free 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 pi.da sm jezn nase zdele :!!: cak, pa cakam pa cakam dneve, tedne, mesce leta... pol k je pa prilka sm pa cist drgje :xx!: in valda spet zrat babe oz. zrat sebe itak. :!!: cist mem. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 V njej je edina prava.....vzajemna ljubezen. Vse ostalo je "bluzenje". Al pa še kaj slabšega.... hja sam ni pa brezpogojna ker to bi pol pomenlo da ga maš rad neglede na.........če zlorablja otroka, ves keš zagoni na poker avtomatu, te pretepa, v tvojo pojstlo vlači druge babe....... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Smotka! Če je ljubezen vzajemna..... tega ne more bit, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Smotka! Če je ljubezen vzajemna..... tega ne more bit, ne recimo je ljubezen vzajemna..........se pravi jaz mam rada njega, on ma rad mene......sam ni pa brezpogojna.............ker jaz ga mam rada zarad določenih stvari ki so oz. niso.....in on isto.......če se pa to obrne, spremeni.......a bom še imela rada....ali bo mel on......dvomim.....tko da to ni brezpogojna ljubezen KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Smotka na kvadrat! K se namreč strinjam s tabo, sm tud tak "navadni" , ne verjamem v brezpogojno ljubezen. Vsaj partnersko ne. Tud pri prijateljstvu je to blem. Mah, še življenja nam ne rata ljubit brezpogojno (počutja ). Tko da.....vzajemna......je prava stvar, v vseh naših takih al drugačnih čustvenih odnosih zaželjena. A je tebe kdaj kter fejst razočaral? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 hja, obenem moramo še vedet, kaj ljubezen je, oziroma ni...to ni čustvo, to je dejavnost, izkazovanje naklonjenosti in pozornosti, predanosti. torej je brezpogojna ljubezen, da nadaljuješ s temi dejanji ne glede na to, kako se partner odziva nanje. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Smotka na kvadrat! K se namreč strinjam s tabo, sm tud tak "navadni" , ne verjamem v brezpogojno ljubezen. Vsaj partnersko ne. Tud pri prijateljstvu je to blem. Mah, še življenja nam ne rata ljubit brezpogojno (počutja ). Tko da.....vzajemna......je prava stvar, v vseh naših takih al drugačnih čustvenih odnosih zaželjena. A je tebe kdaj kter fejst razočaral? he he......ni me....sploh pa ne fejst....sam nekak realno gledam na lajf.....mogoč celo prevč včasih sm js več ljudi razočala kot pa kontra......sam bohpomagej, to je zarad pričakovanj.....to pa nism js kriva, če se moji pogledi ne ujemajo s pričakovanji drugih KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ja, cashy. Če nadaljuješ. Jaz ne. K ne vidim smisla v tem. Lahko sicer izražam pozornost, naklonjenost, dobra dela do te osebe... prijateljstvo.....ljubezen pa bom šel iskat drugam...... he he......ni me....sploh pa ne fejst.... Tolk boljše. Mene je nekdo, nekoč, daleč nazaj. Zelo. Sem sicer dost pripomogu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ja, cashy. Če nadaljuješ. Jaz ne. K ne vidim smisla v tem. Lahko sicer izražam pozornost, naklonjenost, dobra dela do te osebe... prijateljstvo.....ljubezen pa bom šel iskat drugam...... Tolk boljše. Mene je nekdo, nekoč, daleč nazaj. Zelo. Sem sicer dost pripomogu. evo to.......če ne vidiš smisla, a se splača.......pa vztrajat recimo.....men bi se grozno poniževalno zdel.....pa neglede na to kok bi js njega rada mela, če on nima mene, bi se dostojanstveno umaknla......moja bolečina je pa moj problem ne njegov žal je tko..... mick sej doskrat sami pripomoremo.......ni pa seveda mus da je tko......sam kok znaš mim tega it pol, je pa drugo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ja, točno tko. Sam sem se takrat ponižal, skor al tud brez skor....prosu za ljubezen itd.......bil zlo mlad (18)......nič dosegu, sam se ponižal. Tega ne mislim več storiti nikoli. Če te imam rad in ti mene, sem tukaj, ves tvoj......če me ne maraš, sem žalosten, toda tega tko al tko ne morem spremeniti......in kar se ljubezni tiče grem svojo pot..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 aja, a kao jst ti pa nism zazelu brepogojno al kwa mi govoris!? :xx!: hm, sej mogoce pa sam sep razlagas ja itak, da mora bit brezpogojna, drgac sploh ni ljubezen pomoje. na zalost pa jo ljudje vedno hocejo ujet v neke odnose, nekaj konstantnega, ipd... pol se pa cudjo zakva folk cez plot skace. tudi to je razlog, niso sam primarni obcutki. ------------Enako!! ... ... ne verjamem v ljubezen, drugačno kt tisto brezpogojno, . free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ja, točno tko. Sam sem se takrat ponižal, skor al tud brez skor....prosu za ljubezen itd.......bil zlo mlad (18)......nič dosegu, sam se ponižal. Tega ne mislim več storiti nikoli. Če te imam rad in ti mene, sem tukaj, ves tvoj......če me ne maraš, sem žalosten, toda tega tko al tko ne morem spremeniti......in kar se ljubezni tiče grem svojo pot..... jaz sem se tut že ponižala, doskrat...A pa greš lahko potem svojo pot?...Se lahko potem spet iskreno zaljubš, čeprou ene ljubezni ne izživiš? Meni se je vedno pol nabiralo in sem ustvarjala razne stvore v glavi (k bi od enga eno latnost vzela, od drugega drugo...pol pa od tretjega vse to tirjala in si lase pulila, ker me je un tretji gledu k tele v nova vrata) Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sicer se dost bolj romantično čuje če lapaš....najina ljubezen je pa večna, brezpogojna, neb mogla živet en brez drujga.......sam jebi ga, js nism romantik....in vem da ni nujno večna, da niti slučajno ni brezpogojna in konckoncev tud en brez drujga bi živela glih tak.....sej ne bom kr umrla če me pusti recimo.....lohk mi pa konckoncu tud umre......lajfgouson....kruto a ne KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Hahaha, brezpogojna ljubezen......le zakaj je ta izgovor......za neodgovornost? Mana, men je še mučlo kar nekaj let.........sem sicer kmal začel hodit z drugo, bla tud fajn veza, sam mi še dolg ni dala miru....sploh, ko sva se kdaj videla, kar je bilo na srečo redko.......mogoče me je to reševal......daleko od oči daleko od srca. Sicer pa....najboljše zdravilo za nesrečno ljubezen je....nova ljubezen. Težko, če smo res ljubili, da to zdravilo zlo hiter najdemo..........sam pol pa počas začne učinkovat še eno super zdravilo......čas. A o posodi sm dans že reku kako ? :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Kakšna posoda? Ja samo potem nisi iskren do druge, če maš u srčku še zmer prvo...hja Čudn je tole...Kr ni nekega poštenega izračuna Potem svo vsi isti, vsi iammo neke bivše, neizživete, nepozabljene, t'najbolše, še iz mladosti... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 to ni niti mal kruto. to je naravno. narava ni kruta. je neizprosna. le clovek je lahko krut.itak, kwa pa naj druzga k zivis madona ane. ze sam instinkt po prezivetju pokaze, da je naravno zivet. se borit za lajf, za prezivetje, za ustvarjanje, za bivanje, dihanje... neglede. pogojeno pa verjetno ni v osnovi. lahk se tut dve dusi zmenta, da si bosta pomagali, ipd... na nekih visjih nivojih se morda dogovorita, al pa ze prej nekje, pred inkarnacijo recimo; al pa mata karmicne vezi, ipd... govort u lubezni je pomoje sila smopomembno iz stalisca osebnosti; konec koncev verjetno le ona govori o njen. notranje bitje pa verjetno samo ljubezen udejanja in pac o njen ne govori na taksen nacin. predvidevam. tut ujamemo se na take fore kot, da 'ne morem brez zivet' ipd... kajti spet, kle gle veckrat predvsem za VARNOST!!Varnost je tista kar si ljudje najbolj zelijo, iscejo. In ob takih besedah se ljudje pac velikokrat pocutijo bolj varne, sigurne, da bo ta in ta oseba vedno ob njih, bodo imeli nekoga na katerega se lahko obrnejo v lastni nesreci, bo tukaj, ce se jim zgodi kaj njim hujsega in bo tukaj, ce ga bodo pac potrebovali. Tako si ustvarijo iluzijo varnosti in tako ekonomicno odstranijo doloceno skrb v nizu skrbi vsakdana. In tako poteka nadaljno ustvarjanje iluzij z namenom, da bo skrbi cim manj, cim manj dvomov, in cim vec casa za tiste zadeve ki veselijo osebnost.- logicna reakcja. ceprav morda ni povsem naravna iz celote gledano. ---------- sicer se dost bolj romantično čuje če lapaš....najina ljubezen je pa večna, brezpogojna, neb mogla živet en brez drujga.......sam jebi ga, js nism romantik....in vem da ni nujno večna, da niti slučajno ni brezpogojna in konckoncev tud en brez drujga bi živela glih tak.....sej ne bom kr umrla če me pusti recimo.....lohk mi pa konckoncu tud umre......lajfgouson....kruto a ne free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ne vem, če je temu tako, Mana. Sploh ne vem, če je šlo še za ljubezen, mislim, da ne......ne znam pojasniti. Ker tud če bi me takrat želela, je sam ne bi želel več. Mnogo kasneje se je pokazal ta prilika, skor sem jo "iz jeze", hahahaha, no, pa saj nism. Nč se ni več nkol zgodl...... V tej temi je moj najpogostejš post sovražim pomivanje posode! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 govorite o ljubezni kot da ima clovk rad samo eno osebo!! pomoje ne glih! ----------Kakšna posoda? Ja samo potem nisi iskren do druge, če maš u srčku še zmer prvo...hja Čudn je tole...Kr ni nekega poštenega izračuna Potem svo vsi isti, vsi iammo neke bivše, neizživete, nepozabljene, t'najbolše, še iz mladosti... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 govorite o ljubezni kot da ima clovk rad samo eno osebo!! pomoje ne glih! ---------- Seveda ne. Ponavad pa ljubi sam eno. Čeprav ti povem, da v to po izkušnjah nism čist prepričan...... Aja, tisto o varnosti mi je kar bliz razmišljanje. Sem opravu tud s tem, na srečo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 free pa ne sam da se ujamemo na take fore sam zarad varnosti, marsikomu je to dost važno, se počut pomembnega, ljubljenega, če čuje tist ne morem živet brez tebe.....gre se tud za potrjevanje, dokazovanje....predvsem pred samim sabo........če on ne more živet brez men pol sm pa že dasa....pomembna.....gre se tud mal za izsiljevanje po mojem, privezovanje.....ne morm živet brez tebe....se pravi če me boš pustu, se bom ubila....ud žalosti umrla....a ni grozno no js neb mogla rečt kej tajga nekomu k ga mam rada KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 free pa ne sam da se ujamemo na take fore sam zarad varnosti, marsikomu je to dost važno, se počut pomembnega, ljubljenega, če čuje tist ne morem živet brez tebe.....gre se tud za potrjevanje, dokazovanje....predvsem pred samim sabo........če on ne more živet brez men pol sm pa že dasa....pomembna.....gre se tud mal za izsiljevanje po mojem, privezovanje.....ne morm živet brez tebe....se pravi če me boš pustu, se bom ubila....ud žalosti umrla....a ni grozno no js neb mogla rečt kej tajga nekomu k ga mam rada[/ hm...tako razmišljanje in delovanje je popolnoma najstniško in mislim, da zdrava odrasla oseba tega ne počne itak imaš pa rad z dejanji ne z besedami (večinoma) ja, lahko imaš rad več ljudi, samo resnično ljubit nekoga... itak tole ni isto jaz pa nimam problemov s posodo...mi je pa gadno z zemljo delat, me prou skomina...pa sem že tolkrat, pa tolk...pa še bom...ampak :xx!: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 mana verjem da tako razmišljanje ni domena sam najstnikov....na žalost ogromno je tajga sranja v zvezah :xx!: KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 No, k ni nihče reagiral, trmasto vztrajam .......a ni brezpogojna ljubezen izgovor za neodgovornost? In ali je lahko ljubezen "neodgovorna"? Ja, verjetn sam tista brezpogojna..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sam diana ej........ful huda ikonca lepa si........ DIANA, se je kul, sam jaz pa tamle en mozoljček vidim, pa družbo ima! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 No, k ni nihče reagiral, trmasto vztrajam .......a ni brezpogojna ljubezen izgovor za neodgovornost? In ali je lahko ljubezen "neodgovorna"? Ja, verjetn sam tista brezpogojna..... Itak pa je treba najprej "brezpogojno" definirat...vsaka stvar mora imeti meje, da ostane rečmo zdrava... če je pa brezpogojna pa ne more met meja, ker je brezpogojna ...in smo že pri tem, da to dost bolna zadeva... Kaj pa zate pomen neodgovorna ljubezen? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts