Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A ni najbolj narobe lih to, da ste vsi slepi petelini (ker lahk tut niste sam izberete da ste ker je to tkoooo zlo lahko da se ni treba nič trudit) in da se vsi zanašate da bodo ženske vse namest vas nardile :o|o: od urejenosti, oblačenja, opominjanja na nekatere pomembne pozornosti itd itd!

Mislim, obup :o|o:

Mi je pa včeri mami razlagala, kako je pri 23-ih fant od njene sodelavke, neverjetno za ta leta že tip, ki bi si ga vsaka ženska želela. Urejen, olikan, resen, odgovoren - in vse to je zvedla v borih 5 minutah, pol se pa že počasi zamisliš, čemu je treba želodec ven metat da kej dosežeš, če pa clo obstajajo taki dečkoti - sam cajt si je treba vzet pa jih poiskat. Ni čudn da smo ženske tko zbirčne :vragec: se mi zdi da predobr vemo zakaj x!x

Definitivno taki fantje obstajajo, hvala bogu, da so...in srečnice tiste, ki jih lahko upecajo, ker so ponavad zlo izbirčni, ker se tud sami zavedajo, da si zaslužijo le najboljše :palec: x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

A ni najbolj narobe lih to, da ste vsi slepi petelini (ker lahk tut niste sam izberete da ste ker je to tkoooo zlo lahko da se ni treba nič trudit) in da se vsi zanašate da bodo ženske vse namest vas nardile :o|o: od urejenosti, oblačenja, opominjanja na nekatere pomembne pozornosti itd itd!

no, no ,no niti pod razno me ne bo ženska oblačla, kot enga debilnega povprečnega amerikanca, drugič pa maš prou, vidm svoje slovenske kolege, res so pičkice kar se tiče pristopa do ženske ali pa so čist v kontra skrajnosti- so primitivni, prostaški kmetavzarji... no sej čefurski kolegi niso kej dost bolši, ampak vseen naredijo, kar moški mora naredit! x:Dx

brez zamere pa lp x:o)x

honor and respect

. Urejen, olikan, resen, odgovoren - in vse to je zvedla v borih 5 minutah, pol se pa že počasi zamisliš,

hehehe.....taki ti dajo šele vetra babe

Najbolši tip/baba je un/tista k ti ni kuj uredu ampak čez cajt.....to je to....pr teh tazgornih tipih/babah je rok trajanja zlo kratek

Najbolši tip/baba je un/tista k ti ni kuj uredu ampak čez cajt.....to je to....pr teh tazgornih tipih/babah je rok trajanja zlo kratek

bravo :palec: edn k ma daljšo lajtngo u glavi x;)x x:o)x

honor and respect

no, no ,no niti pod razno me ne bo ženska oblačla, kot enga debilnega povprečnega amerikanca, drugič pa maš prou, vidm svoje slovenske kolege, res so pičkice kar se tiče pristopa do ženske ali pa so čist v kontra skrajnosti- so primitivni, prostaški kmetavzarji... no sej čefurski kolegi niso kej dost bolši, ampak vseen naredijo, kar moški mora naredit! x:Dx

brez zamere pa lp x:o)x

Seal ne sebe not metat, ti si mi čist všečen, dec tak taprav, za pogledat pa tut obnašaš se zgleda tko, vsaj po govoru sodeč :palec:

V mislih sem pa imela bontonske stvari, ampak ste že napeljal na velik ostalega.

heh, pa kaj ti v neki vukojebini živiš al kaj

Tuki se postavim ob bok Pikici... jst vem da ne živim v vukojebini, sej v tem je problem, če bi me verjetn nebi take stvari motle, ane xrolleyesx jutro!

Blablabla - a ciljaš, da sem pleh p...., k nism da veš! Sm točn iz teh logov k so kao "tanajbolš" sam ni vseen čist nč bolš! Tko da slučajn ne bo zaropotal zdej :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Blablabla - a ciljaš, da sem pleh p...., k nism da veš! Sm točn iz teh logov k so kao "tanajbolš" sam ni vseen čist nč bolš! Tko da slučajn ne bo zaropotal zdej :vragec:

Nč nism reku.Sam pr teh tipih ljudi gre ponavad za glumce.Delajo se fine pred občinstvom doma za štirim stenam pa kažejo pravi obraz.

Pravm ponavad....

Pa še nekej...preproste ljudi poštekaš v 5 minutah.Te pa defenitivno ne pašejo v "zgornji" razred.

... če bi ženske vladale svetu, ne bi bilo vojn :inocent:

:att: make love, not war x:Dx x;)x

x^x :palec:

Pol tud tipov ne bi blo, pa bi mele love med sabo, kr pa tud ni slab, če lohk mi gledamo! x:px x:Dx :vragec:

x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:eek: kaj ste naredili iz teme.....

xnckrivx

Na duši mi leži tole:

Sneg je, glej zunaj sneg je, se spomniš še enkrat.... xsingx xsingx xsingx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: kaj ste naredili iz teme.....

xnckrivx

Na duši mi leži tole:

Sneg je, glej zunaj sneg je, se spomniš še enkrat.... xsingx xsingx xsingx

:lol: A nisi to že včeri pisala? Aja, je že nov dan, pa je treba na nov začet! x:Dx Kul, sej men je tud ful všeč, če je sneg, tud kidat ni take panike, sam ceste morjo bit splužene. A ne de?

:inocent:

x:Dx :palec: sem...dokler bo sneg bo tole...

potem bo pa:

Ko sije luna na obalo.... x;)x

xrolleyesx kaj dela pijača xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ja cist sigurn ja... :o|o: glih zrat bab je najvec sranja... x:Dx

najhujse spletkarke ste... pa zvite tice lisice... x;)x

se skor zmer je blo tko, da tist k najleps zgleda je blo najslabs hahah hahahh a x:Dx

--------

... če bi ženske vladale svetu, ne bi bilo vojn :inocent:

:att: make love, not war x:Dx x;)x

Mejte se, grem mal Angležarje pod nos pogledat, nazdravt z nimi kokr se za Nov let spodob x:Dx

Vsem tlele pa enga srečnga, zdravga, dobr party skoz ceu nasledn let, pa da nou drug dan preveč glava bolela! x:px x:Dx

Happy New Year 2006!

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...