cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 tale virus je že mutiral v Amor homosexualis et lesbialis ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 sicer sem blazno sramežljiva pri izkazovanju ljubezenskih čustev ampak tole me je pa....dokončno...me bo pobralo... HE HE DIIIIIIIAAAAAAAAANAAAAAAAA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 da ne bo samo izkazovanje ljubavi med nami... nekaj za nekoga, ki mislim, da ga ni tulene rezumeš ane... preprosto ne razumeš... škoda mogoče pa si tu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kok ti mene ne poznaš! Kok mi gre to na k..., da se z nekom ure in ure pogovarjaš, pol ti pa eno tako mim vn butne o teb, da boh pomagi! Pa kaj, a ste slepi al kaj? :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 tale virus je že mutiral v Amor homosexualis et lesbialis Sej je prou Jaz pa ne bom klicala Diane, moja ljubezen do nje je skrita in globoka...ne rabi takega izpostavljanja Pikica, poznamo to... Pa dej, ne se obremenjevat...se posebi ce gre za nasprotni spol. ponavad itak ne vejo, kaj govorijo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pikica, poznamo to... Pa dej, ne se obremenjevat...se posebi ce gre za nasprotni spol. ponavad itak ne vejo, kaj govorijo Pa sej v bistvu se ne obremenjujem, sam mi je tok bolano, da so eni taki tepci slepi, no. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pikica Moški... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 steri se!!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Sneg je , glej zunaj sneg je.....se spomniš kdaj.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 k...jih vidi vse skupaj.... ....... ...yesssssss..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Eh, pusti stat. Butli. Aj lov ju bejbi. Aj lov ju tu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 k...jih vidi vse skupaj.... ....... ...yesssssss..... se strinjam ..naj jih gleda mandi...jessssssssss ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...no, sicer pa logično.....čist navdušene, če jih kak k.....gleda. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Valkira, seko đe si ...treba mi smajli sa mitraljezom ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Seko ostan đes si!!!! Pa ne valjda zame, nevinašce? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Valkira, seko đe si ...treba mi smajli sa mitraljezom Seko ostan đes si!!!! Pa ne valjda zame, nevinašce? Pejta to u Jugoviče pisat! Kuga pa mislta, da sta! Ratatatatatatatatata...mogoče bo pa tole pomagal, da Valkira pride. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jh...kolk mi je žal, da mam tiste smajlije sam u službi....lia, drgač bi ti ga prav takoj poslala.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 nekateri fantje se zanašamo na to, da vsak slep petelin najde svojo kuro... al koko že? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A ni najbolj narobe lih to, da ste vsi slepi petelini (ker lahk tut niste sam izberete da ste ker je to tkoooo zlo lahko da se ni treba nič trudit) in da se vsi zanašate da bodo ženske vse namest vas nardile od urejenosti, oblačenja, opominjanja na nekatere pomembne pozornosti itd itd! Mislim, obup Mi je pa včeri mami razlagala, kako je pri 23-ih fant od njene sodelavke, neverjetno za ta leta že tip, ki bi si ga vsaka ženska želela. Urejen, olikan, resen, odgovoren - in vse to je zvedla v borih 5 minutah, pol se pa že počasi zamisliš, čemu je treba želodec ven metat da kej dosežeš, če pa clo obstajajo taki dečkoti - sam cajt si je treba vzet pa jih poiskat. Ni čudn da smo ženske tko zbirčne se mi zdi da predobr vemo zakaj x!x 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jao beybe! Sam vojna pa sex vs je! Ste še huj kt tipi! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ... če bi ženske vladale svetu Bože nedaj...hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ... če bi ženske vladale svetu, ne bi bilo vojn make love, not war Pol tud tipov ne bi blo, pa bi mele love med sabo, kr pa tud ni slab, če lohk mi gledamo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts