Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: .....voham bleme. :vragec: x;)x x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx Mick, faca :palec:

Teb A. pa tole povem.... če prideš, prid, če pa ne, pa tud prow... jz grem v posteljo... xDDx

Shit, ful ga bom pogresala. :sori:

:sori: I know how U feel. Sam verjemi meni, iz izkušenj... boljše da njega neki časa pogrešaš (sam vpraši se, če je tak, kot si ga ti želiš, al tistega k ga pogrešaš, že zdavni ni več v njemu)... kot pa da samo sebe začneš pogrešat... izgubiš samo sebe....

GOod luck! xsrcx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Meni se zdi pa kul, da je tak "prostorcek", kjer se clovek lahko skaslja. :palec:

In tega tipa bom jaz res skenslala. Mislim, da mu ene stvari moram razlagat 50x, pa se vedno ne more razumet... Oziroma jih noce. Ej... :o|o: :o|o:

Kaj, naj mu narisem? xrolleyesx

Do nedavnega se mi je to se dalo, za voljo dobrega odnosa. Zdaj pa vidim, da itak nikoli ne bo drugace. Spremenila se ne bova. In ce se mu v enem letu nekaj ni dalo dopovedat, se mu verjetno nikoli ne bo. Jaz pa nimam vec energije, da bi to prenasala. :xx!: Pa se fer ni do mene.

Saj ful dober, ko ima svoj moment, takrat ga je krasno imeti ob sebi in se z njim pogovarjat... Ampak takih momentov je premalo. Res... Jao, sem tudi naivcina, da nasedem na take... Pismo sem model. :o|o:

Hm, in tole sem poizkusila narediti ze dvakrat, pa ni slo. Me je prevec vleklo nazaj k njemu. Zdaj pa vidim, da to res ne pelje nikamor in da stvar ne bo sla v smer, v katero bi rada videla, da bi sla...

Čist štekam kaj govoriš k jaz sem nažalost to delala 5 let. Sej ne vem kaj mi je bilo, da nisem prej naredila konec oz vem, skoz sem mislna da sej bo, pa na žalost nikol ni blo ker sem se samo slepila. Tko da kr pogumno ja in verjam da bo vse kul. x;)x

Tko k je Tinal rekla IZGUBIŠ SEBE!!! tega pa sigurn nočeš

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Meni se zdi pa kul, da je tak "prostorcek", kjer se clovek lahko skaslja. :palec:

In tega tipa bom jaz res skenslala. Mislim, da mu ene stvari moram razlagat 50x, pa se vedno ne more razumet... Oziroma jih noce. Ej... :o|o: :o|o:

Kaj, naj mu narisem? xrolleyesx

Do nedavnega se mi je to se dalo, za voljo dobrega odnosa. Zdaj pa vidim, da itak nikoli ne bo drugace. Spremenila se ne bova. In ce se mu v enem letu nekaj ni dalo dopovedat, se mu verjetno nikoli ne bo. Jaz pa nimam vec energije, da bi to prenasala. :xx!: Pa se fer ni do mene.

Saj ful dober, ko ima svoj moment, takrat ga je krasno imeti ob sebi in se z njim pogovarjat... Ampak takih momentov je premalo. Res... Jao, sem tudi naivcina, da nasedem na take... Pismo sem model. :o|o:

Hm, in tole sem poizkusila narediti ze dvakrat, pa ni slo. Me je prevec vleklo nazaj k njemu. Zdaj pa vidim, da to res ne pelje nikamor in da stvar ne bo sla v smer, v katero bi rada videla, da bi sla...

Ti si najpomembnejša, tega nikoli ne pozabi in vedno moraš poskrbeti za to, da bo tebi lepo. Zelo težko je sprejeti dejstvo, da z nekom, ki ga maš ful rada pravzaprav nisi za skupaj in še potem, ko to dejstvo vendarle sprejmeš upaš na čudež, da se bo nekaj premaknilo, spremenilo ... a žal ni tako .... Marsikdo je že dal take stvari skozi in tudi ti boš. Čez čas, ko boš spoznala nekoga, ki te je res vreden, si boš pa rekla: ''Joj kakšna trapa sem bila, da sem toliko časa in energije izgubila.'' Škoda je vsakega dneva, vsakega trenutka za stvari, za katere sama pri sebi dobro veš, da se ne bodo dobro končale. V srcu človek vedno točno čuti, kaj mora storiti, ampak tega ne stori, ker ve, da bo potem samo še bolj prizadet in žalosten. Ampak vsaka žalost mine ... samo nekaj .... ne se zapreti pred svetom, ostani odprta, spoznavaj nove ljudi in ne jih odrivati stran .... tako ti bo lažje, spoznala boš, da je svet lahko lep ali pa celo še lepši tudi brez njega. Drži se. :palec:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

MoonDance-->And you will be free again.. like when you was a little child...

Terapija z risankami in ustvarjanjem sede po taki spremembi, ktera te veze na decka s kterim si trenutno nejbl povezana. Spomni se , ksna je bla tvoja domisljijska zgodba o zivljenju k si bla se mejhna puncka. Ne dvomim v to, da si dala raziskovanju samega zivljenja prednost, make connection with the invisible world in sama sebe zibala v narocju. when you can talk with spirit in=side you.

pa ne pozabt ljudi, k so ti blizu vkljucit u ta nov film. reziras ga itaq sama. ce nameravas skenslat trenutno dogajanje, mas ze boljso zamisel, katera bo naredila tvoj life bl poln in smiselen. pa ne si delat drame ! k sam odlasas. humoristicna scenografija se dobr obnese , ker razkrivas svojo libidno naravnost.

you can act like fool in circus, and they wont mind, because they will think that is only your job. and it-s not! because your job is making happiness and freedom to yourself and not playing a fool to them. vprasanje je s kaksnimi ocmi te gleda vsak posameznik. igranje s samo norostjo te pa privlaci, ker se ucis opazovati ljudi z druge strani, ki je za njih nevidna ter delovati previdno. urjenje mentalne discipline!

...pa bomo nakonc vsi tekali nagi po gozdu kt jamski ljudje. zravn se pa bojo miskal etno komadi z elektro beat/i, pa une muhce, k se sajnajo bodo letale okol nas. sam se vecerjo si mormo pripravt, making cookies and mushroom tea / like in mine cartoon! you rememer the frog March Here and the little man with hat -> Hatter... they acting fools the same!, but that-s the only way for them to make me so confuse, that i have to think about my story more clearly and logical! > , da oblezimo s polnimi trebuscki na hrbtu in se pripravimo na zavestno sanjanje... in nakonc bomo pristali v dezeli skratov, ki nas bodo ucili in nam razkrivali notranje pogrutavscine. in oni bodo zrvn pokali od smeha, da b si vsak normaln clovk mislu, da se norcujejo! zato iznici idejo o normaliziranju, da lahko skratje nadaljujejo z ucenjem magije... saj wes kaj mislim.. razvijanje intuicije, telepatija, sanjanje, ... men so pomagal zidat tovarno, k proizvaja energijo ter elektriko, da mi ceu cas svet nekaj nad glavo. ce ti je zmankal elektrike mas na tem forumu polno sosedov, k posodijo svoje nocne svetilke, podarijo svece nekateri celo baterije....

ustvarjaj mite, da bo tvoj life postal legendaren zate. make new storyes, use imagination.. Domislija je kraljica! Tud Alice si je morala nakonc pridobiti njeno naklonjenost, ce si gledala risanko.. i can send u if you want it.

pa bomo nakonc res plesal v tvoje slavje ob polni luni!

Sleeping with Andy Warhol!

SPOROČILO VLADI IN VSEM VLADNIM ORGANIZACIJAM V SLOVENIJI IN V SVETU!

GLEDE NA TO DA NAS NARODE ŽE DALJ ČASA USTRAHUJE TA VELIKANSKI APARAT-MU IMAM POVEDAT SLEDNJE:_

1-JEBI SE

2:NE BOSTE ME USTRAHOVAL

3:ZADNJA BESEDA BO NAŠA

4:LAHKO NAM VZAMETE MATERIALNEDOBRINE,NIKOLI PA NAM NE BOSTE ODVZELI DUŠ IN SRCA,KI SE BO VEDNO BORIL ZA PROSTOST IN SREČO!!!!!!!!!!!!11

5:ONCE AGAIN---FUCK YOU---I SHALL NEVER SURENDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

V AMERIKI JE VLADA NAŠTUDIRALA,DA IMAJO Z USTRAHOVANJEM NARODA MOČNEJŠO OBLAST!PRIKAZUJEJO JIM NEVIDNEGA SOVRAŽNIKA,ZARADI KATEREGA SE VSE ODVIJA KOT V NEKAKŠNI KOMUNI.TO PRAKSO NAMREČ UVAJA EVROPA!!!!!!!!!1ČE TEGA ŠE NE OBČUTIŠ OZ.NISI DOJEL,JE SKRAJNI ČAS DA SE PRIKLOPIŠ "ON LINE" IN SE V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU ODZOVEŠ NA "DEMOKRATIČEN NAČIN",PREDEN BO PREPOZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCK THEM ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://media.putfile.com/FEAR83

SLEDI LINKU,DA BO BOLJ JASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

JEST NE MOREM VEČ TEGA PRENAŠAT---DO SOMETHING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THE GOD WILL STRIKE YOU DOWN WITH ALL HIS POWER--AND YOU FUCKERS SHALL BE SLAMED!!!!!!!!

SRY-ALL --------MEN KR BRUHA SPET!!!!!!!!

DIDL-DADL-DOO

ja...to sem pa že od nekoga slčišala, da z ustrahovanjem kontrolirajo ljudi........da ne mislijo s svojo glavo, ampak se borijo za svoj obstanek.....ma sejj, jih je že veliko napovedalo, da se bushev čas na zemlji izteka, da ne bo umrl naravne smrti..............si je preveč gorja nabral..........ne vem.tako pravijo
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Guest mačona
si si oprala vest ane (ampak rezultata ni veš... prepozno si se spomnila, da smo tudi drugi ki naj bi imeli praznik)... ej punca, še veliko dela te čaka veš...

Vsem lunatkom in lunatkam, ki jih imam rada in ki me imajo radi - lepe praznike; veliko ljubezni, seksa, uspeha, denarja, zdravja, ... v novem letu!!!! xlove2x xrainbowx xyiyax xgoldfishx xupx :$$:

Vsem lunatkom in lunatkam, ki jih imam rada in ki me imajo radi - lepe praznike; veliko ljubezni, seksa, uspeha, denarja, zdravja, ... v novem letu!!!! xlove2x xrainbowx xyiyax xgoldfishx xupx :$$:

Mačona, hvala x:Xx želim ti,d a bi bil fant presenečen glede darila, da bi premagala tiste zadeve z dzravjem, želim ti, da bi bila srečna xsrcx

lepe praznike vsem in tisti ki ste sami, pričarajte si Božič zase xsrcx

ja...vesel božič naj bo v vaših srcih in srečno novo leto vsem........... :sorcerer:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

MA JA----THAT`S THE SPIRIT----VESEL BOŽIČ VAM TUDI JAZ ŽELIM!

PREDVSEM PA VAMŽELIM TOPEL IN PRAVI DRUŽINSKI BOŽIČNI VEČER V KROGU LJUDI,KI JIH IMATE RADI!!!!!!!

NOVO LETO PA ŠE VOŠČIM---NI ŠE ČAS---ITAK BOM ZA NOVIGA LEJTA DAN ---TEŽIL NA FORUMU-ČE NE PREJ PA PROT JUTRU--HEHEHEHEHE :2src: x;)x :palec:

DIDL-DADL-DOO

:inocent: sem se hotla nekaj negativnega spljuvat....

pa sej ne morem...čist ste me pomehkužili s temi izlivi prijaznosti

Mejte se kar najbolj fajn!

x^x mi bomo pa še probal se met fajn xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Včasih je pa dobr,če daš najprej ven,pa se nato lepo počas umiriš in raznežiš!!!!!!!

poglej moje izjave---pa čas objave poglej---ko sem prišel iz službe , sem biu :vragec: :xx!: ,sedaj pa sem totalno x8Dx ---ker si vedno potem rečem---EH SAJ TAKO NISO VREDNI MOJIH ŽIVČKOV!!!!!!

DIDL-DADL-DOO

ma ne se sekirat didil....lega :palec: x:px x;)x si še mlad..........

kolk se je moja bajtica v tej luknji lepo očedila x:Dx

Radi se mejte, to je vsa skrivnost življenja x;)x Upam, da boste to med prazniki skužili x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...