Mick 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ....only posoda in mačona....hih, rešitev : treba mi mačona da pere posoda....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Men si pa zanč prov izbolšal razpoloženje če ti to kej pomeni men tud Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...sam, da ti ga ni mačona..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAAAAA ooooooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAA oooOOOOOoooOOOOOooooOOOOOooooo MAAAAAČOOOOONAAAAAA im your MAAAAČOO MAAAČO MAAAAČOOOO MEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...sam, da ti ga ni mačona..... js nebi imel nc proti sam, kdo drug pa res mrbit Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Lejka in ElNino, hvala za tolažbo Zdej morm samo še z 2 osebama se poglihat, pa še ne vem kako take nepremišljene včasih ven mečem, da kar glava boli...na koncu mene, seveda ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ko rana ne boli vec, zacne boleti brazgotina..... Hvala ti..... :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 laaaaaaaaaaaaa tralalalalaalalaaaa happy!!! Tebi se pa vidi,da si v glavo še vedno blond. Sprememba barve ne pomaga! ooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAAAAA ooooooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAA oooOOOOOoooOOOOOooooOOOOOooooo MAAAAAČOOOOONAAAAAA im your MAAAAČOO MAAAČO MAAAAČOOOO MEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! Daj, pojdi malo v Polje pogledat, sigurno se bo našla kakšna postelja frej! Še nekomu: POSPRAVLJAJ ZA SABO; DRUGAČE TE BOM DEPORTIRALA ČEZ BALKON IN VERJEMI MI NA BESEDO; PADEC NE BO PRIJETEN!!!! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 U pičko matr pa ka je babam dons? Nimam niti vole niti cajta za te fore! :xx!: [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Jaz pa tak dobre volje Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Sej sm biu jz tud, do mal prej! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Sej sm biu jz tud, do mal prej! btk bodi še naprej... pms pač Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Zdej sem pa res čist sesuta...tako sem upala na tole 6ko pri kolokvijo pa ni in ni...eh naj gre v k***c vse skupi x!x x!x x!x Mi gre kar na bruganje in sploh ne vem kaj naj ...jojjjjjjjjjj ...tole meni sploh ne gre...pa ful se trudim, da bi mi šlo... Ma ko jih j**e se bom za drugega ful dobro naučila...samo k bi bilo res fajn tegale že imeti narejenega Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOVE YOUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OOOOOOOOOOooooooooooooOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooo MMMMMMMAAAAAAAČOOOOOOOO MMMAAAAAAAAAAAČOOOOO MAAAAAAAAAAAČOOOOO MEEEEEEEEEEEEEEEEEEN STAY FOREVER AND EVER YOU WILL ALYWAYS BE MY MMMMMMAAAAAAČOOOOOOOOOOOoooOOOoooOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STAY FOREVER AND EVER EVER EVER EVER EVER EVER MMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOooooOOOOoooOOOOooOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 btk bodi še naprej... pms pač Bogi jz, kva ga majo vse naenkrat? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Bogi jz, kva ga majo vse naenkrat? Jst ga dons nimam, sm pridna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Daj, pojdi malo v Polje pogledat, sigurno se bo našla kakšna postelja frej! sem pa mislil da je sam mene zmotilo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 sem pa mislil da je sam mene zmotilo Eh, kje....vse nas je, sam eni so pametni, pa ga ignorirajo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Eh, kje....vse nas je, sam eni so pametni, pa ga ignorirajo. mahja ane sej mačona je prava mačka, sam ni pa maaačaaačaačaačaakaaaaa Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Jst ga dons nimam, sm pridna. Saj ena! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 zadnje čase se mi dogaja, da karkoli rečem ali naredim, s tem nekomu zagrenim življenje... Tudi če imam dober namen, najde nekdo v tem nekaj slabega in iz tega naredi "big deal". Zakaj se počutijo tako ogrožene?! veš kako Cashy, vse lepo in prav, ampak če hočeš spoznat osebo ali priti v kontakt,stik ali karkoli pač in se delat lepega,prijaznega,pametnega...ma whateva.... NIKOLI, ne uporabljaj oz. vmešavaj druge osebe v ta proces!!! jasno!!! jaz tebe ne poznam! poznam te prek foruma in v živo sm te spoznal v wellnessu(to pa je tud vse), to še ne pomeni da sm tvoj prijatelj ali karkoli drugega in če me kaj vprašaš in ti jaz pošteno oz. odkrito povem kot moški-moškemu naj bi to ostalo tud med nama!(pa če je govora o še nevem kako NEpomembnih stvareh, to tako je!!!) ja? mislm, nimam besed več, res... spremen se, pa ne smil se sam seb, pa bod dec, pa pejt mal me ljudi pa nažri se pa kšno pofuki!!! sorry na izrazu lp, d. honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Vidim, da me je ta šola veliko stala. Priznam svojo napako, in mi je žal, ker sem jo naredil. Vendar nikoli prej, tudi če sem naredil isto, ni nihče rekel ničesar, kaj šele tako burno reagiral na to zadevo. Tud sanjal se mi ni, da je to lahko napačna poteza, sploh v kontekstu, kjer sem jo uporabil. To je očitno cena tega, da sem preveč odprt in zaupljiv do ljudi, kar očitno ti nisi več. Vendar teh dveh lastnosti NE želim izgubit, tudi če se sliši se tako naivno. Brez njih bi postal še bolj ujet v svoje strahove, mnenja drugih, nenehno napetost zaradi reakcij drugih. Način življenja, ki ga "promoviraš" pa definitivno ni tak, kot bi si ga želel, pa če sem ceu življenje brez babe. Moj sistem vrednot je postavljen drugače, kot tvoj. In ni z njim popolnoma nič narobe. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 danes grem na pogreb z rdečo vrtnico v rokah....bemu...a se sploh splača cajt v lajfu zapravljat za takole zmerjanje in nasvete....živi in pusti živeti.... ma folk se skoz nekaj prepričuje....kot da bi slon prepričeval tigra kako je trava slastna naj vsak užije svoj kos življenjske pogače v miru in s slastjo, dokler še lahko.... kdo je tu grd in kdo lepkdo je tu dober al pa krutpa kdo smo mi da skoz nekaj sodimo... ko si dovolj dolgo na svetu, vidiš da sploh ni dobro to kar na zunaj zgleda dobro.... živi in pusti živeti, dokler še lahko ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts