Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Nisem vajina zakonska svetovalka in tudi nikoli ne bom!! Torej pogovorita se sama, če sploh sta za ožent, po moje NISTA! :xx!: Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Nisem vajina zakonska svetovalka in tudi nikoli ne bom!! Torej pogovorita se sama, če sploh sta za ožent, po moje NISTA! :xx!: Od koga to? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Od koga to? Eh, nočeš vedet.... Ampak zdele pa povem neki....POROČILA SE NE BOM NIKOLI!!! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Eh, nočeš vedet.... Ampak zdele pa povem neki....POROČILA SE NE BOM NIKOLI!!! Narobe! Hočm vedt! Ccccc, zarečenga se največ poje, sej to veš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Narobe! Hočm vedt! Ccccc, zarečenga se največ poje, sej to veš! Ne bi rekla.... Lahk pa prideš pa jima ti svetuješ! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ne bi rekla.... Lahk pa prideš pa jima ti svetuješ! Raj ne jih bom še kej nauču sam vrjetn nč pametnga! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Raj ne jih bom še kej nauču sam vrjetn nč pametnga! Ja, lahk bi jih nauču kej, kar meni ne bi bilo všeč! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ja, lahk bi jih nauču kej, kar meni ne bi bilo všeč! Sama so me! Ka to mislš? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Sama so me! Ka to mislš? O, veš ti, veš... Pol bi pa mene deportirala na Mars! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 O, veš ti, veš... Pol bi pa mene deportirala na Mars! Hm sam res ne vem, prsežm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hm sam res ne vem, prsežm! Ok.... , v glavnem folk ne poročajte se samo zato, da bi nekoga privezali nase....ne bo se obneslo, meni verjemite! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ok.... , v glavnem folk ne poročajte se samo zato, da bi nekoga privezali nase....ne bo se obneslo, meni verjemite! Matr, kok je moja švestrca odrastla pa brihtna ratala na brzino! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Matr, kok je moja švestrca odrastla pa brihtna ratala na brzino! Ma kaj si ti mona, veš de! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ma kaj si ti mona, veš de! Hehe včas sm pa res! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hehe včas sm pa res! Ja res si , nevem kaj hudiča čakaš! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ja res si , nevem kaj hudiča čakaš! Da bo mal bl vroče! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Da bo mal bl vroče! Hja, men je že ornk! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hja, men je že ornk! Ke pa? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ke pa? Tam kjer ni muh! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Tam kjer ni muh! Hehehe [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ... hm... Intuicija ti sama postavi meje , kok se človeku približat & se mu odpret. Razmišlam o tem, kašne so razlike karakterjev u realnosti. Nekdo , ki je okupiran v materialnem svetu, te sigurno ne bo ujel, ko se ti potikaš v svojih svetovih, ter iščeš pot , ki te bo zopet rahlo prizemljila. Neprizemljenost lohk taka oseba razume kok nekontrolirano norost. In če se ti bojuješ v svojim libidom,... Je prav ta oseba zadela v polno, da te lohka energično izprazni. Simple. And confuse! Težko je če si s svojimi bližnjimi izgubil stik za nekaj časa, & ko se zopet vračaš na stara mesta ugotoviš, da so tudi oni spremenili miselne vzorce. In pol se vprašaš, kdo od nas je zdej tisti, k bi se mogel posvetiti prebujanju speče zavesti; nenazadnje si bil še pred kratkim v istem aspiritualnem položaju kt on, le da on tega ne priznava, zgolj zaradi tvojega družbeno nespejemljivega početja. Ma se mi ne da več.. =))).. trudim se neki pametnega izbrskat iz svoje glave.. sam je otrok v men včasih glasen, da sm preresna, da bi blo lepo če bi se tudi kdej pošalila . In če nisem za, se brihtnost otroka izkaže s podjebavanjem same sebe ... Heh,... Pogruntavščine notranjega bita so mi včasih še tako neznane! Sam k se pol zavem nevidnih svetov, iz katerih prhajam & se sam na velik nasmehnem ter zabliskam z očmi. Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Dragi Božiček, Dedek Mraz, Drago novo leto......prneste mi srečo, da najdem en fin flat, v katerem bom lahko imel tud pomivalni stroj......ker jaz......jaz........jaz tko zlo....... sovražim pomivanje posode! !"#$%&/((/&%$%##%/&/(=# Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Dragi Božiček, Dedek Mraz, Drago novo leto......prneste mi srečo, da najdem en fin flat, v katerem bom lahko imel tud pomivalni stroj......ker jaz......jaz........jaz tko zlo....... sovražim pomivanje posode! !"#$%&/((/&%$%##%/&/(=# Naroci si od zunaj in jej na papirnih talarjih s plasticnim priborom Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ok. Če bo dostavljalka....Michelle Zdej boš pa rekla, da na papirnih talarjih in s plastičnim priborom ne ješ ........No, ja, lohk pa mi prideš posodo pomit, pa ti kaj skuham.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hm, raj mi naj tvoja skuha, sem bolj prepricana v njeno dobro kuho, kot v tvojo To pol res pomijem....v tem primeru pa ne Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts