Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dobr, ne lovi čist tko dobr povsod, kot mobitel...sam sedaj imam predplačniškega pri mobitelu, in ko kličem, denar kar frči z računa :ermm:

pri simobilu pa 5 sit na min. s simobilovci, dost boljša varianta...naročnina je 1200 sit +500 za paket Mobilni, kjer lahko v vsa GSM omrežja kličeš po tarifi 22 sit/min....sedaj je pri mobitelu pa tudi znotraj lastnega omrežja svinjsko draga tarifa za predplačnike :vragec:

pa brez zamere, Pujsa x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

dobr, ne lovi čist tko dobr povsod, kot mobitel...sam sedaj imam predplačniškega pri mobitelu, in ko kličem, denar kar frči z računa :ermm:

pri simobilu pa 5 sit na min. s simobilovci, dost boljša varianta...naročnina je 1200 sit +500 za paket Mobilni, kjer lahko v vsa GSM omrežja kličeš po tarifi 22 sit/min....sedaj je pri mobitelu pa tudi znotraj lastnega omrežja svinjsko draga tarifa za predplačnike :vragec:

pa brez zamere, Pujsa x:Dx

No ves kaj jest sem presaltala iz Mobitela na Si.mobil ane...no prej k sem mela mobitel mi v dolocenih predavalnicah na faxu ni lovil, ves kako mi zdej povsod lovi.... pa tud po rovtah k sem se vozila ni blo problema... uglaunem si.mobil :palec: Aja pa se za polovico sem racun zmansala :inocent: Pa to ne zato, ker bi manj klicala al pa smse posiljala, ampak zato k je cnej....

Uspeh je drznim zagotovljen!

ma ne sej sploh nisem hotla nobene reklame delat al pa kej, sem samo dejstva povedala x:Dx . Drgac pa ce ksnga poznas na simobilu, mu kar povej kako dobro reklamo sem jim nardila in da nej mi placajo pa je x:o)x x;)x
Uspeh je drznim zagotovljen!

O, zvečer sem pila sokce, pa mi je slabo ratal in glava me je začela bolet :sick: , prav gotovo je začelo vse vret v men :V:. Pulcaji bi moral ustavljat sokcarje, ki bolj ogrožajo promet, kot jabi-vodkarji. :ermm: Vem iz lasnih izkušenj.

x:Ox NO JUICE TODAY! x:Ox

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

x:)x Oooo... lepo.

zadnje case jst tut velik mislm ... x:Dx ze kr prevec. sam, nate se pa useen rad spomnim! x8Dx :palec:

v glavnem AIWA JE FULL KUL!!!

x:Dx

-------

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

:sori: se hecaš....danes so mi prjatli starostne pege po rokah iskal...jebo jih :vragec:

x8Dx mi je prav žal..nč niso našli xzobkox

zamisli se pa človk vseglih x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:sori: se hecaš....danes so mi prjatli starostne pege po rokah iskal...jebo jih :vragec:

x8Dx mi je prav žal..nč niso našli xzobkox

...vidis, to je pa pomlajevalna moc tibetanckov!!! x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...