Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 danes grem na pogreb z rdečo vrtnico v rokah....bemu...a se sploh splača cajt v lajfu zapravljat za takole zmerjanje in nasvete....živi in pusti živeti.... ma folk se skoz nekaj prepričuje....kot da bi slon prepričeval tigra kako je trava slastna naj vsak užije svoj kos življenjske pogače v miru in s slastjo, dokler še lahko.... kdo je tu grd in kdo lepkdo je tu dober al pa krutpa kdo smo mi da skoz nekaj sodimo... ko si dovolj dolgo na svetu, vidiš da sploh ni dobro to kar na zunaj zgleda dobro.... živi in pusti živeti, dokler še lahko ...za ostalo pa.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 To je očitno cena tega, da sem preveč odprt in zaupljiv do ljudi, kar očitno ti nisi več. Lej Cahsy spet govoriš oz. pišeš traparije. cjooo, mislm kako lahko to napišeš, če me ne poznaš, nikoli nisi z mano haral okol in nič... mislm nevem no... Js osebno sm zelo odprt človek, kar se tiče zaupanja, pa pretehtam, ker sm dal neki skozi pa spoznal tud vse sorte ljudi... ti pa si še tako zelen in naiven, da je brezveze, karkoli bi ti človek natvezil bi mu verjel in nesel naprej.. ej grow up!! tko k je bobnar reku.. pa nič ne promoviram kaj slabega, ampak Cashy mladost gre mimo tebe, kaj ko boš 40 let star se boš pa spraševal in boš zafustriran kam je šla tvoja mladost, preveč dolgočasno živiš... sicer to je tvoja stvar, sam vseen, če hočeš ljudem okoli sebe dobr, najprej začni pri sebi in najprej žel sam seb dobr!!! k pa je narobe če se daš dol s punco, ki ti je všeč??? al pa če se tu pa tam mal napiješ in zagledaš svet v drugačni luči?? to tko je... sevda v nekih mejah, ne govorim o skrajnostih... sam premisl.. lp honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Tanja, sprav se učit! jutr maš izpit!!!! Ne da se miiiiiiiiiiiiiii ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 O šit. hmmm... Jaz bom pa "mlada" pri 40 tih. povzetek: seal ima asc v biku, cashy pa luno v biku, zato seal pravi da je cashy kot pička, ker ga tako vidi.... mislim, da sta si vseč, kiss and make up. papa ah DIANA nevem, al si prekratka, da ne razumeš bistva 40 let ni blo mišljeno kot dejansko 40(zdej si pa full star) haloo, ampak gre se zato, da se pri 40ih nekako "ne moreš" (sploh če maš otročke in ženo) več tako obnašat in živet kot pri 20ih ,25ih ... mater maš bedne, ej DIANA sej si fejst punca, sam znaš bit pa tud full težka res, pa filozofiraš tud tok, da je brezveze!!! ti si še full nek v oblakih, ko ena vešča al čarovnca se obnašaš... dej spust se na realna tla, pa če se mislš z mano pikat, si mal bolj izuri UM, ker drugače boš popušila! lp honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Daj seal no Zdaj pa na Diano Meni je pa vsec to filozofiranje in oblaki, prav rada berem. Meni drugacno, zato toliko bolj privlacno. Tole z bistrenjem uma, je kar nekaj. Ni ti treba kar zalit takoj no Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 malo več širine nikomur ne škodi, seal- če me ne razumeš- čutiš, še ne pomeni, da sem kratka in da bom popušila. lepo si povedala glede širine res ne škodi, lepo bi blo, če bi vsi bolj široko gledali na svet.. ammm DIANA, se niti ne trudim, da bi te razumel ali čutil, pač mi je čist vseeno zate... samo ne vmešavaj se v moje dialoge lp honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 hehe, ni potrebe, tok hudo pa spet ni... ma dej brezveze, pozab, uživej honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 uživaj ti zdaj, pismo.... :xx!: itak smo sami hinavci tukaj, kot praviš.???? pa še vedno visiš gor. ja čak mal, a zej pa ne bi smel bit tu al kaj? (citiram te: "to je svoboden forum" )mater si kratka, a misliš da polek hinavcev, drekačev itd. ni nič drugega? ma dej DIANA ugasn se že.. sm ti reku da uživej! pa lep pozdrav! honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 hvala honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 kwa je žirafca? Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Kako se vam le da kregarit...... Škoda časa,besed in vaših misli.......Razmišljajte pozitivno in svet vam bo lepši......... Tisti, ki pa venomer jamrate, bi pa res bilo bolje, da sami zase naredite kaj v smeri, da vam ne bo treba jamrat......Ker, če se sami zase ne pobrigate in kaj naredite v smeri, da bo bolje, ne misliti, da bodo drugi to storili namesto vas...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Jebemti cestarje neumne, mah cela glupa Slovenija nej gre nekam!! V tujini ne bi sploh pustil da do tega pride! Idioti neumni, tud če bi se ubila tm, ne bi blo nč bolš! Kreteni! Jz sm hvala bogu ok, kaj pa moj cukr!!??!! Jebemu vse skup!! Zbit je! Pol me pa une pizde policijske tm strašijo, da bom zato k sm ograjo mal zvila, predana sodniku za prekrške!!! Jebite se vsi skup! In DARS prfuknen in vsi skup v tej glupi Sloveniji! Mater vam usrano! Mal prej se zmigite idioti, pa pejte ceste posipat! Al pa boh ne dej PLUŽIT!!!!!! Debili! A vas zato plačujemo??!! Marš kreteni! :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ratatatatatatatatatatatatata. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 vidm, da ste mel lep dan! he he, ma ja, saj, najlazje se je z drugimi ukvarjat, sam s sabo ne v takih dnevih sm jst najraj cist tiho in cimvec delam. ker ponavadi je v takih dnevih tudi veliko energije. pa lepo se imejte se naprej krnekihotubitpameten.press free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 !"$#!%&!"/!/%!$%"$!#!#!#%!$%!&&!#!$"#!#!%$%"!&"!/%!&!/&/¨&$¨!%¨%&%¨#$"$#¨"%"$&¨!"%/¨"&!¨"(/&()!¨"/()¨&%!¨%#!"¨!$¨#"%¨%&%¨/"&¨/¨/(##"%!!/&¨"/(/)¨)"(¨//¨&$&!#"¨!¨#"#$¨$....tole je počasi že čist TUMAČČČČČČČČČČČČ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ma crkn prasica!!!!!!!!!!!!!!! Iz kere kanalizacije si pa zdej prlezla It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ma crkn prasica!!!!!!!!!!!!!!! Iz kere kanalizacije si pa zdej prlezla Lejka,..... ti sam http://www.smeski.com/razni/jezni/uzi.gif Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Sej bom! Sam ne dons, k mam drugač ful dober dan in mi ga bitch ne bo pokvarla!!!!! It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ja ja, tko z ljubeznijo! :xx!: -------- Lejka,..... ti sam http://www.smeski.com/razni/jezni/uzi.gif free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 vidm, da ste mel lep dan! he he, ma ja, saj, najlazje se je z drugimi ukvarjat, sam s sabo ne v takih dnevih sm jst najraj cist tiho in cimvec delam. ker ponavadi je v takih dnevih tudi veliko energije. pa lepo se imejte se naprej krnekihotubitpameten.press tudi ti brat, isto ugotovil....šuti i radi i čekaj bolja vremena.... včasih pa morš koga tud na njuško drgač preveč srbijo prsti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Jebeš tako delo, če imaš zravn še razmišljat kak ga mahnit, pa da ga boš res na njuško trofo, pa pol pa še trofit...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 hah si ti ena škorpijska kanta..... strelec seka ne da bi se take oslarije sprašval...sam da pade ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 hahahaha, škorpijska kanta, ma kake maš ti..... Ja. Pol pa benti kak ga roka od zob boli, pa peni ob razmišljanju kaj vse si ne bo mogu prvoščt k bo onmu odškodnino za nove zobe plačal........pa še lepše zobe ma oni pol povrh :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 hi hi, seko, sto je sa nasom srbijom? sta ti pricas o nasoj srbiji?? ja sam kao mali pao slipe ha hahahah .. to ma volk mensezdi na potpis.. ------- tudi ti brat, isto ugotovil....šuti i radi i čekaj bolja vremena.... včasih pa morš koga tud na njuško drgač preveč srbijo prsti free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts