Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a rabmo met zgodovino tele teme?

najbrz ne...

sam ocitno je smiselno, da jo mamo.

a jo lohk torej nekdo na novo odpre?

to pa zbrisem?

razen ce ste se emocionalno prevec navezal nanjo? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

temo....komot zbrišeš...moje mnenje

mystica.....upam, da boš še tle....ne glih v tej temi...ampak tako....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

..misti, ostan!

sej jest sm tut 1X hotu it, k mi je slo vse TOLK na kurac... sam sm cez en teden ugotovu, da je pa poleg parih "patronov" kle tut prevec dobrih ljudi, da bi se jih zaradi tistih parih patronov splacalo ignorirati...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

jp, sam se naj prej odpre... jaz je pa ne bom, ker nikol (mensezdi se nisem) ne *praznim duse* na kaksen takle nacin al pa tule. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zakaj je Kranj tako mrtu mest!
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

:D dbest ja crna luknja bi se mogla redno brisat ja da bodo stvari spolzele kot je treba v crnino in nkol vec nazaj...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Za tole si ti kriv in tud slučajno ne bom prevzela krivde, sam zato da bo bolš. Pač ne bo bolš. Tak je life. Jst sm se sprjazlna, da si kakršn si......to me žalosti.
It's a dog eat dog world

Lejka, težko je preobraziti partnerje po naših željah...najbolje je takega takoj dobit, sam je izbira bolj pičla...kaj drugega ti ne ostane, kot ga sprejet z vsemi napakami...saj je le človek x:Xx xredx xnckrivx xsrcx

drži se! :palec: x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Aja...... :att: ...ne rabm prat posode, juhuuuuuuu x:o)x x:Dx

Enostavno zato, ker nisi jedel ali si imel pomoč(nico)-(ka).......

x?x :inocent:

:palec: Ja, super no........

Pa še tole: smotana si kot "zajla" :xx!: :o|o: xrolleyesx

Smisel življenja je največja sreča

Ti ferdaman Mobitel :xx!: prekleti oderuhi :xx!:

A ste vedl da imajo Mobi uporabniki 44 tolarjev prometa v lastno omrežje :vragec: aarrrrgh, sej ni čudn. In pol napišejo na svoji zavajajoči strani, da lahk za jurja kličeš 200 minut, halooo!!! Ja dobro jutro, kaj pa recimo raj 22 minut!!! Sej ni čudn pol, pa mislm da sm jst zapravljivka pa sam dajem pa dajem pa dajem pa dam konc mesca več za tisto enourno minutažo kt da bi mela kak hud poslovni naročniški paket :vragec: pfuj!

NA SI.MOBILA GREM, THAT'S FINAL x!x ti Mobitel uderuški se pa nateguj s tistimi 22-39 tolarji pa 21 tolarjev za sms, v rit si ga utlač :xx!: jst si bom pa po tanovem kar 4 za isto ceno pa še komu drugmu :vragec: xrolleyesx

(pa še sredinca kažem, mojga dragega bo kr sram kako bejbo ma x:Ix)

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...