Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 No, pa saj kul.....jst rad v troje ....večerjam. Sploh, če mi ena skuha, druga pa posodo pomije...... A si vidla naslov une knjige v "knjigah"? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Bratec, greva na kofi? Bejbe , paazite seeee! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 No, pa saj kul.....jst rad v troje ....večerjam. Sploh, če mi ena skuha, druga pa posodo pomije...... A si vidla naslov une knjige v "knjigah"? uuu dbest hudo mick kako fajn si se pa to zmenil, skorpijonka ti skuha ovnica pomije ti pa pojes pravi diplomat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Spet sem nekej uspicla , sorry nam vec!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 uuu dbest hudo mick kako fajn si se pa to zmenil, skorpijonka ti skuha ovnica pomije ti pa pojes pravi diplomat... A nje a nje Sam kaj, k sam strelec navdušen, škorpija pa ovnica pa niti ne tolk.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 pejt u kur**!!!!!!1 Ne jebi me s takimi forami, k tocn ves da mi grejo na zivce!!! In ne ti mors se kar ane, debil neumn!!!!!!!!! :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 To zdej mi je pa res smešno. En moj frend je lansko leto zgrešil moj rojstn dan za en tedn, pa sploh ni takoj vedel, da se je zmotil. No, letos je pa zamudu sam 6 dni. Počas pa bo! Še 5 let, bo pa točen. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Hocem, da se CAS ustavi, ce ne bom izstopila :xx!: ... to je pa prevec ! Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Fajn mi je mogoč zato k mi je koža prov, še sam ne vem! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 #$$%R$""!"#$%&//()(&&$$"#"! Pi... ti m....! Že v sanjah sm te nazjala, zdej te bom pa sploh! Nisem 24 ur na dan zaposlena, kaj šele plačana za tvoje muhe. Pizda, skos klicarš in moriš in si eden, karakterno, najtežjih ljudi! In ko prideš v pisarno, te bom nazjala, k te mam povhn k! Pa nism fizični delavc, da ti bom kle nosila težke stavri cel dan, ti boš pa vmes klicaru in zahtevu še 500 drugih stvari! Pa vse more bit takoj narjen, k rečeš, ko ti pa 2 tedna prej govrim, da je treba stvari narest, je pa še čas, a ne? Jezna sm, k hudič! NEPROFESIONALNO!!!! Blagoslavljam te. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Očitno sem spet nevidna, pa sej nč novga, a ne It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 i ve been in succha strange mood yesterday... but then came one friend and we a joint.. he reminded me on a Beastie Boys.. in vsa nakopiceno energija se je zopet sprostila... in obbenem crtala svoje sanje, ki so se cudezno razgrinjale na belem papirju.. It's times like this when I just can't stopCan't wind my body without the body rockYou gotta have dreams to make it all worthwhile Living in this city of pure confusionPeople mislead by their own illusionAll this action, no satisfactionWe're all linked together like a chain reaction Listen everybody let's show improveBack track through the minutes when the thoughts went insaneI pulled the picture off the cover and blew out the mind gamesDon't let me begin about heroinLiving six feet deep just ain't the moveI can say this is the plainness of the peace I've found Remote control to change the stationBut that won't change your situation Have you seen what I meanAs I take my time and realignI wonder what it is I hope to findI don't mean to brag I don't mean to boastBut I'm intercontinental when I look inside my soul.. People of the world realize we got a get together and harmonize Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Joj, jest sm pa tut eno teslo. Sanjam takrat, ko ni treba, pol pa gre guma "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Funky day! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 .....voham bleme. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Men se pa dons fukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 In v čem je blem.......da tu visiš namest na luleku? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Dejjj mi gaaaaaaaaaa! Trenutn nimam nobenega ob seb! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Še huj, da tud "v seb" ne, ha? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 O ja, mam sam ga ne dam! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 O ja, mam sam ga ne dam! Pol je pa zihr ta umetn In Lejka, dvomim, da si za fante nevidna...daleč od tega ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 En lep dan vsem vam ker sem ravno izvedel da informacije, ki se jih vrže v črno luknjo ne izginejo, temveč še huje se morda celo okrepijo vas obveščam, da se že nehajte kregat in prepirat ker slabih stvari se ne, da nikamor "spravit" ... vaš astrofizik... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Meni se zdi pa kul, da je tak "prostorcek", kjer se clovek lahko skaslja. In tega tipa bom jaz res skenslala. Mislim, da mu ene stvari moram razlagat 50x, pa se vedno ne more razumet... Oziroma jih noce. Ej... Kaj, naj mu narisem? Do nedavnega se mi je to se dalo, za voljo dobrega odnosa. Zdaj pa vidim, da itak nikoli ne bo drugace. Spremenila se ne bova. In ce se mu v enem letu nekaj ni dalo dopovedat, se mu verjetno nikoli ne bo. Jaz pa nimam vec energije, da bi to prenasala. :xx!: Pa se fer ni do mene.Saj ful dober, ko ima svoj moment, takrat ga je krasno imeti ob sebi in se z njim pogovarjat... Ampak takih momentov je premalo. Res... Jao, sem tudi naivcina, da nasedem na take... Pismo sem model. Hm, in tole sem poizkusila narediti ze dvakrat, pa ni slo. Me je prevec vleklo nazaj k njemu. Zdaj pa vidim, da to res ne pelje nikamor in da stvar ne bo sla v smer, v katero bi rada videla, da bi sla... Shit, ful ga bom pogresala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 En lep dan vsem vam ker sem ravno izvedel da informacije, ki se jih vrže v črno luknjo ne izginejo, temveč še huje se morda celo okrepijo vas obveščam, da se že nehajte kregat in prepirat ker slabih stvari se ne, da nikamor "spravit" ... vaš astrofizik... Bohnedaj, da kdo prižge luč v črni luknji, ga bo kap od vse nesnage, ki bi jo zagledal! Cashy (hiško ) , bejž stran od štroma! MOONDANCE, kar pogumno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Hvala, Sebastjan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts