Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobr, da obstajajo nedelje, pa da mi ni treba delat, drgač bi me še kap ali pa bi sfurala zimsko spanje. :wacko:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

zadnje čase se mi dogaja, da karkoli rečem ali naredim, s tem nekomu zagrenim življenje... :sori: Tudi če imam dober namen, najde nekdo v tem nekaj slabega in iz tega naredi "big deal". Zakaj se počutijo tako ogrožene?!

Zgleda, da kadarkoli človek z nekom stopi v kontakt, nek odnos, je konflikt neizbežen. Pa naj bo nameren ali ne. Raznolikost izkušenj, pričakovanj in značajev med ljudmi v odnosih naredijo svoje.

Se opravičujem za vse, s čimer sem kogarkoli kakorkoli prizadel, ali ga še bom. Nikoli ni bilo in to ne bo iz zahrbtnosti in hinavščine in drugih slabih vzgibov! Bo le iz zaupljivosti ali pretirane odprtosti, naivnosti...

In upam, da tale mesec osebnih katastrof v odnosih kmalu mine! :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Švestr, ke si? xsrcx x:Dx

Pizda,si ti en kreten(al pa dva)....če sedaj misliš,da bom še kdaj govorla s tabo,se pošteno motiš..... :xx!:

Midva sva opravila!

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

zadnje čase se mi dogaja, da karkoli rečem ali naredim, s tem nekomu zagrenim življenje... :sori: Tudi če imam dober namen, najde nekdo v tem nekaj slabega in iz tega naredi "big deal". Zakaj se počutijo tako ogrožene?!

Zgleda, da kadarkoli človek z nekom stopi v kontakt, nek odnos, je konflikt neizbežen. Pa naj bo nameren ali ne. Raznolikost izkušenj, pričakovanj in značajev med ljudmi v odnosih naredijo svoje.

Se opravičujem za vse, s čimer sem kogarkoli kakorkoli prizadel, ali ga še bom. Nikoli ni bilo in to ne bo iz zahrbtnosti in hinavščine in drugih slabih vzgibov! Bo le iz zaupljivosti ali pretirane odprtosti, naivnosti...

In upam, da tale mesec osebnih katastrof v odnosih kmalu mine! :vragec:

Men si pa zanč prov izbolšal razpoloženje če ti to kej pomeni :8):

It's a dog eat dog world

Dost izležavanja, vikenda je konec! Na juriš!
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

always maaaaaaaačooonaaa :wub: forever and ever maaaaaaaačooonaaa :wub: only maaaaaaaačooonaaa :wub: she is the one maaaaaaaačooonaaa :wub: love maaaaaaaačooonaaa :wub: always maaaaaaaačooonaaa :wub: forever and ever maaaaaaaačooonaaa :wub: Popravljeno -> Dave

no pr takmule forumu je fajn tud to da te noben dejansko ne pozna če nočeš......in pol komot delaš totalno budalo iz sebe, ker drgač bi ti blo mal nerodno verjetno...........tk da go dečko ti kar :palec:

dej si duška, nudi si maksimalne užitke............. :palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

No, sej, za neki je že dobr, ne, če ne druzga, s me vsaj v smeh spravu. Tko da...hvala, Dave, čeprov si butl. x;)x x:Dx

Maaaaaaačooooonaaaaa forevr and for always together forever me and Maaaaaačooooonaaaaaaaa :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...