Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lastnika rok še nisem našla, sem pa našla cviček. x;)x
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

Na šihtu mam enga gospodiča ki me zmer tko preziriljivo in poniževalno gleda iza šanka.Vsak njegov pogleda ma težo 1000 ton(ljudi je vsak dan miljon in vsak je kul a taa).Zame je to vdor v mene.Navzven delujem zelo mirno in gospod tudi to misli.Vendar če bo tako nadaljeval bo izgubil kakšen zob ker ne morem več.V normalnih okoliščinah bi šel stran in bi me brigal tako pa vsak dan...jovo na novo..

...ata nadaljuj pa boš vidu hudiča...

:palec:

najbrž ti je nečesa fouš...neki maš, kar on nima, in te zato želi sedaj uničiti...ne daj se mu! In hkrati veš, da si boljši kot on x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Todika, sory. Včeri delala cel dan, pol sm pršla ob 7h dam, je sestra praznovala 30 let, pol sm šla še na en žur in sm dam pršla okol 3h. Zdej je pa itak prepozn, k mam ob 5h plesne. :sori: Packa sm, vem. Ma, ja, če bo nasledno soboto kej več cajta, bom takrat probala, sam v nedeljo je že božič, ne? :o|o:

Jebemo, ampak una rit od Aiwe se mi pa sploh na telefon ne jav! 3x sm jo včer klicala, pa nč....škorpijonska zalega. Neki se muha, zgleda. x;)x x:Dx

HM--dobra tema

JEST PA-JEST PA-JEST PA-HM--JA---HM JEST NE VEM-PA JEST NO----

AJA--OK--JEBEM MATER SVIMA,K MISLJO DA MAJO Z LAJFOM ZAGOTOVLEN PLAC NA ZEMLJI,KAO---ŽVIM IN MAM PRAVICO,PA ČE SM SLUČAJN NA VIŠIMU POLOŽAJU,SM VEČ KOT TI?

HALO -PIZDA ZAJEBANA-ŠE DOBRO JUTRO NIS REKU PRIMITIVNO STVORENJE,PA ŽE DAVKE NABIJAŠ PA NOVE ZAKONE DELAŠ----FUCK YOU YOU FAT PIECE OF SHIT-JEBEŠ VLADO PA VSE ORGANIZACIJE,K SO ŠLE ČEZ MEJO,DA ZASUŽNIJO!!!!

ŽIVIJO NA RAČUN DRUGIH LJUDI IN TUJIH DUŠ---MARŠ PIZDE,DA BI VAM SODL PA DA VAS SPUCAJO!!!!!!!!!!!

JEBEM MATER VSEM TISTIM,K SOP IZKORISTL DOBRODELNE ORGANIZACIJE-SVINJE-UPAM DA VAM BO POŠTEN SOJEN,PA NE NA ZEMLJI,K TLE SODSTVO ITAK NIMA VEZE S TAPRAVO SODBO---AJA DA NE POZABM---JEBEM MATER VSEM PRIMITIVCEM,NACIONALISTOM,SKRATKA VSEJ POLITIKI,K SE JO JE SPOMNU EN K JE MEU OBČUTEK,DA MORE VLADAT!!!

AJA---JEBEM VAM SVE PO SPISKU!!!!ŠE NAJBL PA TASTARE K SO VAM VCEPL V GLAVO DA MATE PRAVICO BIT VEČ,STOPIT ČEZ DUŠO DRUZGA ZA DOSEŽEN CILJ---MAJKU TI N...........................................!!!KOJA TE STVORILA!!!!!!

OK---JEST SM DAU VN--HM--UPAM DA NI PREVEČ HUDO!

DIDL-DADL-DOO

:palec:

najbrž ti je nečesa fouš...neki maš, kar on nima, in te zato želi sedaj uničiti...ne daj se mu! In hkrati veš, da si boljši kot on x;)x

Ma boli me kdoj bolši kdoj slabši.Naaaaaaaamir naj me pusti!!!!!!!!!!

HM--dobra tema

JEST PA-JEST PA-JEST PA-HM--JA---HM JEST NE VEM-PA JEST NO----

AJA--OK--JEBEM MATER SVIMA,K MISLJO DA MAJO Z LAJFOM ZAGOTOVLEN PLAC NA ZEMLJI,KAO---ŽVIM IN MAM PRAVICO,PA ČE SM SLUČAJN NA VIŠIMU POLOŽAJU,SM VEČ KOT TI?

HALO -PIZDA ZAJEBANA-ŠE DOBRO JUTRO NIS REKU PRIMITIVNO STVORENJE,PA ŽE DAVKE NABIJAŠ PA NOVE ZAKONE DELAŠ----FUCK YOU YOU FAT PIECE OF SHIT-JEBEŠ VLADO PA VSE ORGANIZACIJE,K SO ŠLE ČEZ MEJO,DA ZASUŽNIJO!!!!

ŽIVIJO NA RAČUN DRUGIH LJUDI IN TUJIH DUŠ---MARŠ PIZDE,DA BI VAM SODL PA DA VAS SPUCAJO!!!!!!!!!!!

JEBEM MATER VSEM TISTIM,K SOP IZKORISTL DOBRODELNE ORGANIZACIJE-SVINJE-UPAM DA VAM BO POŠTEN SOJEN,PA NE NA ZEMLJI,K TLE SODSTVO ITAK NIMA VEZE S TAPRAVO SODBO---AJA DA NE POZABM---JEBEM MATER VSEM PRIMITIVCEM,NACIONALISTOM,SKRATKA VSEJ POLITIKI,K SE JO JE SPOMNU EN K JE MEU OBČUTEK,DA MORE VLADAT!!!

AJA---JEBEM VAM SVE PO SPISKU!!!!ŠE NAJBL PA TASTARE K SO VAM VCEPL V GLAVO DA MATE PRAVICO BIT VEČ,STOPIT ČEZ DUŠO DRUZGA ZA DOSEŽEN CILJ---MAJKU TI N...........................................!!!KOJA TE STVORILA!!!!!!

OK---JEST SM DAU VN--HM--UPAM DA NI PREVEČ HUDO!

Tis ses pa res razspizdu...svaka čast

HEHE-ok sej kuj ni blo kškšnga posebnga občutka -sam zdele po parih urcah k sm pršou nazaj za comp,pa spet prebrou kva sm napisu---pa sam uno--UPS- mal me je pa zanesl--eh no sej zato je namenjen forum kajne da? :eek:
DIDL-DADL-DOO

x^x evo, moj zaigrani nasmeh, ko kdo prebudi moje notranje demone, katere sem že mal hiptnotizirala..

AMPAK NE! Someone has to deal with you, even you don't give a fuck about him..

in pol ustvar folk v svoji domišljiji iz muhe slona... ki je full napihnjen!!... in pol me ta ogromen slon pohod!

- dddŠŠš...šš.... da odmeva po celem prostoru, po katerem se gibam...

Ma je pizdarija! Doživiš notranji premik, se končno začneš kulirati, ter se zopet prepustiti nevidnosti.. In takrat te folk začne jebat.. k vid , da si "vstal od mrtvih" & da si še rahlo v p* ali k* , če želiš!. Al pa sem sam jst bla prej tok otopela, da se mi je jebal, če mi je kdo kej xvokx moraliziral. Sam je vseen neka zamera z vseh strani, precej z njihove (navaja se na bliznje -> brother & friends). Jst šele zdej čutm jezo, katera je vendarle vezana name!

Kriviti samga sebe je pa tud prikrivanje resnice! :icon18:

Sprva ti dajo idejo, da uideš svetu skušnjav. Razmišlajm... Mogoče je nekaj na tem, da so nezavedno izzivaš nekoga, ki ni niti mal zainteresiran za karkol. In full-aš svoj E_gO. Čeprav ti želijo/želiš sam good. Sej verjamem.. Sam pizda zakwa mi pol govorijo ob spremembah : >> Ja veš, jst ne verjamem, da ti bo ratal! <<

:att: Ja, a bo teb namest mene!?!?!!?!?!?! A se boš ti projiciral/ a v moje telo ter boš doživljal/a fizične ter psihične muke. Se sam čudš , s kašnimi izjavami uletijo vn , ko se jih niti mal ne sanja, kako je bit v tako zafukani situaciji. In pol ko zaštekaš njihovo idejo, jim pa kr naenkrat prav ni.

Ej, kot da bi nekdo rekel: >> Zdej je pa december, mesec veselja, miru (& žurov do onemoglosti!), dej ti mal še ostan v svojmu samodestruktivnem svetu, k moriš ob nepravem času. Pa še nov let gre zraven in bom moral zaigrat kašn svoj nov lik, da bom res ql in oh in sploh!

Nenazadnje se za vsako stvar odločiš zavestno!. Tudi karma ma zraven marsikaj. In če teb sanje pod halucinogeni kažejo možno prihodnost, kar ugotoviš šele takrat ko si že pristal v globokem breznu, pol res nevem s čim naj vam še postrežem postrežem. Z dozo morfija direktno v mozag!?! Da mal pozabjo na današnjo civilizacijo, ter se otresejo vsakdanjih zame še tako nepomembnih opravkov. Ter uzrejo zaigrano vesele in še tako uspešne obraze..

I'm so sick of that kind of people! I wish I could be CoWBoY! On a crazy horse!

& še zmeraj mi odmeva vsa tista štala, ki me je danes tok sesula, da sm kr jokala... :mellow:

Ah, pa sej veste kok je.. Modernistična filozofija veleva da je dan danes vsak sam. In če se zavedaš tega, kar naenkrat baje nisi več sam, poje

Severa od Olivije. Ja kwa pol?! A sem sam jst zmedena glede frendov, ter rahlo nezaupljiva ? Ali res v hudih, njim neznanih situacijah uporabijo ščit proti tebi? In to kljub temu, da se že leta kličemo "sestre", pa vendarle to nismo!?!?

:Dobr se odrež!

:Ja valda, dve noge zraven pa še zmer bom hodu peš!

Sleeping with Andy Warhol!

EH -sej niti ni tok slabo če si drugačn---še bol--ka pa bi blo,če bi vsi brenkal na iste strune?

fora je sam v tem da vsi dojemajo cool al pa necool---hehe-kdo je sploh cool-idoli pa to--bedarija!

men so zmeri očital da vse preveč resn jemlem--ja pizda,če se je pa zmeri najdu kkšn,k je šou enga jebat--kao pod krinko zajebancija---to sm najbl sovražu!dolg sm meu enga frenda k se je prou filou s tem,prou svoj ego je polnu na račun drugih--ja jebemti enkat mi je pa sam dopizdl--adijo-odpisani!mene so jebatga doma naučil da ma vsako bitje svoj prostor na zemlji in vse z razlogom!!!!!!!!!!!!!še dons se spomnem na to,pa je tega že 10 let-sam vem da družba tko deluje---fuck the all ovčke!!!!!!

nauču sm se , da so najbolj zanimivi ravn tisti ljudje,ki so svoji in sami rastejo,se sami vzgajajo!! :palec:

DIDL-DADL-DOO

Zanimivo, didl.

Eh, jaz sem bil že od rojstva drugačen. Men paše bit drugačen, samo TEŽKO mi je, ko pride do soočanja z družbo, ne znam še bit sproščen in se ne sekirat zaradi tujega mnenja. Če men en reče da sem neumen, sam začnem verjet v to, kar me totalno povozi, zgubim samozavest in samozaupanje. Najbrž zaradi staršev, od katerih sem kar naprej poslušal v tem stilu, tudi moje preteklosti se zelo nerad spominjam. Delam na tem... :vragec: x:Dx

Ima kdo kakšen pameten nasvet, za hitrejši napredek?

hitler je bil tudi "drugačen". x8Dx bodi dober ČLOVEK, to je vse xsrcx

Kako pa bit namerno dober? Če delaš nekaj samo zato, da izpadeš kot dober, si že začel filat ego. Kako biti dober??

Aha...evo ti nasvet v obliki zgodbe.

Tri žabice so šle tekmovat, katera bo splezala iz 1 meter globoke luknje. Res je bilo visoko in vse so se zagrizeno trudile. Okoli luknje se je nabralo precejšnje število ostalih žab, ki so komentirale dogajanje. Vpile so: Saj bo šlo! Potrudi se! Ne bo ti uspelo! Odnehajte! Pazi, spodrsnilo ti bo! Saj se boš še ubila! Prva žaba je kmalu omagala, druga in tretja sta se še kar naprej trudili. Komentarji so bili vedno glasnejši! Kaj sta nori! Nehajta že! Nemogoče je! Druga žaba se je utrudila od neprestanega skakanja in se določila, da tudi odneha. Tretja pa je trmasto vztrajala. Po celodnevnem naporu ji je končno uspelo skočiti iz jame. Vsi okoli jame so se čudili, kako to, da ji je uspelo. Mogoče ti veš, zakaj?

Bila je GLUHA!!!!

Si razumel? xsrcx

Zanimivo, didl.

Eh, jaz sem bil že od rojstva drugačen. Men paše bit drugačen, samo TEŽKO mi je, ko pride do soočanja z družbo, ne znam še bit sproščen in se ne sekirat zaradi tujega mnenja. Če men en reče da sem neumen, sam začnem verjet v to, kar me totalno povozi, zgubim samozavest in samozaupanje. Najbrž zaradi staršev, od katerih sem kar naprej poslušal v tem stilu, tudi moje preteklosti se zelo nerad spominjam. Delam na tem... :vragec: x:Dx

Ima kdo kakšen pameten nasvet, za hitrejši napredek?

Kako pa bit namerno dober? Če delaš nekaj samo zato, da izpadeš kot dober, si že začel filat ego. Kako biti dober??

ja fak, kok kompliciranja... brezveze, bodi enostavno TI!!!

kwa se zej neki ven mečete, da ste drugačni, itak smo si vsi drugačni in prav je tako!

lp

honor and respect

Pika pikica, razumel, razumel, pa še luštna zgodbica je :palec:

Seal, Sliši se lahko... Ampak moj talent je kompliciranje x;)x

Diana, praviš: "Najlažje je ignorirati folk ki ti "ni pri srcu" dokler pri sebi ne pospraviš in ne bo nobenih negativnih čustev."

Ne vem, no. Dokler ne bom imel pospravljeno po podstrešju, ne bom mogel ignorirati, glih v tem je težava. x;)x

Hvala vsem...

Alice, je čist preprosto. Ljudje se želijo pokazati dobre, ko ti svetujejo, kako se pobrati iz dreka. Vendar, ko bi se ti pobrala, svojo osebnost dejansko spremeniš, kar pa prijateljem ni všeč, ker so te navajene take, kot si bila prej. In potem bi morali oni spreminjati svoj odnos do tebe in se te ponovno navajati, kar jim pa ni čist nič všeč, ker je potrebno vložit nekaj truda v to x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Zbudila sem se res dobre volje, potem pa sem se spomnila, da delam do 4-ih in imam oddajo otrok v vrtcu, pa gledat kisle sihte od tastarih (niso vsi kisli, hvala bogu), otroci so več kot 9 ur že v vrtcu in so sprijazneni z usodo, da tastari raje mal kasneje pridejo ponje pa še potem se jim mudi, dej pohit, morva hitr domov, jaz nimam časa, tamav pa mu hoče povedat kolk se je fajn imel, pa kaj je vse naredu, se nauču, pa ga ne poslušajo. GROZA.

NIČ ČUDNEGA, DA SO TAMALI DANES ŠE BOLJ PODIVJANI, KOT SMO BILI MI!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...