Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ni več smešno, ampak patetično.

Sej je fino bit "večno mlad" oziroma se delati da si, ampak vseeno je treba bit pa tudi dorasel svojim letom.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Sej je fino bit "večno mlad" oziroma se delati da si, ampak vseeno je treba bit pa tudi dorasel svojim letom.

x:Dx Dobr si to povedala...ob tem se kr mal zamislim in ustrašim, da ga nom jst tud tkole biksala? Neeeeeeeeee. x:Dx x;)x

ne pa ni. dokaz tvojo teorijo, ce lahk in hoces!?? :inocent:

-------

x^x patetično je gledat starce pri dvajsetih x:o)x

x:Dx x;)x najraj od vsega imam babice z vijoličastim klobukom in nasmejanim obrazom xsrcx ki se ne obremenjuje s tem kaj si misli okolica o njihovi barvni skladnosti....

ne maram pa sitnih zagrenjenih tercialk v kakršnikoli pakungi, pa če imajo še tako visoke in svetleče cilje....

in nadstandarde....

vse je nečimernost oni zgoraj da in vzame, kakor ga je volja x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x;)x najraj od vsega imam babice z vijoličastim klobukom in nasmejanim obrazom xsrcx ki se ne obremenjuje s tem kaj si misli okolica o njihovi barvni skladnosti....

ne maram pa sitnih zagrenjenih tercialk v kakršnikoli pakungi, pa če imajo še tako visoke in svetleče cilje....

in nadstandarde....

Ne vem sicer, na kaj namigujes in mi je tudi vseeno.

Nanasalo se je samo na eno osebo, ki mi zre zivce in ne zna bit odrasla. Ce pa pri 50ih al kokrkol ze je, ne znas bit toliko, da normalno komuniciras, potem si meni usmiljenja vreden. Tako pac je. Moje mnenje. Sprijazni se, ali pa ne.

in nadstandarde....

liaaaaaaaaaa.... xcivx

:medal:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ne morem zdej. Drugic.

Se mi mudi na faks zaradi mojih visokoletecih ciljev, kjer me bodo se naprej ucili diplomatskega obnasanja v mojem konzervativnem, ampak se vedno mladostnem stilu xrolleyesx

Ajd, cau

Kak pa kaj ljubezen zaj? :vio: x:Ix je ze mimo??

-----

x:Dx :palec: viš jo kak je pridna....

drgač je pa gospod Petrič povedu, da diplomata nardi domača vzgoja in ne šola.....vljudnost, omika, pospravljanje stola za seboj , tega se naučiš do sedmega leta....

x;)x pa ti nočem vzet upanja, mislim da boš dober diplomat....

mene pa itak polna modra luna trka :xx!: do konc leta ne dajem garancij za svoje izjave..... x:Dx

tega se naučiš do sedmega leta....

mene pa itak polna modra luna trka :xx!: do konc leta ne dajem garancij za svoje izjave..... x:Dx

Ahaaaaaaaaaaaaa xideax ...zato sm jst tolk diplomatski......k sm morau do 7. leta sam tih bit, kimat pa ubogat..... x:o)x x:Dx

Dober si si to ti alibi ubodla, dober....... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:o|o: jst tut. sam, jst nism mogu bit, ampak sm biu raj tih!! x:Dx x:Dx

--------

Ahaaaaaaaaaaaaa xideax ...zato sm jst tolk diplomatski......k sm morau do 7. leta sam tih bit, kimat pa ubogat..... x:o)x x:Dx

Ne rabim bit diplomat. Vljudnost pa vseeno poznam in ne zalim vseh povprek. Ja, to so me pa starsi naucili od 5 al 7. leta naprej. Brez kimanja in uboganja.

Ne rabim bit diplomat. Vljudnost pa vseeno poznam in ne zalim vseh povprek. Ja, to so me pa starsi naucili od 5 al 7. leta naprej. Brez kimanja in uboganja.

Ne se jezit.....mich(ena) x:)x xsrcx Saj si luškana k se mal jeziš :2src: , sam si tud brez tega prav fajn bejba.... x:Xx x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kak pa kaj ljubezen zaj? :vio: x:Ix je ze mimo??

-----

xcivx iluzija ...milni mehurček.... :vragec:

a tebe pa še kr drži x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...