El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 včasih morem mal izpraznit dušco ja.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> less anger more love a prav?prav Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 pa mal več soli Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa mal več soli prav Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 [TUDI MENI ZADNJE ČASE LEŽI NEKAJ NA DUŠI. MOJA SODELAVKA JE NEVZDRŽNA. OD KAR SMO DOBILI NOVO VODSTVO SAMO NEKAJ JAMRA, VSE DELAM PO 3 KRAT, SAMO NEKAJ KOMLICIRA. MISLIM, DA MI BO POČASI DVIGNALO "DEKEL" IN JI BOM RES POVEDALA TASVOJE. MI JE KAR MALO ODLEGLO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 A mi lahko kdo pove, kje mene folk najde da se obesjo name?!?!?! Kot da sem komu dolžna mi dajejo občutek krivde! "Sej ti boš pa tm zame, a ne?" zraven sodipa un look, k ga majo kužki.... A je bil kladarkol kdo od teh ljudi tm zame!! Sovražim te ljudi! Nej se spokajo iz mojga lifa, nej se do mene obnašajo kot do drugih, če jim pa povem kar jim gre sem pa prasica! Najraj pa preživlajm ves svoj prosti čas in čas k ga rabm za učenje z ljudmi, k so deprasti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz, pa zaupam, vesolju, svetu, ljudem, sebi, vem da vsakič ko se nekdo zlaže, mi jih 10 pove resnico, in to mi zadošča, da še vedno zaupam ljudem, tudi svet me ne izda še vedno se vrti, in vesolje dobro staro, mi še vedno vrača, vse kar sem posadil.... tko da less anger more love a prav? To lahko pišeš dokler te en tolk ne useka, da rabiš leta, da se poberš,... pol pa nikoli več. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Vse kar rabim, je malo pozornosti. Saj nisem tako zahtevna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Jst bi mogla ene parim...pa nobenga ne ooznam....so me nesposobni šoferji razpizdl....kok eni res ne znajo vozt! AAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse kar rabim, je malo pozornosti. Saj nisem tako zahtevna. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala Super bi bilo, če bi bila še prava oseba Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 vem vem jz bi pa enmu povedala da je v mojmu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vem vem jz bi pa enmu povedala da je v mojmu joj, kako mu zavidam a daš še mene v svoj srček? Ker jest morm pa potožt, da me nobena noče dat v svoj srček ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 :!!: :!!: Jebemti moski, ej... pol nej vas pa clovk steka.. treba ti je to delat, ne..trenutno me ma, da bi skenslala cist vse tipe iz svojga lajfa.. ma v klostr, najboljs... ampak res no, kok bedno, ej.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Alianči, je** ga, pa saj nočeš met bednega tipa... Obrni se, pozabi, idi dalje...pa da ti prišepnem, niso vsi isti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ma sej ga nocem met, itak.. mah... brezveze.. sam ne stekam no.. zakaj tipi ne morjo bit zadovoljni s tistim, kar majo doma, sploh ce tist ni slabo, kokr sami pravjo, pa morjo se neki bluzit okol.. glede na to, da sem samska, sem jih kar naenkrat en kup takih spoznala Pol se clovk vprasa.. ce niso slucajno vseen res vsi isti... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alianči, je** ga, pa saj nočeš met bednega tipa... Obrni se, pozabi, idi dalje...pa da ti prišepnem, niso vsi isti... Astra Astra ima prav..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Res si pizda, kako si loh tak? :!!: :!!: :!!: :!!: :xx!: :xx!: :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ribica Katja, zdrži, jutri je pa nov dan>>>>.... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ma ja, sej vem.... nisem jaz tista, ki je nastradala.... :xx!: ...samo me vseeno jezi... :!!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jaz bi se fotru rad opravičil (sva se že oba drug drugemu, ampak ne škodi šeenkrat). Včeraj sva se ful skregala, ampak sva se pomenla, potem sva malo oba jokala, pa je blo boljše. Od kar je mati umrla, smo vsi malo napeti, ampak bomo se zvlekli danes je super dan It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jebemti, bejbe, bemu...trenutno me ma, da bi skenslal vse bejbe s svojga lajfa ....hahaha, sami blemi Pismo, ne vem zakaj mene včasih tolk mine do romantike J........š romantiko ! Saj nimaš menda 17 let ! Res mi je mal bedasto, ko tipi začnejo govorit o romantiki. Kar skloftala bi koga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi se fotru rad opravičil (sva se že oba drug drugemu, ampak ne škodi šeenkrat). Včeraj sva se ful skregala, ampak sva se pomenla, potem sva malo oba jokala, pa je blo boljše. Od kar je mati umrla, smo vsi malo napeti, ampak bomo se zvlekli danes je super dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi mogla ene parim...pa nobenga ne ooznam....so me nesposobni šoferji razpizdl....kok eni res ne znajo vozt! AAAAAAAAAAAAAAAAA Uh, mene je enkrat izučilo..Ko sem šla na pokopališče na onem rondoju pri Žalah me nek tip izsili, jaz se pa seveda malo potrkam s prstom po čelu..In pol se tam zaparkiram , in plane iz avta nek odpuljen džanki, pol ugotovim, da je to tist iz rondoja. Bil je totalno besen in na horsu. se je takoj videlo. Oči kot bucike. Me je kar strah ratalo. Bila je skor že tema, tip je bil besen in je rekel, da me bo fental.. Sem mogla zbrat vso svojo diplomatsko-jezično zmogljivost, da sem ga obrnila. Sem rekla, kok da fajn avtek ma, pa kolk km je že naredu, pa da so dizli zakon, ja, pa res džek, da je itd.Swašta. Na koncu me je povabil na kavo- sem se hitro spokala in bila vesela, da sem se ga rešila. Od takrat ful pazim, kako se obnašam na cesti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj, kako mu zavidam a daš še mene v svoj srček? Ker jest morm pa potožt, da me nobena noče dat v svoj srček zakaj ne? <{POST_SNAPBACK}>Res si pizda, kako si loh tak? :!!: :!!: :!!: :!!: :xx!: :xx!: :xx!: pizda pizda pizda spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts