untitled 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 spet spet še 55 folka do konca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 lahko (ceprav tesko) v vsakem trenutku.pomoje si to zeli ego. dejansko pa verjetno iscemo zavest in ljubezen. morda je to celo eno in isto. ne bi vedu, ali je res zacaran krog!? verjetno je res tako, da se vsak spreminja. toda dejansko se ne odnos, temvec se mi sami, ki ga ustvarjamo. ce smo ob tem iskreni, spostljivi in rastemo v lastnem razvoju in to prinasamo v odnos sam, ter ga negujemo, bogatimo, se tudi ta spreminja in pogljablja, verjetno. kakor tudi obratno. verjetno si govorila o tem!? ---------- in kdaj si iskren do sebe :xx!: a se ne zmeraj nasprotni breg lepše blešči in si želiš zmeraj to česar ti manjka začaran krog vsaka povezava in vsak odnos se skoz giblje, razvija, spreminja....včasih v isto smer, včasih v nasprotno........ free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 spet spet še 55 folka do koncaNe daj se ines, ne daj se pokerašima. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 daj mi neke dobre karte! 5 min odmor. 39 igralcev 1200/2400 jaz mam pa še samo 25570,00$ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Evo ti, full house. Bo dost dobro? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ni slabo ni slabo samo da nima keri pokra al pa rojal flush Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Nima, nima, sm tko začarala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 da, toda ali vse dogovore sklepas ker jih zelis, ali jih sklepas kot kompromis!? kot pogoj. torej ponovno govorimo o pogojenosti. vsak ki je v vezi jih sklepa! ga pomoje ni, ki jih ne bi. ja, seveda da si zelis. he he.. ti ze ves, ce si povsem iskren do sebe, v tem ti jaz ne morem pameti solit, ker to ves le ti.veliko pa se da razbrati iz tvojega pisanja, ker cetudi je iz zabave ali pac cesarkoli, je v pisanju tudi del tvoje resnice.in ti ves, ali ali je tvoja odlocitev prisla iz ljubezni ali potrebe ali strahu, zelje, mixa, ipd...in ti ves kako zadevo peljes v samemu sebi naprej in kaj se dogaja v tebi. koliko v resnici zelis, si se odlocil in se ob tem se vedno cutis svobodnega. govoriva iz gledisca povsem drugega zormega kota partnerstva. ti gledas preprosto, jaz tako kot sem dojemal sam. -------ti ne verjamem ---------- Ker drugače v bistvu sploh ni mogoče. In to jemljem "zdravo za gotovo"......Tudi glede na to kak sem sam....Zato lahko mirno rečem, da "želim"..... V vsakem mojem pisanju je del moje resnice. Tako kot v tvojem. Pa tud jaz teb ne verjamem povsem. Na splošno. Pač piševa tako kot je najinem razmišljanju najbolj bliz.....koliko realizirava v lajfu, je druga stvar. Sam menim, da sam večino napisanega.......da pa sem velikokrat zabluzu in se mal zgubu, pa mi je dans bl jasno kot bilokdaj. In to nima veze s sedanjim love lajfom. Vsekakor pa trdim, da moja "odločitev" že dolgo nikoli ni prišla iz bilokaterega razloga, k si ga namignil kot možnega....Verjel ti ali pa ne..... Jaz imam zadnje čase rad preprosto. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Nima, nima, sm tko začarala. še vedno se držim trenutno 17 igračev... se pravi sem zopet zaslužo dolar :DD jepiii dnarja mam 34319$ blindi pa so 5000/10000 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 še zadnje javljanje iz finalne mize... za mizo nas je 6 na računu mam pa 169946$... ko bi bil to pravi keš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 eto sem bil premagan. končal na 6. mestu zaslužil velke pare 3$.. slike priložene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 pi.da sm jezn nase zdele :!!: cak, pa cakam pa cakam dneve, tedne, mesce leta... pol k je pa prilka sm pa cist drgje :xx!: in valda spet zrat babe oz. zrat sebe itak. :!!: cist mem. ne se pustit spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 eto sem bil premagan. končal na 6. mestu zaslužil velke pare 3$.. slike priložene A sam 6.-ti? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 jaka si mi ti veštica :xx!: :xx!: ne se je čist ok... je mel pač tipo več sreče Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 jaka si mi ti veštica :xx!: :xx!: EJ! 6.-ti si bil od ne vem kok tavžnt folka in pol se mi upaš rečt, da sm zanič vještica! Dost te mam, prašičji rep boš fasu zdejle. Tko, prov ti je, kaj pa izzivaš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 no, potemtakem pac naj bode tako! uzivaj se naprej! -----------Ker drugače v bistvu sploh ni mogoče. In to jemljem "zdravo za gotovo"......Tudi glede na to kak sem sam....Zato lahko mirno rečem, da "želim"..... V vsakem mojem pisanju je del moje resnice. Tako kot v tvojem. Pa tud jaz teb ne verjamem povsem. Na splošno. Pač piševa tako kot je najinem razmišljanju najbolj bliz.....koliko realizirava v lajfu, je druga stvar. Sam menim, da sam večino napisanega.......da pa sem velikokrat zabluzu in se mal zgubu, pa mi je dans bl jasno kot bilokdaj. In to nima veze s sedanjim love lajfom. Vsekakor pa trdim, da moja "odločitev" že dolgo nikoli ni prišla iz bilokaterega razloga, k si ga namignil kot možnega....Verjel ti ali pa ne..... Jaz imam zadnje čase rad preprosto. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Thx. Enako Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 :xx!: vse dedce je treba vstrelit ne vsakega tretjega , ampak vse ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 he he, you wish.. ! -----------:xx!: vse dedce je treba vstrelit ne vsakega tretjega , ampak vse free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 kaj pa, če si hermafrodit? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 sem si premislila, mene je treba, dedci naj pa kr ostanejo je manj dela ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 :xx!: vse dedce je treba vstrelit ne vsakega tretjega , ampak vse sem si premislila, mene je treba, dedci naj pa kr ostanejo je manj dela ...kaj se pa tle dogaja.... ...me nč ne briga....TEBE NE..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Švestr, ke si? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Smrk, smrk "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts