čutim v njej. Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ...tale Drnovsek pa res ze cist tko zgleda, kokr una karikatura v Hri-bar showu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 child Moj dragi se je pa odloču, da bo za novo leto s kolegi. Gredo v Beograd, pa moja razvajena rit noče v 2* spat in ne grem. Mogoče grem z najinimi skupnimi kolegi tud v Beograd, samo pač kej mal bolšga Mi ni čist vseen, da gre brez mene. Sem mu rekla, da nej se sam odloč, da nam nč jezna...pa tud nisem...ampak mi ni vseen. Sicer je pa tazadn čas, da se odvadm enih vzorcev, ki nam jih narekuje okolica. Sej ni treba da sva 24/7 skup, da se mava rada. Sej jaz grem pa drugo leto v Peru brez njega BABA TEŽKA Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 pomlad, vse bo vredu...sčasoma bo samoumevno, da drug drugemu pustita normalno dihat brez občutkov samote ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Pomlad, sej v Beogradu je skor isto ce gres v 2* al pa v 4*...ni nevemkaxne razlike...drgac je pa mesto FENOMENALNO... ljudje, dogajanja... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 sama sebi: nehej ze!!! Dej nakulirej se za enkrat, bi bil ze skrajn cajt...... Pa sej ni edini no, kaj ti je.... Kako je lahko napisat, pa rect, samo narest je pa problem, :xx!: lahko mozgane poslusat, sam dopovedat je problem, bemti!!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Grrrrrrrrr!!! Preklet Telemach lažniv. Grrrrrrrrr....bombo grem vržt! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Grrrrrrrrr!!! Preklet Telemach lažniv. Grrrrrrrrr....bombo grem vržt! Glede na to, da blizu stanujem te lepo prosim, da si natančna, da jo nebi odvrgla kako ulico prej, kot je treba.... Hvala... Samo zdej ne vem kaj bo, k Drnovšek drek meša tam dol. :xx!: Pismo ta je pa res model, sam štalo dela....a se da vložit interpelacijo? a kdo ve? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Glede na to, da blizu stanujem te lepo prosim, da si natančna, da jo nebi odvrgla kako ulico prej, kot je treba.... Hvala... Kje pa je Telemach? Da vem, da še jz spizdim stran, če slučajn bliz žvim! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Kje pa je Telemach? Da vem, da še jz spizdim stran, če slučajn bliz žvim! Mah ne skrbi ti si dovolj daleč stran (sedež imajo v šiški blizu Mercator centra) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Mah ne skrbi ti si dovolj daleč stran (sedež imajo v šiški blizu Mercator centra) ok, me zanima kako veš, da sm jz dost deleč stran. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ok, me zanima kako veš, da sm jz dost deleč stran. Uhh a sem falil, sem mislil, da si doma nekje iz Zasavja..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Uhh a sem falil, sem mislil, da si doma nekje iz Zasavja..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Hja človek se vsak dan kaj novega nauči, kajne...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts