untitled 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 zaj naj še samo keri vleti z l33t pisarijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 zaj naj še samo keri vleti z l33t pisarijo kaksna je pa to pisarija Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 lep pozdrav drage damice lunatke in cenjeni gospodiči lunatki! v glavnem bom povedal oz. napisal kratko + jedrnato (BINGA-BONGA), želim in privoščim vsem vse dobro in najboljše! pa veselga in debeuga O, Seal, dolgo te ni bilo, WB! kaj je naredu tale DAVE en čudn virus zasjal ja, kaj čmo. jst poznam zdravilo za Dave virozo daj povej ga! hihi. Jst sm tud u nosoroga. Sam ne okol govort. sej on je fejst poba baje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hvala Mačona honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 http://simple.wikipedia.org/wiki/Leet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 http://simple.wikipedia.org/wiki/Leet Fala lejpa ( hvala Lepa ) Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 365 dni po 24 ur pa vse hrepenenje ode pa če je še tak fejst ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 jurja! vsega mi pa ni treba prevajat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hvala Mačona Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 jurja! vsega mi pa ni treba prevajat Tebi ne , prevedla pa sem zato,ker se jaz sama jezim nad pisarijo nekaterih na forumu, ko bi res rabil slovar, da bi si prevedel njihovo spraho... kaj ce bi vsi pisali v narecju pa se v vseh temah eni in isti "solijo" pamet , bljak... :xx!: Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 no no smiri živce če boš rabla kakšno pomoč pri prevajanju, povej. Več glav več ve (al je to grupni? ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Pod tuš greeeeeeeem...itak so se vsi tipi neki spokal, pa nč več ne pišejo...pridm nazaj..vsa dišeča, sijoča in cvetoča. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 .vsa dišeča, sijoča in cvetoča. .... now we are tallking Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 .... now we are tallking Kaj pa zdej, k sm že? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 no no smiri živce če boš rabla kakšno pomoč pri prevajanju, povej. Več glav več ve (al je to grupni? ) sem ze smirjena, sem dala " ven " . Glede prevajanja te drzim za besedo , zaradi mene je lahko tudi grupno ( verjento govoriva o prevajanju, da ne bo pomote ) sedaj pa tudi jaz pod tus in aromo sivke, potem pa nocko Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Kaj pa zdej, k sm že? ja kva zdej....k bom začel kamenčke matat u tvoj oken se boš odločila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ja kva zdej....k bom začel kamenčke matat u tvoj oken se boš odločila Sam ne šope razbit, k me bo pol zebl....brrrrrrrr. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Sam ne šope razbit, k me bo pol zebl....brrrrrrrr. Nau nau te bom pogrev...(sej itak to hočeš slišat) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Nau nau te bom pogrev...(sej itak to hočeš slišat) Pa ti vse veš. Grem spat. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Pa ti vse veš. Grem spat. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz lepo nočko...pa brez bovhe k bi te pičla hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hihi. Jst sm tud u nosoroga. Sam ne okol govort. Romantika je mrtva.Učas je člouk še kkšn odišavljen pismček kasiral, dons pa - pok na forum. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ko se ti bo pa zdel pa povej kaj je narobe...samo ugibala pa ne bom in konc! :xx!: Do takrat si ga pa mej....in svetu veselo se nasmej! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 IIIINDIGOOOOO :inlove: Hih. Se mi je kr zdel, da zagretost za Nosoroga klele ne bo prou dolg trajala. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 IIIINDIGOOOOO :inlove: ...kva pas uno svojo luštno slikco zanč kuj skenslala k sm te pohvalu...res si dobra gor Hih. Se mi je kr zdel, da zagretost za Nosoroga klele ne bo prou dolg trajala. lalala Čak da vidiš kok dovg bom jest hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 DIAAANAAAA, dušo moje honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts