Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Eh, nočeš vedet.... :o|o:

Ampak zdele pa povem neki....POROČILA SE NE BOM NIKOLI!!! x:Dx

Narobe! Hočm vedt! x:Dx

Ccccc, zarečenga se največ poje, sej to veš! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Hm xscratchx sam res ne vem, prsežm! xcrossfingx x;)x

Ok.... x:Dx , v glavnem folk ne poročajte se samo zato, da bi nekoga privezali nase....ne bo se obneslo, meni verjemite! x:Dx x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Ok.... x:Dx , v glavnem folk ne poročajte se samo zato, da bi nekoga privezali nase....ne bo se obneslo, meni verjemite! x:Dx x;)x

Matr, kok je moja švestrca odrastla pa brihtna ratala na brzino! x:px x;)x x:Dx :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

... :inocent: hm... Intuicija ti sama postavi meje , kok se človeku približat & se mu odpret. Razmišlam o tem, kašne so razlike karakterjev u realnosti. Nekdo , ki je okupiran v materialnem svetu, te sigurno ne bo ujel, ko se ti potikaš v svojih svetovih, ter iščeš pot , ki te bo zopet rahlo prizemljila. Neprizemljenost lohk taka oseba razume kok nekontrolirano norost. In če se ti bojuješ v svojim libidom,... Je prav ta oseba zadela v polno, da te lohka energično izprazni. Simple. And confuse!

Težko je če si s svojimi bližnjimi izgubil stik za nekaj časa, & ko se zopet vračaš na stara mesta ugotoviš, da so tudi oni spremenili miselne vzorce. :OO: In pol se vprašaš, kdo od nas je zdej tisti, k bi se mogel posvetiti prebujanju speče zavesti;

nenazadnje si bil še pred kratkim v istem aspiritualnem položaju kt on, le da on tega ne priznava, zgolj zaradi tvojega družbeno nespejemljivega početja.

Ma se mi ne da več.. =))).. trudim se neki pametnega izbrskat iz svoje glave.. sam je otrok v men včasih glasen, da sm preresna, da bi blo lepo če bi se tudi kdej pošalila . In če nisem za, se brihtnost otroka izkaže s podjebavanjem same sebe x:o)x ...

Heh,... Pogruntavščine notranjega bita so mi včasih še tako neznane! :blink: Sam k se pol zavem nevidnih svetov, iz katerih prhajam & se sam na velik nasmehnem ter zabliskam z očmi. xDDx

Sleeping with Andy Warhol!

Dragi Božiček, Dedek Mraz, Drago novo leto......prneste mi srečo, da najdem en fin flat, v katerem bom lahko imel tud pomivalni stroj......ker jaz......jaz........jaz tko zlo....... :att: sovražim pomivanje posode!

!"#$%&/((/&%$%##%/&/(=#

xzobkox

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dragi Božiček, Dedek Mraz, Drago novo leto......prneste mi srečo, da najdem en fin flat, v katerem bom lahko imel tud pomivalni stroj......ker jaz......jaz........jaz tko zlo....... :att: sovražim pomivanje posode!

!"#$%&/((/&%$%##%/&/(=#

xzobkox

Naroci si od zunaj in jej na papirnih talarjih s plasticnim priborom :vragec: x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ok. Če bo dostavljalka....Michelle x:px :vragec: x:Dx Zdej boš pa rekla, da na papirnih talarjih in s plastičnim priborom ne ješ :o|o: ........No, ja, lohk pa mi prideš posodo pomit, pa ti kaj skuham.... xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...