Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

ja itak, sej glih to pravm, kako lahko ljubimo samo eno, ce nas je pa vec!! :vio: razen, ce se omejimo! konc koncev ali res srce, dusa ljubi samo enega cloveka? ali res razlikuje? mar to ne pocne in omeji pravzaprav clovek sam!? pomoje da.

sploh pa, ljubezen se gradi, vcasih sicer pride se od prej, je ze takoj vkup vkovana; ceprav verjetno porav mocna pride z kovanjem na vecnem nakovalu. Le tisto nosimo v srcu, nosimo s seboj.

Drugo pa so morda nasa pricakovanja, zaljubljenost, mselne predstave, ipd...

------------

Seveda ne. Ponavad pa ljubi sam eno. Čeprav ti povem, da v to po izkušnjah nism čist prepričan...... :inocent: xnckrivx x:o)x

Aja, tisto o varnosti mi je kar bliz razmišljanje. Sem opravu tud s tem, na srečo. x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, k ni nihče reagiral, trmasto vztrajam xcivx .......a ni brezpogojna ljubezen izgovor za neodgovornost? :inocent: In ali je lahko ljubezen "neodgovorna"? Ja, verjetn sam tista brezpogojna..... :vragec:

:OoO: ne vem glih kam cilaš s to neodgovornostjo.....ne vidim povezave nekak....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hm, jst ne razmisljam tako. kaj je zdravo pravzaprav? ali ni zdravost le omejitev, ki si jo je izmislil clovek?

in pomoje brezpogojnost ne more biti bolna, temvec jo le mi lahko vidimo bolno, ce NE gledamo, vidimo, cutimo, mislimo brezpogojno! In takrat verjetno ne moremo ocenjevati in soditi ali je zdravo ali ne, kajti bolno je lahko le v nasem dojemanju in ne dojemanju tistega, ki je brezpogojen.

----------

Itak pa je treba najprej "brezpogojno" definirat...vsaka stvar mora imeti meje, da ostane rečmo zdrava... če je pa brezpogojna pa ne more met meja, ker je brezpogojna ...in smo že pri tem, da to dost bolna zadeva...

Kaj pa zate pomen neodgovorna ljubezen?

:8):

Kaj pa zate pomen neodgovorna ljubezen?

Mah, sm že omenu, zelo mi je v spominu ostala ena Marsina izjava......da je "ljubim te" v bistvu zlo odgovorna izjava. Sploh, če razmišljamo (kot to počne večina nas) v stilu, ki mu free nasprotuje. Ni se za igrat s čustvi ljudi, take izjave imajo svoj učinek, pričakovanja, želje, sanje.....No, da nem bluzu.... poenostavljeno......ne morš živet v paru kot da živiš sam.... x;)x Ipak. Čeprav bi včasih rad, hahaha......

:OoO: ne vem glih kam cilaš s to neodgovornostjo.....ne vidim povezave nekak....

Partnerstvo s seboj "nosi" odgovornost do partnerja, tako in drugače. Brezpogojna ljubezen kar sili k neodgovornosti.......rada me ima ne glede kar počnem, kako se obnašam, s kom spim, se ne držim dogovorov, ji ne stojim ob strani......brezpogojno me ljubi, kaj bi se trudu.....No, to mal karikirano al tak nekak.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No, jaz bom pa tuki povedala, da je moj fant večinoma časa popolnoma brez filinga zame, da sploh ne dojema kako mi je, kaj se dogaja z mano (čepou mu to povem :att: ) x!x

Sploh me ne bi presenetilo, če bi izvedla da s kero flirta (da se spogleduje mu je ušlo zadnjič), itak z eno mora...ker z mano pač ne večx!x

Postavlja mi včasih taka vprašanja k bi z lune padu x!x

Čklovek je popolnoma klišejski in res res res dodobra ustrojen po merah današnj družbe x!x

Včasih sem si na trenutke zaželela, da bi ga stepla...zdej ne več...

Mislim, da sm pri "slepiču", ki itak ničemu ne koristi, vseeno pa lahko boli in je njegovo vnetje smrtno nevarno :xx!:

Trenutno se mi dogajajo slepič stvari in naj grejo v vsi nekam....

Sploh pa moja profesorca, ki bo jutri spet krulila kot zaklan prašič, ker nimam do konca naloge anrjene :xx!:

Kva mi je tega treba????

Spokam kufre in grem kaor mi paše, kjr mi bo dobro, kjer bom lahko to kr sm, kjer mi bo boja koža prou in se bom v njej dobro počutila...Ja seveda...v spalnico spat...še prej pa uro navit :eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Mah, sm že omenu, zelo mi je v spominu ostala ena Marsina izjava......da je "ljubim te" v bistvu zlo odgovorna izjava. Sploh, če razmišljamo (kot to počne večina nas) v stilu, ki mu free nasprotuje. Ni se za igrat s čustvi ljudi, take izjave imajo svoj učinek, pričakovanja, želje, sanje.....No, da nem bluzu.... poenostavljeno......ne morš živet v paru kot da živiš sam.... x;)x Ipak. Čeprav bi včasih rad, hahaha......

Partnerstvo s seboj "nosi" odgovornost do partnerja, tako in drugače. Brezpogojna ljubezen kar sili k neodgovornosti.......rada me ima ne glede kar počnem, kako se obnašam, s kom spim, se ne držim dogovorov, ji ne stojim ob strani......brezpogojno me ljubi, kaj bi se trudu.....No, to mal karikirano al tak nekak.....

x:Ix aha če gledaš iz strani "neodgovornega"..........sam a je to neodgovorno res.....neodgovorno je če greš čez cesto pr rdeči........zgoraj napisano je bolj sebično......js v partnerstvu ne želim bit odgovorna....mi prevč liči to na uno kaj je prav in kaj ne.......ne želim pa bit sebična v tem pomenu besede.......brezpogojno me ljubi kaj bi se trudla......želim pa bit predvsem iskrena.......sploh do sebe.....kar pa je včasih spet mal sebično....oz. egoistično izpade.....sam zame to spet ni isto....

:o|o: eh bluzim, najbolš da grem spat.....

Bora

pomoje odvisno odvisno kaj si hotu pravzaprav povedat? x:o)x mislim, da si povedu to z neko mislijo oz. izkusnjo, ki je nisi tudi podal; pa zatorej tole ni za komentirat nekak.. x;)x

sicer pa, ce bi dobesedno razumel, se ne strinjam. kajti brezpogojno nima veze z odgovornostjo pravzaprav, ceprav je ravno brezpogojnost verjetno se najbolj odgovorna, oz. bolj kot se iti odnose brezpogojno, ce se zato nita obdva dogovorila in hkrati obema pomaga v njuni rasti, recimo.

mislim, pa da si hotu rect, da ljudje uporabljao tele fraze o brezpogojnosti kot izgovor temu, da prevzamejo krmilo za lastno zivljenje v svohje roke, ane?

Pa tut ljubezen ne more bit neodgovorna, kajti le mi jo lahko v nasi ne-brezpogojnosti vidimo kot neodgovorno; tisti, ki pa dejasnko je brezpogjen, pa vsekakor ne misli tako, temvec brezpogojnost tudi udejanja! Sam sistem in utecena sistemaska vzgoja spodbuja in temelji na pogojenosti. In pomanjkanje ljubezni in brezpogjnosti vodi v pogojnost! Torej, ce omejimo moznost na samo dve moznosti: torej brepogojnost in obrazno pogojnost; se nam kaj kmalu lahko zacne svitati kaj je prav in kaj ne, in kaj od tega je ljubezen in kaj od tega je v resnici odgovorno!! x;)x

--------------

No, k ni nihče reagiral, trmasto vztrajam xcivx .......a ni brezpogojna ljubezen izgovor za neodgovornost? :inocent: In ali je lahko ljubezen "neodgovorna"? Ja, verjetn sam tista brezpogojna..... :vragec:

No, jaz bom pa tuki povedala, da je moj fant večinoma časa popolnoma brez filinga zame, da sploh ne dojema kako mi je, kaj se dogaja z mano (čepou mu to povem :att: ) x!x

Sploh me ne bi presenetilo, če bi izvedla da s kero flirta (da se spogleduje mu je ušlo zadnjič), itak z eno mora...ker z mano pač ne večx!x

Postavlja mi včasih taka vprašanja k bi z lune padu x!x

Čklovek je popolnoma klišejski in res res res dodobra ustrojen po merah današnj družbe x!x

Včasih sem si na trenutke zaželela, da bi ga stepla...zdej ne več...

Mislim, da sm pri "slepiču", ki itak ničemu ne koristi, vseeno pa lahko boli in je njegovo vnetje smrtno nevarno :xx!:

Trenutno se mi dogajajo slepič stvari in naj grejo v vsi nekam....

Sploh pa moja profesorca, ki bo jutri spet krulila kot zaklan prašič, ker nimam do konca naloge anrjene :xx!:

Kva mi je tega treba????

Spokam kufre in grem kaor mi paše, kjr mi bo dobro, kjer bom lahko to kr sm, kjer mi bo boja koža prou in se bom v njej dobro počutila...Ja seveda...v spalnico spat...še prej pa uro navit :eek:

zakaj si pa z njim

Bora

Vsi imamo pričakovanja od partnerjev. Egoistično al ne, tko je. Če ne druga, da nas spoštuje......a ni logično, da spoštujemo osebo, ki jo ljubimo? Če jo spoštujemo, ne počnemo stvari, ki jih ne želi, jo bolijo......čeprav bi nam včasih, spet egoistično, pasalo......smo odgovorni v odnosu do nje, je ne želimo prizadet. In tud ne, da bi ona nas.......No, pa smo spet tam.......tud blš, da grem spat. x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

ja :palec: mislm, da je to prou eden kjlucnih problemov, ki ih primese partnerski odnos!! VEZAVA in hkrati nesvoboda in ujetje duha, ki raziskuje zivljenje in zivi. Ampak ne govorim sedaj o 'pozitivnih' lastnostih partnerstva, kajti tudi ta lahko prinese veliko ljubezni, ipd... in tudi veliko se veliko drugega, vec, recimo zavest, razumevanja samega sebe, drugih, sveta, lastno rast, vero, zaupanje, ipd...

sam govorim to, da je vecrat tudi past. past v tem, da se zaradi vzorcev recimo jaz sem tvoj in ti moj, ali jaz pripadam tebi in ti meni, ipd... omejimo. predvsem sebe. ker zradi varnosti hocemo vezati partnerja, vezemo torej tudi sebe. ce smo vezani in nastnejo sponep potem morda ne more biti duha, ali pa le ta postane omejen, in tako morda preneha obstajati brezpogojna ljubezen, in nastane pogojena. ? ane? :inocent:

ja, vcasih kr mal tyazija pogresam, k on je to tko dobr napisou!

----------

free :palec:

pa ne sam da se ujamemo na take fore sam zarad varnosti, marsikomu je to dost važno, se počut pomembnega, ljubljenega, če čuje tist ne morem živet brez tebe.....gre se tud za potrjevanje, dokazovanje....predvsem pred samim sabo........če on ne more živet brez men pol sm pa že dasa....pomembna.....gre se tud mal za izsiljevanje po mojem, privezovanje.....ne morm živet brez tebe....se pravi če me boš pustu, se bom ubila....ud žalosti umrla....a ni grozno no :sori: js neb mogla rečt kej tajga nekomu k ga mam rada

se cist strinjam! tako ravnanje al pa se dost hujse se dogaja tudi starejsim ali celo starim ljudem.

----------

mana verjem da tako razmišljanje ni domena sam najstnikov....na žalost xrolleyesx ogromno je tajga sranja v zvezah :xx!:

Ja, tjazy bi tu ziher kako fajno povedau. x^x :palec: V bistvu mi je hecn, k sem se v velikčem nekak strinjal z njim, tud s teboj free, sam če pogledam okol sebe veliiiko večino ljudi, pa tud sebe, v praksi ta "brezpogojna ljubezen" ne živi , očitno nas večina ni zrela zanjo.

K. Čapek

ja, torej priznas torej, da ta odgovornost kot ji pravis, do partnerja, (ker kao partnerski odnos zahteva odgovornost), je torej iluzija!! in pravzaprav je ravno obratno kot odgovornost torej je v resnici neodgovornost in je pravzaprav laganje in nespostovanje partnerja! In kot so ze povedali: resnost je obratno sorazmerna z odgovornostjo! oz. tisti, ki je najbolj resen je najmanj odgovoren! x;)x xcivx

in potemtakem sklepam, da je ta navidezni povrsni dogovor, ki ga skleneta partnerja, da bosta kao odgovorna in kao fer in da kao ne bosta prizadela drug drugega, custveno, ipd.. pravzaprav le farsa, da drug drugemu zagotovita neko navidezno varnost, ki se itak slej kot prej porusi, ko eden od njiju zacne poslusati kar mu srce, duh veli in skoci cez plot, se pricne rajsi ukvarjati s ustvarjanjem oz. pac pocne tisto, kar mu srce veli in kjer ni omejen v navidezno odgovornost zaradi varnosti, da bo prenehal biti ljubljen. In ta varnost se najveckrat dogovori ali zaradi rednega fuka, ali zaradi materilanih dobrin, ali zaradi ugleda, ali zaradi strahu ostati sam, zaradi energije, ugodja, zagrinjanja moznosti ukvarjati se s samim seboj in soocati se seboj, strahom pred ogledali, ki jih kazejo drugi, ali pac kaj podobnega! x;)x

in potem se sprasuje, kaj bi bilo, ce.... in sprejema kompromise, da pac taksno je zivljenje... tako je, ipd... in potem pridejo otroci in ti pokasirajo vse te omejitve, ki se najbolj kazejo v puberteti, ko mlada oseba cuti, vendar ne razume, ce ze slucajno niso ze prej povsem zatrli obcutka svobode.

torej bullshit ane!

-----------

jah, temu je pa kriva lenoba, strah, ugodje, uzitki, fuk, ipd... x;)x raj uzivat in se sprenevedat, ignorirat, ne poslusat vesti, ipd ... kot zivet duha in ...

sistem, okolica, vzgoja, druzba, norme, poraz za porazom, izgubljanje upanja v najlepse, kruta realnost brez sanjanja, strah, bolecina, sprenevedanje, izkoriscanje, posesivnost, grebenje moci, slave, denarja, hlepenje, prepuscanje strastem, ... da da in potem se tako lepo napisati in najlepse pihati na duso, pa se pravzaprav za tem skriva lastna nemoc. Lasten obup in strah pred samoto, pred prepadom in bedo danasnjega dne in sistema., ki se pogreza v samega sebe in zraven pogoltne vse, kar ni dovolj mocno, da obstane. Lastno praznino, ki sili v uklescanje in prisvajanje drugega bitja in naslednji in vedno ponovni kompromisni dogovori, ki zakrpajo se najmanjso luknjico, ki vodi v praznino in uzrtje samega sebe in svojega lastnega brezna.

---------

Ja, tjazy bi tu ziher kako fajno povedau. x^x :palec: V bistvu mi je hecn, k sem se v velikčem nekak strinjal z njim, tud s teboj free, sam če pogledam okol sebe veliiiko večino ljudi, pa tud sebe, v praksi ta "brezpogojna ljubezen" ne živi , očitno nas večina ni zrela zanjo.

ja, torej priznas torej, da ta odgovornost kot ji pravis, do partnerja, ker pac partnerski odnos zahteva odgovornost, je torej iluzija!! in pravzaprav je ravno obratno kot odgovornost torej je v resnici neodgovornost in je pravzaprav laganje in nespostovanje partnerja! In kot so ze povedali: resnost je obratno sorazmerna z odgovornostjo! oz. tisti, ki je najbolj resen je najmanj odgovoren! x;)x xcivx

in potemtakem sklepam, da je ta navidezni povrsni dogovor, ki ga skleneta partnerja, da bosta kao odgovorna in kao fer in da kao ne bosta prizadela drug drugega, custveno, ipd.. pravzaprav le farsa, da drug drugemu zagotovita neko navidezno varnost, ki se itak slej kot prej porusi, ko eden od njiju zacne poslusati kar mu srce, duh veli in skoci cez plot, se rajsi ukvarja s ustvarjanjem, ipd... ali pa pac pocne tisto, kar mu srce veli in kjer ni omejen v navidezno odgovornost zaradi varnosti, da bo prenehal biti ljubljen. In ta varnost se najveckrat dogovori ali zaradi rednega fuka, ali zaradi materilanih dobrin, ali zaradi ugleda, ali zaradi strahu ostati sam, ali pac kaj podobnega! x;)x

torej bullshit ane!

-----------

Jaz ne sklepam dogovorov v ljubezni. Ne podpisujem pogodbe, ki me obvezuje k odgovornosti. To storim, ker si tako ŽELIM. Ker po svoje še vedno verjamem, da se ne morem res "predajat" več osebam, rečmo raje ženskam. Še nikoli nisem šel v vezo zaradi rednega fuka, jojoj, materialnih dobrin niti pod razno, ugleda še manj, iz strahu ostati sam še najmanj......Vsaj za1x je tako. Glede na prebrano, se pa imam na sumu, da sem kdaj ostal v vezi.....tud.....zaradi prej opisane varnosti.

Mah, če sklepaš vezo, jo sklepaj zavedajoč se, da ti "prilagajanje" takšno ali drugačno ne gine. Če vse špila, ti tako ne pade težko....Če ti do tega ni, ostani sam, se zabavaj, flirtaj, seksaj, mej fajn "brez obveznosti", ne.... x;)x

K. Čapek

-----------

jah, temu je pa kriva lenoba, strah, ugodje, uzitki, fuk, ipd... x;)x raj uzivat in se psrenevedat, ignorirat, ne poslusat vesti, ipd ... kot zivet duha in ...

sistem, okolica, vzgoja, druzba, norme, poraz za porazom, izgubljanje upanja v najlepse, kruta realnost brez sanjanja, strah, bolecina, sprenevedanje, izkoriscanje, posesivnost, grebenje moci, slave, denarja, hlepenje, prepuscanje strastem, ... da da in potem se tako lepo napisati in najlepšse pihati na duso, ap ravzaprav za tem skriva s lastna nemoc. Lasten obup in strah pred samoto, pred prepadom in bedo danasnjega dne in sistema. Lastno praznino, ki sili v uklescanje in prisvajanje drugega bitja in nslednji in vedno ponovni dogovori ki zakrapajo se najmanjso luknjico, ki vodi v praznino in uzrtje samega sebe in svojega lastnega brezna.

---------

Ja, zanimivo, same človeške lastnosti, ne x;)x A mi....človečeki...... x:o)x

Ne vem kako in kaj, sam potem je z menoj nekaj narobe......nisem obupan, ni me strah pred samoto, ne čutim se prazen, nisem pohlepen, ne čutim se nemočen, pa.....sanjam in sanjarim......in upam v najlepše, še vedno. x:)x

K. Čapek

WOU!! :palec: :palec: super si mi ti napisala!!

biti predvsem iskren!! iskren do sebe in s tem spostljiv do partnerja! :palec:

----------

x:Ix aha če gledaš iz strani "neodgovornega"..........sam a je to neodgovorno res.....neodgovorno je če greš čez cesto pr rdeči........zgoraj napisano je bolj sebično......js v partnerstvu ne želim bit odgovorna....mi prevč liči to na uno kaj je prav in kaj ne.......ne želim pa bit sebična v tem pomenu besede.......brezpogojno me ljubi kaj bi se trudla......želim pa bit predvsem iskrena.......sploh do sebe.....kar pa je včasih spet mal sebično....oz. egoistično izpade.....sam zame to spet ni isto....

:o|o: eh bluzim, najbolš da grem spat.....

Uf, Mick :switz: ... ti si že zaseden... :att: a obstaja še kdo k tko misli...

x;)x

:palec: za teorijo in :palec: :palec: :palec: za prakso

Danes tako mislim, o preteklosti pa raje neb..... x;)x V ljubezen pa vedno grem izključno zaradi....ljubezni. Hihi, mi je blo smešn kakšne smešne napotke ti da folk k si samski.......kakšno žensko si poišč, s kakšnimi lastnostmi, izobrazbo, stanom, položajem, materialnim položajem..... :o|o: ....glej, ta bi bla fina zate, pa še premožna je, pa take, hahaha.......Še nkol mi ni ratal, no, saj tud poskusil nisem......To prepuščam v ljubezni racionalnim......Saj baje ga bom zato vedno naj......al pa ostal sam......al pa "kdor izbira izbirek dobi", al pa karkoli.....kaj me briga, mogoč pa res, sam ko traja pa je prelepo......I like my way. xsrcx

K. Čapek

ja ok, sam zdej je kle useen ena locnica. locnica med tem, da se recimo ti prepucas eneim nizjim nivojem in se gres butat dol z vsako ob kateri ti um zacne ustvarjat pozeljive igrice.. ali pa si dejasnko malo v modro-zeleni barvi in storis tisto kar ti srce veli in ne samo mednozje x;)x

seveda nastane tudi tukaj vcasih problem, kajti partnerica ne razume, da si mislil s ticem namesto s srckom, recimo.

hkrati pa morda drugic, da si lahko dozivel veliko ljubezni z osebo s katero imas ze od nekdaj stike in vaju povezuje medsebojno spostovanje, recimo pomoc, iskrenost, vrline iz katerih je nastala ljubezen, ki si jo potreboval, ker jo nisi nasel v sebi, kakor misli, da ti je premalo daje partnerica, ipd... :o|o: hm, hm...

evo, spomnu. nasel ljubezen v sebi!! ko jo najdes v sebi si morda lahko prezpogojen!? ce je nisi, ne mores biti brezpogojen? ali je to res?

-----------

Vsi imamo pričakovanja od partnerjev. Egoistično al ne, tko je. Če ne druga, da nas spoštuje......a ni logično, da spoštujemo osebo, ki jo ljubimo? Če jo spoštujemo, ne počnemo stvari, ki jih ne želi, jo bolijo......čeprav bi nam včasih, spet egoistično, pasalo......smo odgovorni v odnosu do nje, je ne želimo prizadet. In tud ne, da bi ona nas.......No, pa smo spet tam.......tud blš, da grem spat. x;)x x:o)x x:Dx

:eek: in kdaj si iskren do sebe :xx!: a se ne zmeraj nasprotni breg lepše blešči in si želiš zmeraj to česar ti manjka x;)x

xcivx začaran krog :vragec:

xcivx vsaka povezava in vsak odnos se skoz giblje, razvija, spreminja....včasih v isto smer, včasih v nasprotno.....

thats all folks

*

ka mam jst danes vsega puno kapo :vio: lepega pa grdega ...pišuka najraj bi se dala na zimsko spanje...drugovi i drugarice probudite me kad če bit prolječe :hepko: :flower: xloveyx miris sunca i mediterana x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

lia, veš kokrat mam jst take dni...sej vem, da ti to ni v tolažbo, sam...nisi sama v tem. Včasih je fajn, včasih pizdarija...nimaš kej... život je čupav i dlakav al kad ga obriješ, nije nikakav. :o|o:

Jst sm tud mal čudna zadnje dni....niham me d hiperaktivnostjo in dobro voljo...pa jezi me, ker me je nekdo ful pogruntu in mi to na nek način paše, na nek način bi se pa skrila najraj in ga poslala v 3 pm. :vragec: Tko da...jebi se še ti! Ne znese mi zdej bit vsa zmedena in nočem razmišljat in.... eh. :xx!:

:inocent: nea govori oslarij, živleje je lepo...evo sn vidla ...res...pa čist enostavno....

zjutraj rečeš naj bo dan in je dan, zvečer rečeš naj bo noč in je noč x;)x a sem Bog , ali kaj? x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

da, toda ali vse dogovore sklepas ker jih zelis, ali jih sklepas kot kompromis!? kot pogoj. torej ponovno govorimo o pogojenosti. vsak ki je v vezi jih sklepa! ga pomoje ni, ki jih ne bi.

ja, seveda da si zelis. x;)x he he.. ti ze ves, ce si povsem iskren do sebe, v tem ti jaz ne morem pameti solit, ker to ves le ti.

veliko pa se da razbrati iz tvojega pisanja, ker cetudi je iz zabave ali pac cesarkoli, je v pisanju tudi del tvoje resnice.

in ti ves, ali ali je tvoja odlocitev prisla iz ljubezni ali potrebe ali strahu, zelje, mixa, ipd...in ti ves kako zadevo peljes v samemu sebi naprej in kaj se dogaja v tebi. koliko v resnici zelis, si se odlocil in se ob tem se vedno cutis svobodnega.

govoriva iz gledisca povsem drugega zormega kota partnerstva. :vio:

ti gledas preprosto, jaz tako kot sem dojemal sam.

-------

Jaz ne sklepam dogovorov v ljubezni. Ne podpisujem pogodbe, ki me obvezuje k odgovornosti. To storim, ker si tako ŽELIM. Ker po svoje še vedno verjamem, da se ne morem res "predajat" več osebam, rečmo raje ženskam. Še nikoli nisem šel v vezo zaradi rednega fuka, jojoj, materialnih dobrin niti pod razno, ugleda še manj, iz strahu ostati sam še najmanj......Vsaj za1x je tako. Glede na prebrano, se pa imam na sumu, da sem kdaj ostal v vezi.....tud.....zaradi prej opisane varnosti.

Mah, če sklepaš vezo, jo sklepaj zavedajoč se, da ti "prilagajanje" takšno ali drugačno ne gine. Če vse špila, ti tako ne pade težko....Če ti do tega ni, ostani sam, se zabavaj, flirtaj, seksaj, mej fajn "brez obveznosti", ne.... x;)x

ti ne verjamem x;)x

----------

Ja, zanimivo, same človeške lastnosti, ne x;)x A mi....človečeki...... x:o)x

Ne vem kako in kaj, sam potem je z menoj nekaj narobe......nisem obupan, ni me strah pred samoto, ne čutim se prazen, nisem pohlepen, ne čutim se nemočen, pa.....sanjam in sanjarim......in upam v najlepše, še vedno. x:)x

A je kdo gledal pred nekaj tedni Kdor ljubi, ima prav-nemški film?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...