5rca 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ...a tvoj nima nc prot temu, da se skoz po Andreju slinis?? Sej on se pa po Jasni, kaj zdej 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 nič hudega....to je človeško on je kar je že skoz....samo ti spreminjaš svoj pogled nanj.... pride novi in novi in novi in zmeraj znova ponavljaš zgodbo....najdi ljubezen v sebi in ne boš nikoli več polagala svoje sreče v naročje drugemu...lepo je če je s teboj in deli svoja čustva s tvojimi . če ga pa ni pa tudi nič hudega...ne ga krivit za vse kar se ti je zgodilo, če ti ne bi sodelovala , on ne bi imel moči...če ti ne bi pristala,ne bi imel moči, da te rani veliko milosti in sreče v tvojem iskanju ti želim...saj veš ..najprej si ti....vse ostalo prihaja in odhaja...izlij svoje misli na papir, vso sovraštvo, žalost in jezo....vse daj ven...dokler to tlačiš samo pridobiva na teži... ko nekaj časa izlivaš, se potem nekega dne ustavi i n izprazni....ni treba kazat drugim ljudem...čez čas lahko samo prižgeš in požgeš z ognjem.....počistiš in daš prostor za nova občutja.... kakor globoko greš dol, tako visoko se tudi lahko dvigneš, to je samo del življenskega ciklusa saj nočeš da bi tvoja pupa imela zagrenjeno in sitno in žalostno mamo....naj bo vesela, radoživa, naj bo borka...to je največ kar lahko daš otrokom, zgled, kako se je treba borit, ne kapitulirat na prvo žogo... poglej okoli sebe , nisi sama ....okoli tebe je vse polno lepega, samo videti je treba.... Lia, sej nočem bit krivična in načeloma ne obsojam nikogar. Niti njega ne, čeprov je bilo mogoče to začutit iz mojega pisanja. Najbrž ima miljon razlogov, da je (p)ostal tak, karkšen je. Strinjam se, najbrž je bil vedno tak... ampak meni je kazal drugačno sliko, ko sva se spoznala. Ta slika se je kazala kar kakšno leto, pol sm pa prletela na tla iz oblakov... In poskušala VSE, res VSE, da bi bilo bolje - za oba, ne samo zame. Pr men ni blo nikol novega in novega... pa je jokam zaradi tega. Niti nočem novega. Vse kar si želim je, da bi vsaj enkrat v teh zafukanih jebenih 6ih letih nekdo pršu k men in me samo objel. Nč druzga. In ne gre za kapitulacijo. Ker, draga moja Lia, če je kdo borka, potem sem to jaz. Ampak enkrat pa žal zmanjka moči in meni jih je v tem momentu pobral tko kot spomladansko sonce pobere sneg. In ja, moji pupi želim vse najboljše. In naredila bom vse, kar je v moji moči, da bo vesela in radoživa in srečna (se mi zdi, da ne smem gledat nase in grem pri tem, kar je najboljš zanjo kr v svojo škodo, ampak to je že druga zgodba). Da pa je okoli mene veliko lepega, vidim, ko pogledam svojga sončka. Vidim tudi, ko prebiram vaša sporočila in tolažilne besede - VSEM hvala, (joj, zdej se bom pa začela cmerat še zato, k ste vsi tok prjazn ) da je okoli mene polno ljudi, ki jim ni vseeno - edino kar se včasih sprašujem je, kam se skrijete, ko vas človek išče po ulicah, po mestih, faxih, v svojem življenju? Kje ste, ko človek obupno rabi sorodno dušo ali pa ramo na katero se lahko nasloni? Vseeno sem vesela, da vas srečam vsaj tu. In upam, da bo preprosta besedica povedala vse: hvala. živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 oh si sera...pupa je že radoživa...naj ma tut tako mamo tebe sem mislila....pa ne meni lupat... .z ljudmi okoli sebe tudi s tistimi ki hodijo po ulicah, lahko sodeluješ in se dopolnjuješ.... pa nisem prijaznček spljoh ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Eno Mickovo -> :xx!: posoda!!!Ja nič, what a girl must do a girl must do 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pride novi in novi in novi in zmeraj znova ponavljaš zgodbo....najdi ljubezen v sebi in ne boš nikoli več polagala svoje sreče v naročje drugemu...lepo je če je s teboj in deli svoja čustva s tvojimi . če ga pa ni pa tudi nič hudega...ne ga krivit za vse kar se ti je zgodilo, če ti ne bi sodelovala , on ne bi imel moči...če ti ne bi pristala,ne bi imel moči, da te rani kok mi je to všeč morm prec še mal narest na tem hvala lia spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 In Englbengl, najslabše za svojo pupo boš naredila, če boš mislila samo nanjo, nase pa pozabila...ker tvoja prvenstvena naloga pri njej je, da jo naučiš imeti rado samo sebe. In tega je ne boš mogla naučit, če najprej ne najdeš ljubezni zase ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Tko, to bla teo-lia.. .....zdej pa na vrst mucho težja "praksa"....hehe.... Aja...... ...ne rabm prat posode! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Englbengl, čez čas boš spoznala, da si pomembna ti in pupa... želim ti, da v sebi najdeš ljubezen... in vem, boli... in vem kakšen je občutek, če si želiš le objema in malo nežnosti... Živi svoje življenje... se mi je utrnila misel - preberi si Učbenik življenja ter Največji čudež na svetu... evo en objem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 mah... brezveze... honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 aja ti pa goni se nekam, teraj u kurac ! honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Tko, to bla teo-lia.. .....zdej pa na vrst mucho težja "praksa"....hehe.... smotko če je pa res....kaj ji pa naj rečem, da bo sam naslednji prijahal na belem konju in bosta do konca življenja srečna, pa lih ti afne guncaš, k si tui sam teoretik Aja...... ...ne rabm prat posode! a maš post danes ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 !""##$%&/&&$$&%%/(#)(!)!"%"!&($"&!%#$/!#%&!#$/#%!/#....... )!"(/&"!%$%"&%!$&/!#$%(/")()=(/")(/&"&"&¨#%)¨!#&)!")#=/#=¨!%#..... )("#%$#/!$#"(&!#%)($/&)(#&/($&"#$("%&()#/=#)/!()#%/!"#=............ /("%&%$%$#¨"&%#!"/%()//)%$&(E#!(¨"(/%#/&¨$#(¨#%)¨/#...... ()/%%&$#%$$#W&%$/&¨%(¨!()¨%"#/"/%(/#%!¨/#$/...... ... .....itd....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 !""##$%&/&&$$&%%/(#)(!)!"%"!&($"&!%#$/!#%&!#$/#%!/#....... )!"(/&"!%$%"&%!$&/!#$%(/")()=(/")(/&"&"&¨#%)¨!#&)!")#=/#=¨!%#..... )("#%$#/!$#"(&!#%)($/&)(#&/($&"#$("%&()#/=#)/!()#%/!"#=............ /("%&%$%$#¨"&%#!"/%()//)%$&(E#!(¨"(/%#/&¨$#(¨#%)¨/#...... ()/%%&$#%$$#W&%$/&¨%(¨!()¨%"#/"/%(/#%!¨/#$/...... ... .....itd.......o dans sva pa podobnega mnenja ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 da se nista kej eksplozivnega od mene nalezle ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 mah klinc, ko se pa še vedno najde kakšna zaloga bomb :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 no prav pa še jst eno ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 neverjetno...kakšna usklajenost selene in lia..... ...trio ....ja...sej.... tnt.com.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 EnglBengl Drži se! Sploh pa ne morem verjet, koliko je tega... V petek sem izvedela še nekaj o možu, moj svet se je sesul, spakirala sem cunje in knjige in šla. Po skoraj 10 letih skupaj.Ne morem verjet, kako je to težko, kako boli. Ja, tista kriza pred mesecem dni je bila očitno uvertura v to dokončno uničenje. Jaz grem naprej, se še opotekam, ampak verjamem, da bo še vse kul. Ko le ne bi tako prekleto bolelo... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Joj, se kar velik ljudem tole zdej dogaja, očitno! Pobož vsem, ki rabite in vsem, ki začenjate na novo s svojim življenjem. Sej vem, da je težko, samo verejmite, ko bo mimo, boste vesele, da ste šle stran, ker si zaslužite boljše! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 jp. pRESENEČENJEEEEE biiiiii!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 pejt u rt Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a maš post danes Ne, mel sm pomivalko Kar pa se Micka teoretika tiče morm pripomnit, da je tud velik prakse skoz dal....prijetne in mučne. In da nam le redko uspe v trenutkih, ko smo prizadeti iz takšnega al drgačnega razloga, razmišljati kot bi bilo nekak najbolj prav, pametno. Le redko. In to velja za veliko veliko večino ljudi. Nekaj pa vem, tud iz prakse.......da čas zdravi rane. In.....na srečo nismo narejeni tko, da bi lohk ljubili samo 1x, hvala večnemu in vsemogočnemu Englbengl, Freja......držta se! Ful vaju lohk štekam, še ni dolg kar sm prekinu dolgo vezo, po dolgi vezi je imposibl ne bit mal zgubljen, imposibl......sam mine, mogoč ne tko hiter, pa ipak....In mogoče pa se vama samo odpira prostor za nekoga......."pravega". Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 U mater....nimam moči komentirati..držita se v glavnem.. Ker sem zdajle nekako izvotlena. Utrujena..rada bi nadomestila dve budni noči, ko sem tuhtala in iskala rešitev..ni še nič pametnega prilezlo..Skratka...niti slučajno nikomur ne morem reči, da sovražim. Ker ne. Oslarija je tole - bi morala..pa ne..nekako se vprašam..in čisto po pravici si odgovorim, da očitno nisem sposobna sajenja rožic in zalivanja travic...in če se tole pogreša se pač gre drugam...kjer sadijo rožce in pogrešajo dotike in ljubijo zvoke glasu...in ne dovolijo, da jih bo karkoli ločilo...in hrepenijo...OsladnostTega ne premorem.To nisem jaz in tega v življenju nisem napisala, nisem izrekla..Vse kar sem izrekla sem iskreno mislila...in bog pomagaj..ni se topilo kot med, ni dišalo na zvončke..bilo je noro in oštekano..kakor sem odštekana in nora sama. Nisem jokala - čeprav si upal da bom.Bolečina je prehuda..je pa ne bom delila s tabo. Zate bo očitno dovolj gospodična hrepeneča, nepogrešljiva...in vsa osladna...... Ne morem več Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Nekaj ni vredi s temi našimi planeti in zvezdami itd., čudn stojijo, vam rečem.... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a je sploh kdaj blo, to je zdaj vprašanje za vse žalostne ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts