lia 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 brača po krvi, i ovo če nekad prestat, pale su sve lipe ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ni več smešno, ampak patetično.Sej je fino bit "večno mlad" oziroma se delati da si, ampak vseeno je treba bit pa tudi dorasel svojim letom. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ni več smešno, ampak patetično.Sej je fino bit "večno mlad" oziroma se delati da si, ampak vseeno je treba bit pa tudi dorasel svojim letom. Dobr si to povedala...ob tem se kr mal zamislim in ustrašim, da ga nom jst tud tkole biksala? Neeeeeeeeee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ne ne bos, nisi tak material ze zdaj Tako da...nimam nobenih "skrbi" glede tebe Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ne ne bos, nisi tak material ze zdaj Tako da...nimam nobenih "skrbi" glede tebe Uf, mi je odlegl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ne pa ni. dokaz tvojo teorijo, ce lahk in hoces!?? -------Ni več smešno, ampak patetično.Sej je fino bit "večno mlad" oziroma se delati da si, ampak vseeno je treba bit pa tudi dorasel svojim letom. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ni več smešno, ampak patetično.Sej je fino bit "večno mlad" oziroma se delati da si, ampak vseeno je treba bit pa tudi dorasel svojim letom. patetično je gledat starce pri dvajsetih najraj od vsega imam babice z vijoličastim klobukom in nasmejanim obrazom ki se ne obremenjuje s tem kaj si misli okolica o njihovi barvni skladnosti.... ne maram pa sitnih zagrenjenih tercialk v kakršnikoli pakungi, pa če imajo še tako visoke in svetleče cilje.... in nadstandarde.... vse je nečimernost oni zgoraj da in vzame, kakor ga je volja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ne vem kva to zadne cajte dogaja? Škrpjoni skoz na udaru! Sam d je men frendica oprostila p sm happy! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 patetično je gledat starce pri dvajsetih najraj od vsega imam babice z vijoličastim klobukom in nasmejanim obrazom ki se ne obremenjuje s tem kaj si misli okolica o njihovi barvni skladnosti.... ne maram pa sitnih zagrenjenih tercialk v kakršnikoli pakungi, pa če imajo še tako visoke in svetleče cilje.... in nadstandarde.... vse je nečimernost oni zgoraj da in vzame, kakor ga je volja Ne vem sicer, na kaj namigujes in mi je tudi vseeno.Nanasalo se je samo na eno osebo, ki mi zre zivce in ne zna bit odrasla. Ce pa pri 50ih al kokrkol ze je, ne znas bit toliko, da normalno komuniciras, potem si meni usmiljenja vreden. Tako pac je. Moje mnenje. Sprijazni se, ali pa ne. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 patetično je gledat starce pri dvajsetih najraj od vsega imam babice z vijoličastim klobukom in nasmejanim obrazom ki se ne obremenjuje s tem kaj si misli okolica o njihovi barvni skladnosti.... ne maram pa sitnih zagrenjenih tercialk v kakršnikoli pakungi, pa če imajo še tako visoke in svetleče cilje.... in nadstandarde.... vse je nečimernost oni zgoraj da in vzame, kakor ga je volja liaaaaaaaaaa.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Lahko samo recem, da mi je zal.Ne, da sem tisto napisala, ampak da sem spoznala nekaj, kar si ne bi mislila. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Lahko samo recem, da mi je zal.Ne, da sem tisto napisala, ampak da sem spoznala nekaj, kar si ne bi mislila.Kaj, kaj? Hit povej? Firbec babji, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ne morem zdej. Drugic. Se mi mudi na faks zaradi mojih visokoletecih ciljev, kjer me bodo se naprej ucili diplomatskega obnasanja v mojem konzervativnem, ampak se vedno mladostnem stilu Ajd, cau Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Fajn bod. Pa ne jemlji si takih stvari preveč k srcu. Ti posodm moj slogan za en dan: JEBE SE MI ZA VSE! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Kak pa kaj ljubezen zaj? je ze mimo??----- viš jo kak je pridna.... drgač je pa gospod Petrič povedu, da diplomata nardi domača vzgoja in ne šola.....vljudnost, omika, pospravljanje stola za seboj , tega se naučiš do sedmega leta.... pa ti nočem vzet upanja, mislim da boš dober diplomat.... *** mene pa itak polna modra luna trka :xx!: do konc leta ne dajem garancij za svoje izjave..... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 tega se naučiš do sedmega leta.... mene pa itak polna modra luna trka :xx!: do konc leta ne dajem garancij za svoje izjave..... Ahaaaaaaaaaaaaa ...zato sm jst tolk diplomatski......k sm morau do 7. leta sam tih bit, kimat pa ubogat..... Dober si si to ti alibi ubodla, dober....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 jst tut. sam, jst nism mogu bit, ampak sm biu raj tih!! --------Ahaaaaaaaaaaaaa ...zato sm jst tolk diplomatski......k sm morau do 7. leta sam tih bit, kimat pa ubogat..... Dober si si to ti alibi ubodla, dober....... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ahaaaaaaaaaaaaa ...zato sm jst tolk diplomatski......k sm morau do 7. leta sam tih bit, kimat pa ubogat..... Dober si si to ti alibi ubodla, dober....... Ne rabim bit diplomat. Vljudnost pa vseeno poznam in ne zalim vseh povprek. Ja, to so me pa starsi naucili od 5 al 7. leta naprej. Brez kimanja in uboganja. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ne rabim bit diplomat. Vljudnost pa vseeno poznam in ne zalim vseh povprek. Ja, to so me pa starsi naucili od 5 al 7. leta naprej. Brez kimanja in uboganja. Ne se jezit.....mich(ena) Saj si luškana k se mal jeziš , sam si tud brez tega prav fajn bejba.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Mick, sej vem, da sem Ampak to se ne pomen, da bom poslusala bedarije in bila tiho. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Kak pa kaj ljubezen zaj? je ze mimo??----- iluzija ...milni mehurček.... a tebe pa še kr drži ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 joj cepca neumnga! bi ga tko nalomila k prasca!!!! idiot zarukan! hahahaha spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts