5rca 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Sej to navedeno je samoumevno...jasno je, da že bonton zahteva higieno. Vendar je v tem linku bolj poudarek na odnosu fanta do dekleta, njegovo obnašanje, odzivi, nadzora nad situacijo...Jaja, tut vse ostalo smo že preštudiral, izpitni rok bo...ajde ker sem full prijazna pa to...začetek naslednjega leta Tut meni dosti pomen odnos fanta do dekleta - se ne strinjam povsem s tem tekstom vendar velik stvari je smiselnih in so mi všeč (ja ker smo pač ženske mal čudne) in sem se že pomenila, čakam če se bo kaj prijelo, zasidralo itd. 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Švestr, spet s me razkurla jebemu! Nimam cajta na kompjutru viset, če s pa tok, d nočš slišat u čem je point pol te pa tud en kurc gleda! K boš pr vol slišat moj razlog puvej, do takrat nou nč! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Zakaj sem skoz lačna? "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Premlevam, kaj naj. Imam kolega, s katerim si na vsake toliko izmenjava maile, kaksen sms (bolj poredkoma). Poznava se zaradi skupnega hobija. Ampak, meni tip ne lezi, da bi z njim imela kaj vec stikov oz bolj pogosto komunikacijo, medtem ko si on zeli, da bi se oglasil na obisk in spijeva skupaj kaksen kofi, caj, whatever. Kaj naj?! Meni gre na zivce, da se mi nekdo takole vsiljuje v moj dom in sem mu ( ne ravno sila navdusena) predlagala pac nevtralno lokacijo, beri bar, slascicarno, ipd. Ne, tisto mu pac ni tako vsec, da se tam ne da pogovarjat! Saj deloma se strinjam, le v njegovem primeru se mi zdi nepomembno. Mah, do zdaj mi res ni bilo potrebno nikomur posebej razlagat, da mi pac ne pase kot oseba, je bilo jasno iz moje komunikacije. Njemu pa sploh ne potegne, da mi ni! Pika. Ne maram "zabijati" ljudi, ce se le da, se temu izognem, pac ne maram prizadeti ljudi. Vidim pa, da nekaterim resnicno nic ni jasno iz tona glasu, mimike, itd. Tako egoisticni so.Jezi me. Ta stvar mi ne da miru. Res ne. Ja pol mu pa povej a ne....čej "glup" pa ne šteka.Enim morš pač na čev napisat da vidjo....al pa trp...vse je enkrat prvič...k nardimo to vidmo res kuko zgleda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 dej ga pošlji nekam...sej se gre za tvoj lajf, tist bo pa tud preživu, bo vsaj vidu, da nima več smisla na tak način težit ženskam. Edin ostra reakcija ga bo izučila (vsaj upam tako) ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja, Cashy, saj to sem tudi naredila. Nic ni razumel, ampak s tem se ne mislim vec ukvarjati. Grdo ali ne, pac vidim, da se moram takih energijskih zercev znebiti iz svojega zivljenja. Ni mi takih stvari lahko delat, ampak zdaj ko vidim, da je to na skodo sebe, potem ... Hvala obema. Se vcasih pase skasljat nevtralnim, hehehe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Švestr, spet s me razkurla jebemu! Nimam cajta na kompjutru viset, če s pa tok, d nočš slišat u čem je point pol te pa tud en kurc gleda! K boš pr vol slišat moj razlog puvej, do takrat nou nč! Če ga do sedaj nisi mogel povedati,ga tudi sedaj nočem slišat! Sej si dobu mejl,tist ti vse pove! Ja,kurc me bo gledal,ko bom jaz hotela! Sploh pa ni point v tvojem visenju na kompjutru. Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mater mi bistričko glupo evo pa mam fukarijo svetovno k mi je treba tok blejat :xx!: kura zmešana KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ja kaj je s tabo? A ti je tok tezko neki povedat, ce te prasam, pa sej te ne sprasujem ne vem kaj. :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Če ga do sedaj nisi mogel povedati,ga tudi sedaj nočem slišat! Sej si dobu mejl,tist ti vse pove! Ja,kurc me bo gledal,ko bom jaz hotela! Sploh pa ni point v tvojem visenju na kompjutru. Švestr, švestr maila ne morm ofnt, k me neki jebe, zato sm pa gor pršu, da ti na os napišm, pa tud to ne gre. Kaj nej pol, osebno prošno napišm, da boš blagovola os-e spraznt al pa jih odprt svojmu dragmu bratu? Človk pride z dobro volo gor de ti kej napiše pa ne more...kak češ men je vsen, če je tud teb [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ni mi vseen,še zdaleč ne.....sem ti napisala OS...sory...ampak sovražim kompjutre... :xx!: Pa prosim,da mi nikol več ne napišeš, da mi je vseeno....zakaj vedno nekaj sklepaš,mene pa nič ne vprašaš!Desci! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ok, zdej sm pa res besna!! A bi lahko sporoču, če mam dons al ne, jebemo!!! Najbolš, da me 15 do pokličeš, in se butastga delaš, jebemo! Sej sm vedla, da s en kreten. Ne da se mi za đabe novic prpravlat, če ne vem, če morm. Kok sm jezna, res. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 MA V RIT SI VTAKNITA TISTO PESMCO, KI JE "KOT NALAŠČ ZA PETRO" ANE :xx!: U MAKE ME SICK!Pa vtakneta jo lahko tut tisti punci k vama nikol ne bo nč rekla pa vaju gledala taka kot sta tut ko bosta podn - pa velik sreče v iskanju take :xx!: razkurla sta me, full, tok da vesta. Mogoče se bom čez par ur ohladila, dans, jutr, me prov briga kdaj sam ne bom pozabla, si zapomnta ker zatežene babe nikol ne pozabmo ane k se z vsako nepomembno malenkostjo ukvarjamo :xx!: :xx!: :xx!: 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Moja jeza narašča z vsako minuto. Debil jedan! Že tko mi ni kul, da so mi unga zamenjal, pol morm pa še to prenašat, jebemo. Kok bi ga na gobec. Prov na kozlanje mi gre, ko ga poslušam. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 o čemu ti to? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 grrrrrrrrrrr!!!! Po mitraljesko grem! Ratatatatatatatatatatatata! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 MALA VRGO TI BOM KEPO V GLAVO, ČE BOŠ PRIŠLA NA BOŽĆIČNO ZABAVO.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...MELA BOŠ VELIKO SREČO, DA TI VRGO NE BOM LEDENO SVEČO!... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Meri krismaaaasss Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Mrtu si. Ratatatatatatattatatatata. Res ga bom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Mrtu si. Ratatatatatatattatatatata. Res ga bom. Ej Kwas pa tolk razpaljena Pikica.. a nis ti bl taka nežna duša??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ej Kwas pa tolk razpaljena Pikica.. a nis ti bl taka nežna duša???Če mam s cepci opravka, pol ne! Grrrrrrrrrrrrr! JEZNA!!!!! Ratatatatatatatatatatatat.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Če mam s cepci opravka, pol ne! Grrrrrrrrrrrrr! JEZNA!!!!! Ratatatatatatatatatatatat.... Ja in.. mislm halooo, če neb blo unih cepcov, neb ti tko u pozitivo odstopala, dej bot jim mal hvaležna no... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja in.. mislm halooo, če neb blo unih cepcov, neb ti tko u pozitivo odstopala, dej bot jim mal hvaležna no...Ma ne, jezi me neprofesionalost pri delu. Grrrrr... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ma ne, jezi me neprofesionalost pri delu. Grrrrr... Hja , sam pol ni druge k da vse sama nardiš... jest sem se že tko zaciklu.. tko, da... Čak ti pomagam... Valki , kdo je pa tebe sprovociro? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts