svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Smrk, smrk sej bo http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a020.gif Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 nimas sans --------- sem si premislila, mene je treba, dedci naj pa kr ostanejo je manj dela free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Bog zakaj si nam dal tako majhen raufng (nos), ki se tako hitro zabaše in nam krati spanec. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 jaz bi pa samo jožico pa jožeta lepo pozdravo in jima kako zaigral na svojo novo frajtonerico honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ma pejt u kurac, kva si ti eno zoprno bitje, kok si ti en bogi bogi stvorček, na liziko....debil It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Dobr, da obstajajo nedelje, pa da mi ni treba delat, drgač bi me še kap ali pa bi sfurala zimsko spanje. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Prekleto dobro veš, da imam dovolj tvojega cviljenja in klečeplazenja Ne moreš biti nekaj, kar nisi in nikoli ne boš! Sprijazni se! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Lej ga vraga, kapitulirau scelm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 zadnje čase se mi dogaja, da karkoli rečem ali naredim, s tem nekomu zagrenim življenje... Tudi če imam dober namen, najde nekdo v tem nekaj slabega in iz tega naredi "big deal". Zakaj se počutijo tako ogrožene?! Zgleda, da kadarkoli človek z nekom stopi v kontakt, nek odnos, je konflikt neizbežen. Pa naj bo nameren ali ne. Raznolikost izkušenj, pričakovanj in značajev med ljudmi v odnosih naredijo svoje. Se opravičujem za vse, s čimer sem kogarkoli kakorkoli prizadel, ali ga še bom. Nikoli ni bilo in to ne bo iz zahrbtnosti in hinavščine in drugih slabih vzgibov! Bo le iz zaupljivosti ali pretirane odprtosti, naivnosti... In upam, da tale mesec osebnih katastrof v odnosih kmalu mine! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Švestr, ke si? Pizda,si ti en kreten(al pa dva)....če sedaj misliš,da bom še kdaj govorla s tabo,se pošteno motiš..... :xx!:Midva sva opravila! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 zadnje čase se mi dogaja, da karkoli rečem ali naredim, s tem nekomu zagrenim življenje... Tudi če imam dober namen, najde nekdo v tem nekaj slabega in iz tega naredi "big deal". Zakaj se počutijo tako ogrožene?! Zgleda, da kadarkoli človek z nekom stopi v kontakt, nek odnos, je konflikt neizbežen. Pa naj bo nameren ali ne. Raznolikost izkušenj, pričakovanj in značajev med ljudmi v odnosih naredijo svoje. Se opravičujem za vse, s čimer sem kogarkoli kakorkoli prizadel, ali ga še bom. Nikoli ni bilo in to ne bo iz zahrbtnosti in hinavščine in drugih slabih vzgibov! Bo le iz zaupljivosti ali pretirane odprtosti, naivnosti... In upam, da tale mesec osebnih katastrof v odnosih kmalu mine! Men si pa zanč prov izbolšal razpoloženje če ti to kej pomeni It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Dost izležavanja, vikenda je konec! Na juriš! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ko b ti vedu kok si nadležn.....sej ni čudn da te ne jebe pet posto, tak zrelak k si KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ko b ti vedu kok si nadležn.....sej ni čudn da te ne jebe pet posto, tak zrelak k si You're my hero, Todika...spet, ja. Matr, s faca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 You're my hero, Todika...spet, ja. Matr, s faca. ka sm pa nardila KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 (popravljeno) always maaaaaaaačooonaaa forever and ever maaaaaaaačooonaaa only maaaaaaaačooonaaa she is the one maaaaaaaačooonaaa love maaaaaaaačooonaaa always maaaaaaaačooonaaa forever and ever maaaaaaaačooonaaa Popravljeno 12. december 2005 -> Dave Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ka sm pa nardilaKa pa vem. Ti, unle je pa zrel za v Polje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 no pr takmule forumu je fajn tud to da te noben dejansko ne pozna če nočeš......in pol komot delaš totalno budalo iz sebe, ker drgač bi ti blo mal nerodno verjetno...........tk da go dečko ti kar dej si duška, nudi si maksimalne užitke............. KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 i just call to say maaaaaaaačooonaaa i just call to say how much maaaaaaaačooonaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 No, sej, za neki je že dobr, ne, če ne druzga, s me vsaj v smeh spravu. Tko da...hvala, Dave, čeprov si butl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 No, sej, za neki je že dobr, ne, če ne druzga, s me vsaj v smeh spravu. Tko da...hvala, Dave, čeprov si butl. Maaaaaaačooooonaaaaa forevr and for always together forever me and Maaaaaačooooonaaaaaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Mačonaaaaaaaaa .................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 sm pa misla da te posoda spet mori KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts