kokica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 MALA VRGO TI BOM KEPO V GLAVO, ČE BOŠ PRIŠLA NA BOŽĆIČNO ZABAVO....Kaj, če ti pa vrne? Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Kaj, če ti pa vrne? hja kaj te jas vem.. .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Čak ti pomagam... Ja, mi boš prov prišla. Hja , sam pol ni druge k da vse sama nardiš...Ma ni v tem fora. Samo za neki nej bi se z nekom zmenla, glede dela, in cepec ne pokliče, jebemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 A je kdo kdaj klepetal v čvekalnici? a to dela?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 A je kdo kdaj klepetal v čvekalnici? a to dela??seveda dela......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 A je kdo kdaj klepetal v čvekalnici? a to dela??Ja, delaKlikneš tja, daš svoj nick, geslo lahk kr eno in pol zbereš temo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja, mi boš prov prišla. Ma ni v tem fora. Samo za neki nej bi se z nekom zmenla, glede dela, in cepec ne pokliče, jebemo. Ah men so ponudbe oblubel že v petek še dons jih nimam sred dec mora bit pa oprema na projektu...tko, da... evo sm pršu raj se sm mal hecat... k če ne ... mi bo glavo raznesl... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...noben, jst sm sam pikici pomagala k je rabla brzostrelko... bratski duh, pa to ... jst sm čist umirjena - sm glih iz joge... OOOMMM... ... sam sm pa neki pogruntala... 6 čakra me orenk zajebava... bo treba bolj poslušat sebe (in druge k so mi to rekli) Kaj pa to pomen, kera čakra pa je to? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Glava Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 VI. čakra - Adzna (čelna, tretje oko)... joj mi je mal bedno klele razlagat... mam probleme z očmi, vsako leto eno dioptrijo višje... že neki časa pa poslušam, da nej upoštevam svojo intuicijo, jasnovidnost... če to zanemarjaš so problemi s 6. čakro... To in še več...Ej, ta stara, boš pa valda tole porihtala...ti si my hero...vse obvladaš, popedenaš....don't let me down! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 No, zdej sm pa kul. K je itak kmet. Pa na dopust gre, tko da mam kao mir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 itak... Pismu jest sem tud letos dobu očala, pa se mi zdi, da je zdej sam še slabš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 grrrrrrrrrrr!!!! Po mitraljesko grem! Ratatatatatatatatatatatata! preklet psihič....tis sam za u ketne pa 100 metrov pod zemljo....pa dve atomske za tabo daj za zih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 preklet psihič....tis sam za u ketne pa 100 metrov pod zemljo....pa dve atomske za tabo daj za zihA jst sm psihič?? A bi rd šljivo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 A jst sm psihič?? A bi rd šljivo? hehe...ti boš kej...lahk se sam u hlače pokakaš hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 hehe...ti boš kej...lahk se sam u hlače pokakaš heheal pa nate, da bo bl zalegl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 al pa nate, da bo bl zalegl. Packa..ma dost te mam...grem spat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Matr punce, ste vse neki jezne 5rca, pikica sej bo boljs, vedno je....pa ostalim tudi. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 %"$##"#"#$"$%!%%!$$!#"#$%/#//#&%#$"$!#"#!#!$!$$!$$!$!$!/&"%$%!#$!"#"!#!$$"%"#%%"$!$!%$"#$!##!$"$%"#//"("//&!%$!#!!!"#!"##"$"!&&!"#!#""¨!!"¨!"!"##" you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Matr punce, ste vse neki jezne 5rca, pikica sej bo boljs, vedno je....pa ostalim tudi.Ja ne vem če lahko kej drugega pomaga ker je moja dobra volja v tem trenutku presegla že vse svoje meje že dolg mi ni blo tok hudo od resnice da morm bit kdaj tut p.....a da dosežem svoje in vedno me ljudje obtožujejo da sem preveč "soft" in prav, tokrat ne bom ker je v vprašanju moje nadaljne življenje, ne pa samo kakih par let in upam da veš (ti že veš kdo) da ne bom zarad nečesa kar se ne bo nikol spremenilo zgubljala preveč časa - raj bom šla naprej ker na tak način ne morem živet. Zgledam kot materialistka a? Pa ti povem neki, NISM x!x sam se odloč če ti te vrednote ki jih mam jst kej pomenjo al ne. In če ti ne, bi prosila da mi čimprej poveš ker se mi je že slabo nategovat :xx!: on and on and on, da sam jst zmeri iščem napake, napakce in dlakce ane - tam kjer jih po vaše moško ni :xx!: In ne tole kar se je zgodl včeri ni noben izgovor - je sam ena dobra pika na i da končno postavim eno mejo, ki sem si jo pri tebi zmeri trudila brisat in jo nategovat vse do tam, kjer tut moja toleranca začenja popuščat. Predolg se ni NIČ zgodilo, da bi imela upanje da bo kdaj kej drugač vse se mi zdi da je sam ena muha enodnevnica, obljuba za neki časa da neham težit pol pa lepo nazaj po starem! Ja vsem ostalim pa tut sej bo bolš sčasoma. 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 js sm tud živčna...sam ne meni tega kazat, ker mi je že brez tega dost.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Jsila da mi čimprej poveš ker se mi je že slabo nategovat :xx!: on and on and on, da sam jst zmeri iščem napake, napakce in dlakce ane - tam kjer jih po vaše moško ni :xx!: Ja vsem ostalim pa tut sej bo bolš sčasoma. za tote napake, napakce in dlakce....ne vem če ne bi mogla ki zahtevat delež avtorskih pravic...citiraš mojo pesem,,,, sorči ....pišeš povest in uporabljaš moje besede petrca , da nauš huda ...sej bo bol ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Kolk so ene polne sebe :xx!: Samo njene oči prav vidijo, ostali smo pa slepi bebci Da o "kičastem dretju" ne zgubljam besed! Bejba, če je tebi dolgčas daleč od doma, poštimaj prvo svoje življenje in če ti (v naslednjih letih) ostane kaj časa lahko soliš pamet drugim.Zdaj bo pa vsaka šivilja pametovala o vsem in razlagala kaj je lepota in estetika :xx!: Vsake oči imajo svojega malarja in prav je tako Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Super stvar! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts