Michelle 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Glede na to, da me zasledujes....tole: RABIM CAS IN PROSTOR ZASE! Prosim te, pusti me pri miru nekaj dni, drugace bo se slabse! Ne sfolgam se teh tezav trenutno. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Eni tipi so res kreteni Imajo občutek, da imaš na sebi napis Follow me! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 zakaj se mors ti tok vn metat?! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 verjetno si res preveč k srcu jemljem, ampak vseeno JEBITE SE!!!!! (se ne opravičujem zarad grdega izražanja) aja pa še nekaj JEBITE SE ŠE 1x :!!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Bomo. Posoda, pa to...... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Posoda, pa to...... :xx!:Ti še kar na roke....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 A to misliš je.anje? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 pejd spat lahko noč spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Po pravilu "kad spavam ne jebem....nikog živog"? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 A to misliš je.anje? Ja, jeCanje........, ker je treba posodo pomivat......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ja, jeCanje........, ker je treba posodo pomivat......... ....ječim sam k mi pride Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ....ječim sam k mi pride AAAA, teb pride,ko posodo pomivaš....... Zanimivo!!!!!! x!x Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Me je kar za moža met, ha? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 HM, ......No, ja...... Posodo bi najbrž znal pomivat....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 (opička ) Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ma, kaj........ Cenim moške, ki opravljajo hišna opravila......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 sploh take ki zraven se uzivajo hihi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 O kakih vrsti "hišnih opravil" je tu govora? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Hišna opravila = širok pojem Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 No.... k pr enih pa res uživam...... Sn torej tud jz za cenit..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 No, ......posodo že znaš pomivat..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ooooopiiiiiiiiiiiiiiiiiička!!!! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 pismo no, punca zber se.. dokler bo v tebi tak orkan pa vulkan ni šans, da najdeš energijo da to bolezen premagaš... kr neki gniješ, dokler boš razmišljala, da nimaš energije jo ne boš imela... sprejmi tole kot možnost, da odpočiješ telo in dušo... ajd k seb se spravi... smotka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts