Liu 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ti si en butl! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Aiwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! A greš v nedelo z mano Todiko nabutat (=obiskat)? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 mah, sam da sonce posije, sn takoj zalublen but the true love... --- iluzija ...milni mehurček.... a tebe pa še kr drži free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ampak eni so pa resnično nevljudni in sebični.......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ta luna! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ampak eni so pa resnično nevljudni in sebični.......... velika večina na žalost What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 velika večina na žalostbi jih poslala v staro dunajsko šolo, potem pa ima, da se jih kaj prime........ Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 kar se tega tice, je najbolje, da najprej vsak pred svojim pragom pomete! najlazje je drugim rect, in celo veliki vecini, da je sebicna. kao, mi jaz pa nisem sebicen.. sebicna je vecina nas, medtem ko gledamo ko velik del sveta strada ali nima strehe nad glavo. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Tončeslav, ne me zavirat/ovirat pri delu, k te bom zmlela, k mejhnga lulčka. Nisi še fasu ene, k bi ti lohk bla kos, in verjem, da ti jst bom, tko da... sej, mogoče te je pa lih tega strah, da boš neslavno pogorel. Pusi! Dejmo! ŠTA SE ČEKA? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 kar se tega tice, je najbolje, da najprej vsak pred svojim pragom pomete! najlazje je drugim rect, in celo veliki vecini, da je sebicna. kao, mi jaz pa nisem sebicen.. Imaš prav, ja.....ampak eni vedno samo jemljejo in jemljejo, ko jih pa ti rabiš pa.... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Pika, ne u eter pet. Last christmas, I gave you my heart Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ne vem, kaj mi je, po postelji sem se premetavala celo večnost , potem sem pa bila same sebi tako naješna , da sem vstala pa mal začela hodt po bajti, upam da me noben ne sliš, ker sem tako že nekaj ljudi ustrašla (tiste, ki niso z mano v sorodu, ker so naši navajen, da me kdaj ob takih urah vidijo že čist na spidu).En čajček, pol pa nazaj v posteljo! Nič več šetnje, sam topla posteljica !Sovražim zgodno vstajanje. :xx!: "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 JEBEMTI POLICIJSKO ZALEGO! Dons sm dobila Božično darilo, jebemo. Julija so me na radarju dobil, sm baje 18preveč pelala...kazen: 30.000 za kazen in 10 za obravnavo postopka + 1 kazenska. In sploh mi ni nben klinac pokazu dokaza, da sm preveč vozila!!! Nobene une klinčeve pištole, slike! Grrrr!!!! In zdej sploh ne vem, če se lohk prtožm, k takrt so mi en pildek dal in bi se takrt kao mogla, sam jst sm hotla počakat, da vidm, kaj bo pršlo po pošti, če bo kaka slika al pa kej, ker mi tm nč niso pokazal. Jebemjimmamicukjihrabsjihpanikjerni.press In zdej nej jim 40 čukov dam. Od kje? Pizda, nej jih rodim? Bombo bom ke vrgla, pm. Jezna sm, k 100 hudičev. To je blo za dobro jutro. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 dej vprašaj koga, ki se na zadeve spozna...mogoče tud tle na forumu....bolš se prej pozanimat kot ukrepat na blic..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Aiwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! A greš v nedelo z mano Todiko nabutat (=obiskat)? KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Dons bom zanlš po omejitvah vozila, sigurn jih bom zajebala na kakšnem ovinku, za pozdrav jim bom pa jezik pokazala in se smejala, da se me bo daleč naokoli slišal.Letos pa za drug let sem že plačala kazen (peljala 16 preveč in peljala čez polno črto pa so me kr dobl, kako morjo, res jim je dolgčas, naj bodo vsaj koristni- vsak lahko piše listke in zraven še zajebava ) "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Pa dej se drž tega kar rečeš! pa zakwa noooo a se bo spet en najdu me zajebavat!? ne pa se ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 mozno. sam jst sm se naucu, da ce dam iz ljubezni uzivam v dajanju. ce dam s pricakovanjem, pa ne prevec.ceprav na je kdaj zal, ko se obrnemo in si mislimo, kako smo bili neumni... pa se scasoma izkaze, da je bil to nas lepsi del zivljenja. ----------Imaš prav, ja.....ampak eni vedno samo jemljejo in jemljejo, ko jih pa ti rabiš pa.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 mozno. sam jst sm se naucu, da ce dam iz ljubezni uzivam v dajanju. ce dam s pricakovanjem, pa ne prevec.ceprav na je kdaj zal, ko se obrnemo in si mislimo, kako smo bili neumni... pa se scasoma izkaze, da je bil to nas lepsi del zivljenja. ----------Ne, ne,.....ni pričakovanj....Pomagaš vendar čisto po instinktu (seveda, če si takšen človek), torej nenamensko in brez tega, da bi potem pričakoval, da bi ti nekdo to vrnil...Mogoče je bilo samo tako prebrati.... čeprav, včasih prideš tudi do spoznanja, da se preveč razdajaš....drugim je tako in tako vseeno....Si pa vsekakor vsakič vesel, ko vidiš, da je poteben pomoči osrečen....A ni to nekaj najlepšega? Saj imaš prav.....a, ko bi le bilo več takšnih ljudi, nesebičnih in pripravljenih pomagat.... Tudi jaz včasih rabim pomoč..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 js bi pa rt povedu, da rad pomagam vsem, vsem želim vse najbolše, vsem vse dobro privoščim... mah preveč me je dobrote, zato pa se mam tak fajn, ker preveč je ravno prav delaj pozitivno in pozitivno se ti bo dogjajalo in vračalo lep pozdrav p.s. pejte mal na zrak svoje debele riti razgibat honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 No hvalabogu, sej dojemaš!Ne daj se! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ja res.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Joj, cel dan delam, pol pa pridem domov, je pa bajta čist v razsulu . Za silo pospravila, zdaj sem pa jaz čist pregorela, tko da bi mi res prišle prav ene nežne roke, da me mal zmasirajo. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Samo še lastnika teh rok moraš najti... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts