Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...sej v pokru ni lih ne vem kaj...tko da ga ziher za vogalom kaxna caka... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

ANE xrolleyesx JE TKO FUCKING TEŽKO RAZUMET :o|o: SMO PA RES TEŽKE NI KEJ :xx!: :xx!: :xx!:

Sej to navedeno je samoumevno...jasno je, da že bonton zahteva higieno. Vendar je v tem linku bolj poudarek na odnosu fanta do dekleta, njegovo obnašanje, odzivi, nadzora nad situacijo...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Upam da bo zaspanost minila, cel vikend se mi uči tako zapirajo, kot da tople postelje nisem videla že celo večnost. Mogoče si morm umisliti kakšnega medvedka, k me bo fajn grel.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

......$#"#"%"$&!$&!$"#¨!%#¨%&¨%!$!....

.

.

.

...nekoga moram nap*.....

.

.

.

.......&&$"!"!"#"!$%/!"&!$$!#$"#¨$!¨%!$.....

.....grrrrrrrrrrrrr......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Premlevam, kaj naj. Imam kolega, s katerim si na vsake toliko izmenjava maile, kaksen sms (bolj poredkoma). Poznava se zaradi skupnega hobija. Ampak, meni tip ne lezi, da bi z njim imela kaj vec stikov oz bolj pogosto komunikacijo, medtem ko si on zeli, da bi se oglasil na obisk in spijeva skupaj kaksen kofi, caj, whatever. Kaj naj?! Meni gre na zivce, da se mi nekdo takole vsiljuje v moj dom in sem mu ( ne ravno sila navdusena) predlagala pac nevtralno lokacijo, beri bar, slascicarno, ipd. Ne, tisto mu pac ni tako vsec, da se tam ne da pogovarjat! Saj deloma se strinjam, le v njegovem primeru se mi zdi nepomembno. Mah, do zdaj mi res ni bilo potrebno nikomur posebej razlagat, da mi pac ne pase kot oseba, je bilo jasno iz moje komunikacije. Njemu pa sploh ne potegne, da mi ni! Pika.

Ne maram "zabijati" ljudi, ce se le da, se temu izognem, pac ne maram prizadeti ljudi. Vidim pa, da nekaterim resnicno nic ni jasno iz tona glasu, mimike, itd. Tako egoisticni so.

Jezi me. Ta stvar mi ne da miru. Res ne.

selene....jh...štekam....

...odgovor dobiš zvečer, če bo vse po sreči...bla zagužvana danes...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ej Liu, dej pust parklne na mer, ti bo ker še na balkon gor skoču! x:Dx

nc ni blo hudga, mi je en reku, da nej dol pridem, pa da bo merku name x;)x Se nisem dala, zdej pa grem ven..... se druge pogledat x;)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

Poslusaj, saj razumem. Sem sama dala tudi ze podobne momente skozi.

Takrat je najbolje iti ven, na zrak, ali pa po trgovinah (samo gledat), tako se clovek odklopi od tistega, kar ga jezi. Konec koncev sele potem, ko se umiris, dobis pravo perspektivo na stvar.

Eh, life is short, enjoy it.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...