Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:xx!: !)&/"?)$#&!=($/ !!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

js bi rad povedu vsem, da se je brezveze sekirat, dones si, jutri te mogoče ni več in življenje je enostavno lepo, če si ga tako narediš, tako da, začnite živet pa ne se smilt sami seb pa ne jokat, ampak uživat v vseh stvareh, ki ti jih lajf ponuja... ja tko nekak x:o)x
honor and respect

:xx!: :xx!: :xx!: kr neki.. ful so me v slabo voljo spravl.. že tri stvari, pa je šele 12 ura :xx!: Tko mam nekak filing, da se spet en un zoprn obdobje začenja.. upam, da ne... ne da se mi... :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

js bi rad povedu vsem, da se je brezveze sekirat, dones si, jutri te mogoče ni več in življenje je enostavno lepo, če si ga tako narediš, tako da, začnite živet pa ne se smilt sami seb pa ne jokat, ampak uživat v vseh stvareh, ki ti jih lajf ponuja... ja tko nekak x:o)x

:palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:xx!: :xx!: :xx!: kr neki.. ful so me v slabo voljo spravl.. že tri stvari, pa je šele 12 ura :xx!: Tko mam nekak filing, da se spet en un zoprn obdobje začenja.. upam, da ne... ne da se mi... :sori:

xwizardx carobni prahec za pomoc pri dobri volji

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mater kok si pa ti tupa baba ane.... Pa to ne mors vrjet, pa preden ti kaj dojames se ze zemlja 5x okrog sonca zavrti :xx!: Dj mi ze mir 1x s takimi bedastimi vprasanji!!!!!!!!! :xx!:
Uspeh je drznim zagotovljen!

PMS :o|o: pa MMS pa AMS :vragec: pa vsega boga vraga ki mi povzročajo še druge MS-e in S-e in zese in zose in tko naprej :xx!: :devil:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

jebu vam bom mater!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aaaa... grrr, pa pesniki pa njihove pesmi, ki nimajo čist nobene logike in zgodbe in reda.. pol se jih pa uč na pamet :o|o: x:o)x x:Dx

kajjehotupesnikstempovedat.com

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mystica, pride kdaj tko (ves kolkrat ga mam jaz dost x;)x x:px)...

zdaj tko mislis...

Ko bos pa hotla kako veselje podelit... zalost... dobit mal besed tolazbe, kak nasvet.... ko se bos pocutila samo....

bos pa zlo z veseljem najbrz prisla okol. x:Xx x8Dx :palec:

Drzi se! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...