svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja tut simobil zavaja... sam ne rečen da mobitel ne, najbolš pa je da svoje omrežje ustanoviš Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Oooo... lepo. zadnje case jst tut velik mislm ... ze kr prevec. sam, nate se pa useen rad spomnim! v glavnem AIWA JE FULL KUL!!! -------o lej ga mojga lupčka. dons ful misnwa nate xrosex free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ja kak si ti sladki... Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 jest tut z novim letom preidem z mobitela na simobil...tist orto paket je prav slasten ...pa še cifre mi ne bo treba menjat ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 dobr, ne lovi čist tko dobr povsod, kot mobitel...sam sedaj imam predplačniškega pri mobitelu, in ko kličem, denar kar frči z računa pri simobilu pa 5 sit na min. s simobilovci, dost boljša varianta...naročnina je 1200 sit +500 za paket Mobilni, kjer lahko v vsa GSM omrežja kličeš po tarifi 22 sit/min....sedaj je pri mobitelu pa tudi znotraj lastnega omrežja svinjsko draga tarifa za predplačnike pa brez zamere, Pujsa ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ja, sam to glede številke je zdej pa res dober ko je več nebo treba menjat,... Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 dobr, ne lovi čist tko dobr povsod, kot mobitel...sam sedaj imam predplačniškega pri mobitelu, in ko kličem, denar kar frči z računa pri simobilu pa 5 sit na min. s simobilovci, dost boljša varianta...naročnina je 1200 sit +500 za paket Mobilni, kjer lahko v vsa GSM omrežja kličeš po tarifi 22 sit/min....sedaj je pri mobitelu pa tudi znotraj lastnega omrežja svinjsko draga tarifa za predplačnike pa brez zamere, Pujsa No ves kaj jest sem presaltala iz Mobitela na Si.mobil ane...no prej k sem mela mobitel mi v dolocenih predavalnicah na faxu ni lovil, ves kako mi zdej povsod lovi.... pa tud po rovtah k sem se vozila ni blo problema... uglaunem si.mobil Aja pa se za polovico sem racun zmansala Pa to ne zato, ker bi manj klicala al pa smse posiljala, ampak zato k je cnej.... Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 joj, tebe bi mogl simobilci plačat ko tako lepo reklamo delaš Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ma ne sej sploh nisem hotla nobene reklame delat al pa kej, sem samo dejstva povedala . Drgac pa ce ksnga poznas na simobilu, mu kar povej kako dobro reklamo sem jim nardila in da nej mi placajo pa je Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 O, zvečer sem pila sokce, pa mi je slabo ratal in glava me je začela bolet , prav gotovo je začelo vse vret v men . Pulcaji bi moral ustavljat sokcarje, ki bolj ogrožajo promet, kot jabi-vodkarji. Vem iz lasnih izkušenj. NO JUICE TODAY! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 . Drgac pa ce ksnga poznas na simobilu, mu kar povej kako dobro reklamo sem jim nardila in da nej mi placajo pa je ja, naj ti eno leto račune plačujejo (od telefona) Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 uuuuuuAuuuuu fenomenalna ideja, samo pomoje ne bodo pristal na to ves, ker bi si sli prevec v minus mislm, da mickn temo unicujeva Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hja, gremo zbirat ljudi da jim bodo rekl da so šli zarat tebe na simobil, pa bi bli močor res tok vesel da bi ti plačal al pa kr za direktorco dal Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 joj, tebe bi mogl simobilci plačat ko tako lepo reklamo delaš ce je pa res hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jaz pa ostajam na mobitelu Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hja, vsak ma svojo pamet pa mišlenje, bodte kje čete bit Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Oooo... lepo. zadnje case jst tut velik mislm ... ze kr prevec. sam, nate se pa useen rad spomnim! v glavnem AIWA JE FULL KUL!!! ------- spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Daj, Lia, no, a ni danes krasen dan razvedri se , vse bo O.K. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 se hecaš....danes so mi prjatli starostne pege po rokah iskal...jebo jih mi je prav žal..nč niso našli zamisli se pa človk vseglih ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 se hecaš....danes so mi prjatli starostne pege po rokah iskal...jebo jih mi je prav žal..nč niso našli ...vidis, to je pa pomlajevalna moc tibetanckov!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 o tem bi se dalo diskutirat... po moje refoško pa antioksidanti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ne sekiri se! vse se dogaja z namenom! tako pač mora bit in bo bolje honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 točno tak...mucek bo nehal mijavkat in tiger rjovet ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts