Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: smotko.... :wOOt: to je hujš ko steklina...al pa kurja gripa. še bolniškega staleža ne dobiš x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

:o|o: nea se sekiraj, sam trenutek slabosti :vragec:

naslednji prosim :vragec: x;)x ki je še kdo , da ga abfockam....

roza xrolleyesx pa oranžno ...se te nisn jogi, ki si še te to vidu x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pa to ni res no, bemu bogca......miksam jst tko skup lepo svojo omiljeno šopsko salat, k nekak čudn primem posodo, da mi zvrha vse sfrči po tleh, mam tepih čist sirnat......pa se to ni res, no :xx!: :angry: :o|o:

Pa da se neum pol ponavljal spet....posoda, pa to :xx!: One Katrine pa tud sam gobec, pa še tist na napačnem mestu..... :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa da se neum pol ponavljal spet....posoda, pa to :xx!: One Katrine pa tud sam gobec, pa še tist na napačnem mestu..... :xx!: :xx!:

No a vidiš! Ni je čez Astro!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma x:Dx x:Dx

Hihi Selene, men sam ena taka asociacija šinla......ena mucka na kolenih puca moj tepih (lohk tud ljubavni, spodnji, zgornji, kterkol), pol pa se jaz uštulim :vragec: , da ji bo blš šlo......hehe teb borovničke škodijo, ajd to razumem, sam da pa men šopska škod, to pa je že višek.... x8Dx x:Dx

K. Čapek

Krščenmatiček! Saj boljš, da neham brati tele asociacije, sem sama doma :inocent: ...

jest pa sm ukinla vse tepihe :vragec:

*astro boš še prosil naj pride nazaj....boš videl da tastare najbolj zaležejo, ne pa te neke novodobne, novokomponirane obljubljevalke....k je treba pomit, pa pobrišejo, pa ne posodo.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Krščenmatiček! Saj boljš, da neham brati tele asociacije, sem sama doma :inocent: ...

jest pa sm ukinla vse tepihe :vragec:

*astro boš še prosil naj pride nazaj....boš videl da tastare najbolj zaležejo, ne pa te neke novodobne, novokomponirane obljubljevalke....k je treba pomit, pa pobrišejo, pa ne posodo.

Mah, ma tko prevelk gobec.......za mickenega :vragec: x:Dx Upam, da je ne bo nč okol....

Pismo, zdej pa tepih zgleda k........k......k........posušeni spermiji :eek: x:Dx

K. Čapek

Ja samo tko me bodo minile tiste misli, ki si jih ne bi smela misliti... ... x;)x sem dobila asociacijo na Sestre Magdalenke....

*zdej se mi pa zdi, da je treba res za ognjišče, pripravit soliden kuhan topel obrok za Gospoda.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Moj gobec je bil že na pravem mestu x:px zato pa je posoda kjer je bila. x:Dx Sam si kriv! :vragec:

Mah, ma tko prevelk gobec.......za mickenega :vragec: x:Dx Upam, da je ne bo nč okol....

Pismo, zdej pa tepih zgleda k........k......k........posušeni spermiji :eek: x:Dx

x:Dx :vragec: Sami izgovori so te x:Dx to je pa tako, če špricaš naokoli! x:Dx :vragec: x:px x;)x

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...