Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ... če bi ženske vladale svetu, ne bi bilo vojn make love, not war Pol tud tipov ne bi blo, pa bi mele love med sabo, kr pa tud ni slab, če lohk mi gledamo! Tipična Triplovska. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Težk se je ne strinjat z njim...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Težk se je ne strinjat z njim...... Vidva sta itak ena in ista oseba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A ni najbolj narobe lih to, da ste vsi slepi petelini (ker lahk tut niste sam izberete da ste ker je to tkoooo zlo lahko da se ni treba nič trudit) in da se vsi zanašate da bodo ženske vse namest vas nardile od urejenosti, oblačenja, opominjanja na nekatere pomembne pozornosti itd itd! Mislim, obup Mi je pa včeri mami razlagala, kako je pri 23-ih fant od njene sodelavke, neverjetno za ta leta že tip, ki bi si ga vsaka ženska želela. Urejen, olikan, resen, odgovoren - in vse to je zvedla v borih 5 minutah, pol se pa že počasi zamisliš, čemu je treba želodec ven metat da kej dosežeš, če pa clo obstajajo taki dečkoti - sam cajt si je treba vzet pa jih poiskat. Ni čudn da smo ženske tko zbirčne se mi zdi da predobr vemo zakaj x!x Definitivno taki fantje obstajajo, hvala bogu, da so...in srečnice tiste, ki jih lahko upecajo, ker so ponavad zlo izbirčni, ker se tud sami zavedajo, da si zaslužijo le najboljše ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A ni najbolj narobe lih to, da ste vsi slepi petelini (ker lahk tut niste sam izberete da ste ker je to tkoooo zlo lahko da se ni treba nič trudit) in da se vsi zanašate da bodo ženske vse namest vas nardile od urejenosti, oblačenja, opominjanja na nekatere pomembne pozornosti itd itd! no, no ,no niti pod razno me ne bo ženska oblačla, kot enga debilnega povprečnega amerikanca, drugič pa maš prou, vidm svoje slovenske kolege, res so pičkice kar se tiče pristopa do ženske ali pa so čist v kontra skrajnosti- so primitivni, prostaški kmetavzarji... no sej čefurski kolegi niso kej dost bolši, ampak vseen naredijo, kar moški mora naredit! brez zamere pa lp honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 heh, pa kaj ti v neki vukojebini živiš al kajJoj, bobi, kok je takih tipov...pa sm iz Lj! Pa sej žensk tud. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 . Urejen, olikan, resen, odgovoren - in vse to je zvedla v borih 5 minutah, pol se pa že počasi zamisliš, hehehe.....taki ti dajo šele vetra babe Najbolši tip/baba je un/tista k ti ni kuj uredu ampak čez cajt.....to je to....pr teh tazgornih tipih/babah je rok trajanja zlo kratek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hehehe.....taki ti dajo šele vetra babe Najbolši tip/baba je un/tista k ti ni kuj uredu ampak čez cajt.....to je to....pr teh tazgornih tipih/babah je rok trajanja zlo kratek bravo edn k ma daljšo lajtngo u glavi honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 bravo edn k ma daljšo lajtngo u glavi Čak zdele kontro hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mene se očitno ogibajo Ja ti s itak en tok spešl in oh in sploh tip, da ne vem, za kaj te še niso za svetnika proglasil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ja ti s itak en tok spešl in oh in sploh tip, da ne vem, za kaj te še niso za svetnika proglasil. hehe pikica pikica hehe....a maš une dneve taardeče..hhe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hahahahaha o čem vi to? Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 no, no ,no niti pod razno me ne bo ženska oblačla, kot enga debilnega povprečnega amerikanca, drugič pa maš prou, vidm svoje slovenske kolege, res so pičkice kar se tiče pristopa do ženske ali pa so čist v kontra skrajnosti- so primitivni, prostaški kmetavzarji... no sej čefurski kolegi niso kej dost bolši, ampak vseen naredijo, kar moški mora naredit! brez zamere pa lp Seal ne sebe not metat, ti si mi čist všečen, dec tak taprav, za pogledat pa tut obnašaš se zgleda tko, vsaj po govoru sodeč V mislih sem pa imela bontonske stvari, ampak ste že napeljal na velik ostalega. heh, pa kaj ti v neki vukojebini živiš al kajTuki se postavim ob bok Pikici... jst vem da ne živim v vukojebini, sej v tem je problem, če bi me verjetn nebi take stvari motle, ane jutro! hehehe.....taki ti dajo šele vetra babe Najbolši tip/baba je un/tista k ti ni kuj uredu ampak čez cajt.....to je to....pr teh tazgornih tipih/babah je rok trajanja zlo kratekBlablabla - a ciljaš, da sem pleh p...., k nism da veš! Sm točn iz teh logov k so kao "tanajbolš" sam ni vseen čist nč bolš! Tko da slučajn ne bo zaropotal zdej 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Blablabla - a ciljaš, da sem pleh p...., k nism da veš! Sm točn iz teh logov k so kao "tanajbolš" sam ni vseen čist nč bolš! Tko da slučajn ne bo zaropotal zdej Nč nism reku.Sam pr teh tipih ljudi gre ponavad za glumce.Delajo se fine pred občinstvom doma za štirim stenam pa kažejo pravi obraz. Pravm ponavad.... Pa še nekej...preproste ljudi poštekaš v 5 minutah.Te pa defenitivno ne pašejo v "zgornji" razred. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 oo 5rca, lepo da maš tako mnenje hvala tudi ti si ena fejst punca honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ... če bi ženske vladale svetu, ne bi bilo vojn make love, not war Pol tud tipov ne bi blo, pa bi mele love med sabo, kr pa tud ni slab, če lohk mi gledamo! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 no no, pretiravat pa spet ni treba Jst to čist resno mislm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj ste naredili iz teme..... Na duši mi leži tole: Sneg je, glej zunaj sneg je, se spomniš še enkrat.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kaj ste naredili iz teme..... Na duši mi leži tole: Sneg je, glej zunaj sneg je, se spomniš še enkrat.... A nisi to že včeri pisala? Aja, je že nov dan, pa je treba na nov začet! Kul, sej men je tud ful všeč, če je sneg, tud kidat ni take panike, sam ceste morjo bit splužene. A ne de? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sem...dokler bo sneg bo tole... potem bo pa: Ko sije luna na obalo.... kaj dela pijača ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ja cist sigurn ja... glih zrat bab je najvec sranja... najhujse spletkarke ste... pa zvite tice lisice... se skor zmer je blo tko, da tist k najleps zgleda je blo najslabs hahah hahahh a --------... če bi ženske vladale svetu, ne bi bilo vojn make love, not war free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kaj dela pijača A šw nasekana si? Kak zgled mi daješ! Dej še enga za moje zdravje rukni! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 , TI MENE NE BOŠ IMEL ZA NORCA!!!! :xx!: Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Mejte se, grem mal Angležarje pod nos pogledat, nazdravt z nimi kokr se za Nov let spodob Vsem tlele pa enga srečnga, zdravga, dobr party skoz ceu nasledn let, pa da nou drug dan preveč glava bolela! Happy New Year 2006! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 tudi ti sine....vsega lepega v novem letu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts