Lejka 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 bomo šle na enga long islanda pa bo Ja valda al pa dva, sam da antibiotike neham jest. Sem bla v petek na brez alko, no pa smo bli doma že ob 10:45 Ne, joke sej ne zarad tega. Sam se morm res prej pozdravt It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Simobil rula! Sm skor en let nazaj prešaltala in mi ni žal! Bolj ugodno in boljši telefoni. Klinc gleda mobitel, sam vedno dražji je! Mystica...ne it, no. Ne se bebavem folku pustit!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ma, saj veste......posoda pa to :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ma, saj veste......posoda pa to :xx!: :xx!: Za crknt si mi že smešn s to posodo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 prekleta nesnaga, poln kufer te mam, ****, spizdi s tole svojo mumijo nekam! on meni ne bo šefa igral! ogabna si! lovača, pleharca puhloglava! pa debelo rito grdo maš, fuj! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :!!: :!!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Miso, Miso, Stajerc pa tak..., Andreja pa Jasno breakat up... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Hočem motorne sani! Takoj! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Miso, Miso, Stajerc pa tak..., Andreja pa Jasno breakat up... :xx!: mišo je car, vsaj delat zna! ander je pa neki bogiga dela...krneki igra že skos...pa laže da ne... Hočem motorne sani! Takoj! jst bi tut to neu! Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Zakaj so lahko ene babe tako neumno usekane na Andreja iz bara, men gre res na :xx!: A ni že prov preveč pocukran!?! Sam da obstaja ta tema , drgač ne bi mogla v seb tega držat do konca Bara, ko bo pa tolk že vseen. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Zakaj so lahko ene babe tako neumno usekane na Andreja iz bara, men gre res na :xx!: A ni že prov preveč pocukran!?! Sam da obstaja ta tema , drgač ne bi mogla v seb tega držat do konca Bara, ko bo pa tolk že vseen. jap, andrej je en navaden pacek :xx!: mislim nevem zaka tok igra da bi dobu pol tisto pando pa 5miljonov? ka pa frendi, a se jim nebo mal bedno zdelo če tam čist druga... al jih pa sploh nima če je tut v resnic tak... Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 in zaj ste začeli še tu smetit s tem barom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 in zaj ste začeli še tu smetit s tem barom tišina! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Še nikol v življenju nisem sovražila - nikoli nikogar. Dokler nisem spoznala tebe. Ne vem kako ti je uspelo izvabiti iz mene to, kar mi dviga pritisk in para živce. Saj sem te vendar ljubila!! Vse sem ti dala!!! Kako si mogel... Kako si mogel... Uspelo ti je ne samo uničit moje življenje in mojo dušo, uspelo ti je uničiti vero v ljubezen, ki naj bi obstajala med dvema!!! Kako te sovražim! Pomojem si prvi in edini - in to v vseh pogledih. Pa bi še vse oprostila - laganje, sprenevedanje in laž. Tudi to, da imava zdaj oba uničeno življenje, ampak... Sej ne vem kaj je huje - to, da bi te dobesedno najraj sesekljala na drobcene koščke al to, da mi postaja vseeno - vseeno za vse - za čustva, za življenje, zate. In to samo zato, ker nisi nikol hotel prisluhniti še komu drugemu razen sebi - ena velika egoistična vase zagledana svinja (pardon svinje, ker zlorabljam vaše ime) si. Kako si mogel, joj, kako si le mogel?!? In ti misliš, da si pravi moški!?! (budala jest, k sm na začetku misnla, da si pravi moški!!!). Ma kamen je bol moškemu podoben, kot pa ti. In kaj naj zdaj jaz? Moči so mi končno pošle. Kako nej skrivam žalost pred...? Nočem, da vidi, da sm žalostna zaradi tebe! Nočem, da sploh ve, kaj je to žalost in razočaranje. Vsaj še nekaj let ne. Boli me samo to, da bo v končni fazi sovražila mene, ker se ji boš ti znal pokazati v dobri luči! Sovražim te! V 6ih letih nisi znal niti enkrat niti opaziti, da je kaj narobe, če pa sem ti povedala, sem bila takoj tečna. V vseh 6ih letih je bilo važno samo to, da so bile zadovoljene tvoje želje in potrebe in to na kakršnkoli način. Če je bilo za to treba iti preko trupel, si pač šel. No jest ti pa sporočam(že miljonkrat do zdej), da nisem tvoj ubogljivi psiček, ki ga prikleneš na verigo in ga zdresiraš tako, da uboga samo tvoje ukaze, sebe pa zataji. Nisem in nikoli ne bom! Sovražim te! Vseeno mi je, če si najdeš drugo. Vseeno mi je kaj počenjaš z njo, samo pusti me pri miru! Pusti me, da zadiham. In nehaj s tem psihološkim pritiskom, ker veš, da sem močnejša od tebe! Pomojem se me bojiš in hočeš mojo premoč že v kali zatret! Kako primitivno. Kot da ti kaj hočem! Samo ljubila sem te. Iskreno. Divje. Strastno. Globoko. Iz vsega srca, iz vse svoje biti. Ti pa si moral uničiti vse to. Sej maš prov, v bistvu si me premagal, ampak ta zmaga je bolj pirova. Pomojem sva izgubila oba. Joj, kako te sovražim! Ker zaradi tebe ne bom nikoli več upala iskreno in predano ljubiti. Povsod bom iskala samo še napake in zahrbtnost, da se bom ljubezni izognila v velikem loku. 5 let že ne vem več kaj je to ljubezen! Kako se ljubezen čuti? Diši? Je mehka? Svilnata ali žametna? Vroča ali prijetno hladna? Kaj sploh je to? Boli ali žgečka? Kaj so metuljčki v želodcu? Kaj je privlačnost? Kakšna je nespečnost ponoči, ker misliš na ljubljeno osebo (za spremembo in razliko od one, ko ne morem spati ker se ti zavliš v posteljo že ob osmih in potem celo noč smrčiš)? Vzel si si 6 let mojega življenja. Vzel si čisto vse, kar je bilo sploh možno vzeti. Zdaj pa išči drugje, zaradi mene, samo pri miru me pusti. Nočem več, da se me vsaj dotakneš. Tvoj dotik je umazan. Izperjen. In samo še pohoten, ničesar lepega ni več v njem. Zato me pusti. Pusti me oditi. Sovražim te! In četudi ti kdaj odpustim, vedi, da ne bom nikoli pozabila. Sovražim te! živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 upsi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 EnglBengl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 englbengl :8:žal mi jevso srečozaupaj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 englbengl.... tole pa za.....#"$%"%$!##$!%!"&%&"/#//"&"%%!$!##!$!$%%&/#/#((#/#&%#.... .......... : $#""#$%%&%$#$#"!""##$$$%%%&"#$$$...get lost...%$#""###$$$$$ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 EnglBengl čas celi vse rane, četudi se ti trenutno ne zdi. In človek ima neverjetno in čudovito sposobnost; da pozabi Znova boš ljubila, znova boš čutila hrepenenje. Samo pusti času čas ... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 hočem, da mi nekdo podari 70 čukov ala da mi padejo z neba, da bom lahko kupila tisto stvar! če ne bom morala kupit 2. al pa 3. klaso. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 am, probi z loterijo, pa velik sreče! Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jst mam pa tok rada Andreja oh kako je lep kako močan on je Andrej iz Ba-a-a-raaa lalalalalala (melodija Anton aus Tirol) EnglBengl 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 am, probi z loterijo, pa velik sreče! nisem hazarderski tip, oz. tip, ki rad tvega. in tudi varčevati sem začela, raje dam tistih 500 tolarjev v kuverto in jih pozabim kot pa da dam za srečko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Še nikol v življenju nisem sovražila - nikoli nikogar. Dokler nisem spoznala tebe. Ne vem kako ti je uspelo izvabiti iz mene to, kar mi dviga pritisk in para živce. Saj sem te vendar ljubila!! Vse sem ti dala!!! Kako si mogel... Kako si mogel... Uspelo ti je ne samo uničit moje življenje in mojo dušo, uspelo ti je uničiti vero v ljubezen, ki naj bi obstajala med dvema!!! Kako te sovražim! Pomojem si prvi in edini - in to v vseh pogledih. Pa bi še vse oprostila - laganje, sprenevedanje in laž. Tudi to, da imava zdaj oba uničeno življenje, ampak... Sej ne vem kaj je huje - to, da bi te dobesedno najraj sesekljala na drobcene koščke al to, da mi postaja vseeno - vseeno za vse - za čustva, za življenje, zate. In to samo zato, ker nisi nikol hotel prisluhniti še komu drugemu razen sebi - ena velika egoistična vase zagledana svinja (pardon svinje, ker zlorabljam vaše ime) si. Kako si mogel, joj, kako si le mogel?!? In ti misliš, da si pravi moški!?! (budala jest, k sm na začetku misnla, da si pravi moški!!!). Ma kamen je bol moškemu podoben, kot pa ti. In kaj naj zdaj jaz? Moči so mi končno pošle. Kako nej skrivam žalost pred...? Nočem, da vidi, da sm žalostna zaradi tebe! Nočem, da sploh ve, kaj je to žalost in razočaranje. Vsaj še nekaj let ne. Boli me samo to, da bo v končni fazi sovražila mene, ker se ji boš ti znal pokazati v dobri luči! Sovražim te! V 6ih letih nisi znal niti enkrat niti opaziti, da je kaj narobe, če pa sem ti povedala, sem bila takoj tečna. V vseh 6ih letih je bilo važno samo to, da so bile zadovoljene tvoje želje in potrebe in to na kakršnkoli način. Če je bilo za to treba iti preko trupel, si pač šel. No jest ti pa sporočam(že miljonkrat do zdej), da nisem tvoj ubogljivi psiček, ki ga prikleneš na verigo in ga zdresiraš tako, da uboga samo tvoje ukaze, sebe pa zataji. Nisem in nikoli ne bom! Sovražim te! Vseeno mi je, če si najdeš drugo. Vseeno mi je kaj počenjaš z njo, samo pusti me pri miru! Pusti me, da zadiham. In nehaj s tem psihološkim pritiskom, ker veš, da sem močnejša od tebe! Pomojem se me bojiš in hočeš mojo premoč že v kali zatret! Kako primitivno. Kot da ti kaj hočem! Samo ljubila sem te. Iskreno. Divje. Strastno. Globoko. Iz vsega srca, iz vse svoje biti. Ti pa si moral uničiti vse to. Sej maš prov, v bistvu si me premagal, ampak ta zmaga je bolj pirova. Pomojem sva izgubila oba. Joj, kako te sovražim! Ker zaradi tebe ne bom nikoli več upala iskreno in predano ljubiti. Povsod bom iskala samo še napake in zahrbtnost, da se bom ljubezni izognila v velikem loku. 5 let že ne vem več kaj je to ljubezen! Kako se ljubezen čuti? Diši? Je mehka? Svilnata ali žametna? Vroča ali prijetno hladna? Kaj sploh je to? Boli ali žgečka? Kaj so metuljčki v želodcu? Kaj je privlačnost? Kakšna je nespečnost ponoči, ker misliš na ljubljeno osebo (za spremembo in razliko od one, ko ne morem spati ker se ti zavliš v posteljo že ob osmih in potem celo noč smrčiš)? Vzel si si 6 let mojega življenja. Vzel si čisto vse, kar je bilo sploh možno vzeti. Zdaj pa išči drugje, zaradi mene, samo pri miru me pusti. Nočem več, da se me vsaj dotakneš. Tvoj dotik je umazan. Izperjen. In samo še pohoten, ničesar lepega ni več v njem. Zato me pusti. Pusti me oditi. Sovražim te! In četudi ti kdaj odpustim, vedi, da ne bom nikoli pozabila. Sovražim te! nič hudega....to je človeško on je kar je že skoz....samo ti spreminjaš svoj pogled nanj.... pride novi in novi in novi in zmeraj znova ponavljaš zgodbo....najdi ljubezen v sebi in ne boš nikoli več polagala svoje sreče v naročje drugemu...lepo je če je s teboj in deli svoja čustva s tvojimi . če ga pa ni pa tudi nič hudega...ne ga krivit za vse kar se ti je zgodilo, če ti ne bi sodelovala , on ne bi imel moči...če ti ne bi pristala,ne bi imel moči, da te rani veliko milosti in sreče v tvojem iskanju ti želim...saj veš ..najprej si ti....vse ostalo prihaja in odhaja...izlij svoje misli na papir, vso sovraštvo, žalost in jezo....vse daj ven...dokler to tlačiš samo pridobiva na teži... ko nekaj časa izlivaš, se potem nekega dne ustavi i n izprazni....ni treba kazat drugim ljudem...čez čas lahko samo prižgeš in požgeš z ognjem.....počistiš in daš prostor za nova občutja.... kakor globoko greš dol, tako visoko se tudi lahko dvigneš, to je samo del življenskega ciklusa saj nočeš da bi tvoja pupa imela zagrenjeno in sitno in žalostno mamo....naj bo vesela, radoživa, naj bo borka...to je največ kar lahko daš otrokom, zgled, kako se je treba borit, ne kapitulirat na prvo žogo... poglej okoli sebe , nisi sama ....okoli tebe je vse polno lepega, samo videti je treba.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jst mam pa tok rada Andreja oh kako je lep kako močan on je Andrej iz Ba-a-a-raaa lalalalalala (melodija Anton aus Tirol) ...a tvoj nima nc prot temu, da se skoz po Andreju slinis?? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts