cashy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Mysti, kmalu bo bolje , drži se ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 a rabmo met zgodovino tele teme? najbrz ne... sam ocitno je smiselno, da jo mamo. a jo lohk torej nekdo na novo odpre?to pa zbrisem?razen ce ste se emocionalno prevec navezal nanjo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 temo....komot zbrišeš...moje mnenje mystica.....upam, da boš še tle....ne glih v tej temi...ampak tako.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ..misti, ostan!sej jest sm tut 1X hotu it, k mi je slo vse TOLK na kurac... sam sm cez en teden ugotovu, da je pa poleg parih "patronov" kle tut prevec dobrih ljudi, da bi se jih zaradi tistih parih patronov splacalo ignorirati... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 jp, sam se naj prej odpre... jaz je pa ne bom, ker nikol (mensezdi se nisem) ne *praznim duse* na kaksen takle nacin al pa tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Zakaj je Kranj tako mrtu mest! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 vrjem da je Krško še bolj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 dbest ja crna luknja bi se mogla redno brisat ja da bodo stvari spolzele kot je treba v crnino in nkol vec nazaj... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 V koš z negativnimi in črnimi mislimi Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Zakaj je Kranj tako mrtu mest! preprosto, zato ker ni Maribori ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Simpl Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Aja...... ...ne rabm prat posode, juhuuuuuuu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 vidi ti njega jeli to znanje ili puki slučaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Za tole si ti kriv in tud slučajno ne bom prevzela krivde, sam zato da bo bolš. Pač ne bo bolš. Tak je life. Jst sm se sprjazlna, da si kakršn si......to me žalosti. It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 lejka sej bo! drgač pa mr fr... hehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Thanx aiwca It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Lejka, težko je preobraziti partnerje po naših željah...najbolje je takega takoj dobit, sam je izbira bolj pičla...kaj drugega ti ne ostane, kot ga sprejet z vsemi napakami...saj je le človek drži se! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Thanx aiwca bomo šle na enga long islanda pa bo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 as hotla rect mister free --------lejka sej bo! drgač pa mr fr... hehe free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 o lej ga mojga lupčka. dons ful misnwa nate xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kak sladko je tole ratal Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Aja...... ...ne rabm prat posode, juhuuuuuuu Enostavno zato, ker nisi jedel ali si imel pomoč(nico)-(ka)....... Ja, super no........***************************************************************************** Pa še tole: smotana si kot "zajla" :xx!: Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Ti ferdaman Mobitel :xx!: prekleti oderuhi :xx!:A ste vedl da imajo Mobi uporabniki 44 tolarjev prometa v lastno omrežje aarrrrgh, sej ni čudn. In pol napišejo na svoji zavajajoči strani, da lahk za jurja kličeš 200 minut, halooo!!! Ja dobro jutro, kaj pa recimo raj 22 minut!!! Sej ni čudn pol, pa mislm da sm jst zapravljivka pa sam dajem pa dajem pa dajem pa dam konc mesca več za tisto enourno minutažo kt da bi mela kak hud poslovni naročniški paket pfuj! NA SI.MOBILA GREM, THAT'S FINAL x!x ti Mobitel uderuški se pa nateguj s tistimi 22-39 tolarji pa 21 tolarjev za sms, v rit si ga utlač :xx!: jst si bom pa po tanovem kar 4 za isto ceno pa še komu drugmu (pa še sredinca kažem, mojga dragega bo kr sram kako bejbo ma ) 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Simobil:Mobitel 1:0 hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts