Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

x:Dx :vragec: :o|o: No, pa saj kul.....jst rad v troje :vragec: ....večerjam. Sploh, če mi ena skuha, druga pa posodo pomije...... x:px x:Dx

A si vidla naslov une knjige v "knjigah"? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx :vragec: :o|o: No, pa saj kul.....jst rad v troje :vragec: ....večerjam. Sploh, če mi ena skuha, druga pa posodo pomije...... x:px x:Dx

A si vidla naslov une knjige v "knjigah"? :inocent:

:D uuu dbest :P hudo :D mick kako fajn si se pa to zmenil, skorpijonka ti skuha ovnica pomije :D ti pa pojes :palec: pravi diplomat...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D uuu dbest :P hudo :D mick kako fajn si se pa to zmenil, skorpijonka ti skuha ovnica pomije :D ti pa pojes :palec: pravi diplomat...

A nje a nje x:px :vragec: x:Dx Sam kaj, k sam strelec navdušen, škorpija pa ovnica pa niti ne tolk.... :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pejt u kur**!!!!!!1 Ne jebi me s takimi forami, k tocn ves da mi grejo na zivce!!! In ne ti mors se kar ane, debil neumn!!!!!!!!! :xx!:
Uspeh je drznim zagotovljen!

To zdej mi je pa res smešno. En moj frend je lansko leto zgrešil moj rojstn dan za en tedn, pa sploh ni takoj vedel, da se je zmotil. No, letos je pa zamudu sam 6 dni. Počas pa bo! Še 5 let, bo pa točen. x:Dx
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

#$$%R$""!"#$%&//()(&&$$"#"! :vragec:

Pi... ti m....! Že v sanjah sm te nazjala, zdej te bom pa sploh! Nisem 24 ur na dan zaposlena, kaj šele plačana za tvoje muhe. Pizda, skos klicarš in moriš in si eden, karakterno, najtežjih ljudi! In ko prideš v pisarno, te bom nazjala, k te mam povhn k! Pa nism fizični delavc, da ti bom kle nosila težke stavri cel dan, ti boš pa vmes klicaru in zahtevu še 500 drugih stvari! Pa vse more bit takoj narjen, k rečeš, ko ti pa 2 tedna prej govrim, da je treba stvari narest, je pa še čas, a ne?

:vragec: :vragec: :vragec: Jezna sm, k hudič!

:vragec:

NEPROFESIONALNO!!!!

Blagoslavljam te.

i ve been in succha strange mood yesterday...

but then came one friend and we xsmokex a joint.. he reminded me on a Beastie Boys.. xDDx in vsa nakopiceno energija se je zopet sprostila... :farb: in obbenem crtala svoje sanje, ki so se cudezno razgrinjale na belem papirju..

It's times like this when I just can't stop

Can't wind my body without the body rock

You gotta have dreams to make it all worthwhile

Living in this city of pure confusion

People mislead by their own illusion

All this action, no satisfaction

We're all linked together like a chain reaction

Listen everybody let's show improve

Back track through the minutes when the thoughts went insane

I pulled the picture off the cover and blew out the mind games

Don't let me begin about heroin

Living six feet deep just ain't the move

I can say this is the plainness of the peace I've found

Remote control to change the station

But that won't change your situation

Have you seen what I mean

As I take my time and realign

I wonder what it is I hope to find

I don't mean to brag I don't mean to boast

But I'm intercontinental when I look inside my soul.. People of the world realize we got a get together and harmonize

Sleeping with Andy Warhol!

Joj, jest sm pa tut eno teslo. :inocent: Sanjam takrat, ko ni treba, pol pa gre guma :cry: x:(x xnckrivx
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

En lep dan vsem vam :D

ker sem ravno izvedel da informacije, ki se jih vrže v črno luknjo ne izginejo, temveč še huje se morda celo okrepijo vas obveščam, da se že nehajte kregat in prepirat ker slabih stvari se ne, da nikamor "spravit" ... vaš astrofizik...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Meni se zdi pa kul, da je tak "prostorcek", kjer se clovek lahko skaslja. :palec:

In tega tipa bom jaz res skenslala. Mislim, da mu ene stvari moram razlagat 50x, pa se vedno ne more razumet... Oziroma jih noce. Ej... :o|o: :o|o:

Kaj, naj mu narisem? xrolleyesx

Do nedavnega se mi je to se dalo, za voljo dobrega odnosa. Zdaj pa vidim, da itak nikoli ne bo drugace. Spremenila se ne bova. In ce se mu v enem letu nekaj ni dalo dopovedat, se mu verjetno nikoli ne bo. Jaz pa nimam vec energije, da bi to prenasala. :xx!: Pa se fer ni do mene.

Saj ful dober, ko ima svoj moment, takrat ga je krasno imeti ob sebi in se z njim pogovarjat... Ampak takih momentov je premalo. Res... Jao, sem tudi naivcina, da nasedem na take... Pismo sem model. :o|o:

Hm, in tole sem poizkusila narediti ze dvakrat, pa ni slo. Me je prevec vleklo nazaj k njemu. Zdaj pa vidim, da to res ne pelje nikamor in da stvar ne bo sla v smer, v katero bi rada videla, da bi sla...

Shit, ful ga bom pogresala. :sori:

En lep dan vsem vam :D

ker sem ravno izvedel da informacije, ki se jih vrže v črno luknjo ne izginejo, temveč še huje se morda celo okrepijo vas obveščam, da se že nehajte kregat in prepirat ker slabih stvari se ne, da nikamor "spravit" ... vaš astrofizik...

Bohnedaj, da kdo prižge luč v črni luknji, ga bo kap od vse nesnage, ki bi jo zagledal! Cashy (hiško x:Dx ) , bejž stran od štroma!

MOONDANCE, kar pogumno!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...