cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 jest že vem, kaj, kako in zakaj sem se odločil Rabil sem se samo mal zlajat, ker mam preveč časa za razmišljat, pa nikol nič dobrega ven ne pride Hkrati sem vas pa izzval, da sem iztisnil iz vas še kako koristno misel za naprej, se pravi vpogled v vaše nežne dušice ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 spet si pametna pika ha? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..men se tut zdi da punce sam na zunanjost gledajo...zato me pa nubena ne mara...ceprav mam super osebnost You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 se strinjam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 spet si pametna pika ha? Kako spet? A nisem zmeri? ..men se tut zdi da punce sam na zunanjost gledajo...zato me pa nubena ne mara...ceprav mam super osebnost se strinjam Jst pa v vaju oba zaljubljena, k sta tok fejst pobča. Sam zdej se ne morm odločt, ker mi je bl všeč. Hudiča, kaj pa zdej? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..kar untitleda vzem... jaz sem se za celibat odlocu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ne ne samson je lepši ziher se boš za njega odločla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..kar untitleda vzem... jaz sem se za celibat odlocu... Pa ne, da sm te tok prestrašla? ne ne samson je lepši ziher se boš za njega odločla Jha, oba sta en glih suhi griži, sam , da je en črn en pa bond. Butla sta pa tud oba glih. Damn, taf desižn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Pa ne, da sm te tok prestrašla? ...ne, ne... sam untitledu te prvoscim, k je v redu decko!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 zaj sn pa prizadet kr ti jo mej, lej kak grdo dela z mano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ma ne sej jst mislm Cashy, da si naredil en korak naprej ane...od tistega kar si bil včasih.Ajde, ne bom rekla da je zadosti ker ni ane, ampak je pa dober začetek, spustit kriterije mislim!Sej zmeri rečem da se ne zadovoljit z nečim, zato ker misliš da nisi vreden nečesa več ampak, mogoče ravno človeku ki mu ne daš priložnost je tisti "več" česar si vreden pa ga odbiješ takoj zato ker ni narejen po tvojem okusu. Možnosti so, da ko človeka dodobra spoznaš se zaljubiš v njegov karakter in se začnejo lastnosti, ki so ti všeč na njem odsevati na zunanjost pa, zakaj si ljudje niti ne pustijo da bi prišli do te faze In čisto iskreno po svoji izkušnji ker mislim "razočaran v ljubezni" ...jst sm bla tut pa ne enkrat tut ne dvakrat, pravzaprav tokrat sm naletela na totalno bednega tipčka za svoj karakter da sem mislila da ne bom nikol srečala koga s katerim se bom normalno ujela. Samo tanajveč štos je bil, da sm za točno tega ki ga imam zdej mislila da je čist napačen zame pa sem v procesu z njim spoznala še nekaj pomembnih stvari o sebi in ugotovila da vbistvu mogoče pa lahko tut jst nardim kej da bom zadovoljna s to zvezo. In čez tok časa sm full ponosna, da se nisem odločila kar vdat x!x 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...ne, ne... sam untitledu te prvoscim, k je v redu decko!! zaj sn pa prizadet kr ti jo mej, lej kak grdo dela z manoMah, klinc vaju gleda, revi neodločni. Grem raj v klošter. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..no ja no sej ce sm ze v celibatu, grem menda lahko tut jest... uniforme so pa rajcig.. mogoce se tam kaj urajma med nama, piki... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 čarovnica!!! :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 hmmm, Petra, kako si iz tistih zgornjih postov prišla sedaj na to "utečeno špuro"...mislim, da debata ni bila mišljena v tej smeri ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ..no ja no sej ce sm ze v celibatu, grem menda lahko tut jest... uniforme so pa rajcig.. mogoce se tam kaj urajma med nama, piki... kumi čakam! čarovnica!!! :xx!: Abrakadabra....puf in untitled ma prašičji rep. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Abrakadabra....puf in untitled ma prašičji rep. a zaj misliš da se boma ujela? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...sumofajting carovnca, ki razmislja o karieri v samostanu??? ..kamo sem ja zaj dosel??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 a zaj misliš da se boma ujela? Ne, k zdej si pa popolno prase, sam še rep ti je manjkal. Jst sm pa opica. ...sumofajting carovnca, ki razmislja o karieri v samostanu??? ..kamo sem ja zaj dosel??? V cirkus. Fak, pa kaj dons nam, dvojčkom, dogaja? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 op(ras)ica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 op(ras)ica gud wan! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 hmmm, Petra, kako si iz tistih zgornjih postov prišla sedaj na to "utečeno špuro"...mislim, da debata ni bila mišljena v tej smeri Ma lej kaj prčkajo te trije vmes, a sploh še lahk ostaneš "on topic" ...sej sm šla 3x nazaj post gledat Sicer pa a ni dobr ponovit te ustaljene špure večkrat, a veš da ne govorimo bedarij ane pa se vrnemo k prvotnemu problemu Aja ravno tuki sm hotela še neki povedat, ampak ne na tisto temo ki si jo ti govoril.Namreč gledala sem Delovo akcijo "Najbolj simpatičen mucek" al kako že in...joj mislim full sem si zaželela enga mucka! Takega pravega s karakterjem, ne takega ki mi bo spal cel dan v kotu ampak takega ki bo hodil za mano po stanovanju pa ležal na tipkovnici pa tko naprej Pa takega ki ga bom lahko mal mrcvarila pa čohala pa ki bi bil prijazen seveda in obenem svojevrsten. No moji doma nočejo mucka ane, ker smo imeli psičko tolk dolgo in bi me ziher ven vrgli če bi mačjo kosmatinko prinesla k hiši ampak, full pogrešam živalco in sem mogla kar tole ven dat, takoj tuki Pomoje bi bilo tut zelo zaželjeno - dobro za "spirit" v hiši, imet nekaj takega...živega spet, živalskega 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 gud wan! kdaj pa ni? Pomoje bi bilo tut zelo zaželjeno - dobro za "spirit" v hiši, imet nekaj takega...živega spet, živalskega Piko posvoji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 kdaj pa ni? Piko posvoji Kva s ti en prasec! Lahko pa tud untitleda, 5rca, sam po moje ti neb mela prašiča pr bajti? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelcek 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 zjutraj te zbudi skripanje postelje...cup cup cup, ohhhh...zakaj nisem se malo ostala u specem stanju...moja cimra in njen dragi...fuck u, can u respect me? ok, si recem sej zjutri zna bit za fante nevarn, majo pistolco pokonc, pa se ce je strast in vlaga prisotna, je tudi akcija..si recem kul je, spi se mal se deli da ni nc dan se nadaljuje...imam cescino, saj sem na ceskem letos...tu bom leto dni no in imeli smo dodatno predavanje ker smo u zaostanku in studenje kot da so cist podivljal...nc poslusat, ker v glavi so mi odmevali glasovi, bi jih kr vse pretepla v tem momentu...si recem kaj je ti moja Druga, si dons cist ven prsla? kar, kar dobrodosla...saj veste je potrebno vse obcutke sprejet in ne kontrolirat in negirat..no in zdrzim czech language u :xx!: stanju...odpeketam do spara, kjer je bilo polno kupcev, cakajocih pri sadju z veselimi, nestrpnimi, kislimi obrazi...so me kar spominjali na limone, paradajze..njihove glave so se zacele spreminjati...moja vizualna podoba se je zacela malo igrati..si nabavim potrebno sadje, jogurte, sire, koruzo...na blagajni ogromna vrsta, v meni pa mir...medtem ko cakam na klopici svojo frendo pojem malo sadja in opazujem ljudi, kot ponavadi...zagledam fanta, ki se je vrtel u krogu, okoli roze...hodil naokrog, gledal u strop in se smehljal...ko sem ga videla kako uziva u svoji blazenosti sem se zacela smehljati, bil je res pravi angelcek...kdo pravi da ni njegov svet pravi, se vrti smeji in sanja...na skrivaj me je opazoval en mali fantek in ko sem ga pogledala je odvrnil pogled...hvala bogu otrokom in "prizadetim ljudem" saj se ob njih pocutim ... ko sem prisla u studenta, sem pojedla kosilo in sla malo odlezat...zdaj se bom verjetno ucila, ker imam cez 10 dni izpitno obdobje, se je kar nabralo nekaj izpitov. si recem sai ram, saj bos uspela kakor bos...vse je kul, a moja Druga se kar vseskoz javlja...pa zacnem pogresati svoje prijatelje in si zelim biti drugje ta moment...tako tezko je vcasih biti cisto drugje brez dotika svojega bliznjega...vem da je to le trenutno obcutje, ampak je zivo in meni pomembno...se zatecem k angelskim kartam, sam danes me res mece iz enega konca na drugega...zopet uletel cimrin dragi, o moj bog kako mocno si zelim privatnosti ta moment... ljudje smo kot veriga...vsak clan okoli mene je del puzzl, vsi bodo sestavili celotno sliko...vcasih bi kaksno grdo kar stran vrgla, bi jo kr zbrisala..sam vem da je to del mene, ker me tako moti..ko se spreminjam me to vcasih zelo boli, tako tezko je vcasih opustiti zgodbe. so le iluzija in ce jim dajemo energijo postanejo realne...vem da nisem sama, toda tako smo vcasih potrebni fizicnega objema...duhovna pot je podobna vzpenjanju na goro...hodis, si utrujen zelis obupati, ko si pa na vrhu uzivas razgled in ves da ta moment res zivis s polnim telesom..tako dobro je pisati o svojih obcutjih, saj prides do odgovorov nevede...mir... hvala za posluh in vedite da imam ta moment rada vsa vasa obcutja sai ram ravno ta trenutek sem pomislila nate in ti posiljam velik poljupcek...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts