Ksenia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Nataly jah, čudni časi so to... spremembe, mislim da ostaja tisto v mojem lajfu kar je res trdno... no ja,da ne bom jutri spoznala, da ni ničesar res trdnega... jaz pa si želim tistega, kar vas boli,... da končno bedaku dokažem, da nisem po žup priplavala pa da naj se spoka iz mojega lajfa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja, Lia, ne vem, včasih se počutimo tudi tko, kot da bi bilo.... Sam iluzija? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Hvala vsem za podporo. Berem vas, pišem pa kar nekam težko, sem nekako otopela, al kako bi se temu reklo. Res so težki časi in vsem želim, da jih uspešno prebrodimo.Držite se vsi skupaj! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Položnco od pulcajov morm it iskat na pošto! Razmišljam, da bi jo kr tm pustla, kaj pa mi bo taka pošta, naj jo kr majo. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jaz sem pa zalostna in jezna nase hkrati, ker mi je uspelo butniti nekaj najbolj nepotrebnega in s tem uzaliti prijatelja, ki mi je hotel pomagati. Grozno se pocutim, ker ga imam rada in vem, da je imel le dobre namene, jaz pa takole. Mater pa moja impulzivnost... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jaz sem pa zalostna in jezna nase hkrati, ker mi je uspelo butniti nekaj najbolj nepotrebnega in s tem uzaliti prijatelja, ki mi je hotel pomagati. Grozno se pocutim, ker ga imam rada in vem, da je imel le dobre namene, jaz pa takole. Mater pa moja impulzivnost......jebat ga, opravici se... vsi delamo napake... oz. ce se eno novoromaticno pesmco no3 ustulim... I am only human.. (as performed by Human League) You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Hvala, Samson. :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 js mam pa vse rad honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jaz sem pa zalostna in jezna nase hkrati, ker mi je uspelo butniti nekaj najbolj nepotrebnega in s tem uzaliti prijatelja, ki mi je hotel pomagati. Grozno se pocutim, ker ga imam rada in vem, da je imel le dobre namene, jaz pa takole. Mater pa moja impulzivnost... pismo, kwa morš? se nardi, res te nič ne stane, če se opravičiš..ne izgubiš nič, pridobiš pa veliko za tiste 3 sekunde je vredno požret ponos ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a bo že kej s tem surprisom?! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a bo že kej s tem surprisom?! ...a bi rad kdo namest mene posodu pomiu? Ja, ja, se vem tist o svinji pa kukuruzu..... :xx!: ....grem delat Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Micky, ti pa tvoja posoda.... Ti jo pridem pomit? Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ne vem zakaj mam nek čudn občutek (sploh ne vem od kod se je vzel, tak čist neutemeljen, res neb vedu od kod se je le vzel, mah nek čudn preblisk, nekaj nepojmljivega v bistvu).............da nisi glih talent za pomovanje posode. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ne vem zakaj mam nek čudn občutek (sploh ne vem od kod se je vzel, tak čist neutemeljen, res neb vedu od kod se je le vzel, mah nek čudn preblisk, nekaj nepojmljivega v bistvu).............da nisi glih talent za pomovanje posode. Lahko spoznaš moj talent na drugih področjih! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Npr. sesanje mojga....................tepiha ? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Npr. sesanje mojga....................tepiha ? Ročna obdelava, tudi ni od muh! ...sesanje je že naslednja stopnja Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Dobro "ročno delo" ma vedno visoko vrednost....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Dobro "ročno delo" ma vedno visoko vrednost....... Kakšno ima šele ustno izročilo! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Bejž, lj čaka! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Hvala vsem za podporo. Berem vas, pišem pa kar nekam težko, sem nekako otopela, al kako bi se temu reklo. Res so težki časi in vsem želim, da jih uspešno prebrodimo.Držite se vsi skupaj! Freia je že vse povedala, tko da jo jest sam citiram... Vsem hvala, teb tud Freia. Zdej pa: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"#$%&/()=?*!"#$%&/()=?*!"#$%&/()=?!"#$%&/()=?!"#$%&/()=?*!"#$%&/()=?* :xx!: (ma nism ti je brez veze boksa trenirala, idiot!!!!!!!) Fack you! Fack you! Fack you!Boš že vidu, še prosu boš!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , tud ti se boš davu od besa, zahrbtnež! Vse se vrača, vse se plača! Ma, ne bom se jest spustila na tvoj nivo, kreten! sam še ene 2 bombice vržem... budala, upam da se zavedaš, kaj si naredu in kaj si zgubu! In da si zdej ful srečn! (da je vsaj end od naju!!!!) :xx!: :xx!: :xx!: živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 pa sej bomo prebrodl te čase in še vse bo lepo honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 pa sej bomo prebrodl te čase in še vse bo lepo Yap, bos ja!Sem prepricana vate Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 se razmislam zakaj sm to sploh sou govort? :xx!: brezveze; dejstvo pa je, da bols da sm tih, kt pa da se neprimerno izrazim faj, na napakah se ucim! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 jaka fora in zdej boš vse obesila name.... itak da nisi nič kriva, popolno bitje si... enkrat se boš ujela v svoje laži in spletke... ne privoščim ti, res ne, ampak ne moreš na takšen način dolgo uspešno prekrivat kar počneš... samo ne tlači mene v svoje neumnosti... veš, včasih kakšna malenkost sproži plaz... ne zanima me kako rešuješ svoj zakon, samo ne mešaj me v svoj drek... sem v svojem pregloboko... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 surprise pršu!!! sam kurc... k mi ni nč jasn zdej... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts