Katrina 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Micky, posoda ti pa res ne da miru! Lahko ti je žal, saj veš kaj..... Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ne maram te, ker si polna predsodkov in nadlezna. Mysti, socustvujem in se lahko poistovetim s tem... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Micky, posoda ti pa res ne da miru! Lahko ti je žal, saj veš kaj..... Pa ne morm nosečnice s posodo mučit, no. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Tratata, men se nč ne da. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ............ No, to tud dokazuje, da so ene škorpije bejbe od akcije , ene pa le gobec Thx, hahaha, si mi polepšala jutro...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ............ No, to tud dokazuje, da so ene škorpije bejbe od akcije , ene pa le gobec No, no, tudi ta je lahko zelo koristen, ne za posodo, temveč za kaj bolj konkretnega! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 OMG, aiwa a si zdej crnolaska? rjavolaska spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No, no, tudi ta je lahko zelo koristen, ne za posodo, temveč za kaj bolj konkretnega! Ja točn, pa res.....za nakladanje, prazne obljube ipd..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ja točn, pa res.....za nakladanje, prazne obljube ipd..... In to mi reče gospodič, ki jo pocvirna iz Lj, ko pridem jaz naokoli! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Kreten...če misleš, da bom jokala za tabo, se mooooočno motiš. Kr je blo je blo....js grem naprej - z drugim! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Mr. Perfect ........ma da ne bom kozlala It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 pejd prosim v temo dvojčki...tam so že navajen kozlanja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ...dežurni krivci..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ...dežurni krivci..... Ja sej jst sm tipičen primer dežurnega krivca! Bog ne dej da bi kdo prevzel krivdo, ne Lea je kriva pa pika It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 vilinčica, sej nate ne bomo nič zvalili...sej veš, da gre za čist drug koncept.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
temptation 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ...rad bi je ze enkrat dopovedal da je ne maram vec... 2 leti pogovorov in prepricevanja.... se malo potrpljenja?... zdi se mi da je dovolj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 --------...rad bi je ze enkrat dopovedal da je ne maram vec... 2 leti pogovorov in prepricevanja.... se malo potrpljenja?... zdi se mi da je dovolj... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 In to mi reče gospodič, ki jo pocvirna iz Lj, ko pridem jaz naokoli! ....ja, pravijo, da tist kar zlahka dobiš, ne ceniš glih. Nekatere pa še najbl cenijo tist kar ne morjo dobit..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
temptation 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Hmmmm..... ... mocno upam da ni ena izmed tistih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 meni vsecno ikono mas free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
temptation 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Pa to ni res ej!!!! Ma ne bom več nobenmu dajala nasvetov, pol pride vn da solim pamet. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Alkohol je hudičeva stvar......... Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 kaj sele zenske free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts