Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Če gre tole slučajno name, pol ne vem, kaj je vohunjenje pa kaj je hinko varianta. Saj je vse napisano. Surfaš okol pa prebereš kaj ...

:eek:

x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Če gre tole slučajno name, pol ne vem, kaj je vohunjenje pa kaj je hinko varianta. Saj je vse napisano. Surfaš okol pa prebereš kaj ...

:eek:

x:Dx  x:Dx

x:Dx :vragec: x:Xx

Pa ni nate, ampak na mojega dragega, k vohuni za mano! :o|o:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Tole: Ne more mi bit vsak vsec in nekateri so mi ze nasplosno tako zoprni, da jim ne dam sanse. To ni prav, je pa clovesko. Sem pac trmasta.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>sej, to ze skos pravm  x:Dx  x:Dx  x;)x  :palec: 

vse je v nas, tut te deli kot sta onadva... vsi so nam ogledala, na neka pac reagiramo, se spotaknemo, ker se ucimo, zdravimo, ozavescamo...

ma sej ti ves...

---------

ogledalce, ogledalce na steni povej.....obrise in spoznanja zame imej,da uvidim silhueto ,da uvidim strah v senci,da spoznam da ima strah velike oci in da ga nic ni....in ogledalce ogledalce na steni povej ,kaj in kje in zakaj, sem jaz v izkusnji tej x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Tole: Ne more mi bit vsak vsec in nekateri so mi ze nasplosno tako zoprni, da jim ne dam sanse. To ni prav, je pa clovesko. Sem pac trmasta.

jasno da, če bi dala vsem šansko ne bi nič za druge punce ostal...

je čist prou, da si tako uvidevna do drugih deklet :palec: x^x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Kok mi grejo eni ljudje na k.... Kako s lohk tak gnoj, da po 7 mescih spet prideš v moje življenje in mislš, da bom dol padla? Debil. xrolleyesx Ne maram tipov, k se ne trudjo zate...in pol misljo, da lohk sam pomignejo s prstom in prideš nazaj. Dobr, da sm zamenjala cifro. Sej, zdej ti je žal....klinc te gleda, če mi prej nis verjel....al ti pa spolh ni, pa bi še naprej mal bluzil...Sej štekam to, da je pač težko, da je ljubezen obojestranska, samo ne bom čakala 3 leta, da boš ti to ugotovu, jst bom pa zraven svinjsko trpela... egoist!!!! :vragec: :vragec: :vragec:

ODJEBI! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>jasno da, če bi dala vsem šansko ne bi nič za druge punce ostal...

je čist prou, da si tako uvidevna do drugih deklet :palec:  x^x

Ti pa znas na duso pihat... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A pol si taX na hrano mislila?? x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

dogaja..... x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:Dx

:xx!: :xx!: :xx!:

V tej temi človek začne cenit samsko življenje in celibat x:Dx Pa glih zdaj, ko sem začel razmišljat o dvojini :vragec: Sem kjer sem in za ziher se ne premaknem x:Dx

Zarečen kruh me bo mogoče mel poredil

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Sploh ne vem, kaj si zelel s tem povedat. A si hotu bit nesramen?

No nima veze...

Ne, ne... sploh nism hotu bit nesramen... sorry ce si to tko dojela! :sori:

Nism mislu nate osebno...sploh ne...ma niti ne vem kaj sm mislu...dons mi kar neki dogaja... ne vem tale merkur conj. sonce v dvojckih noro deluje name...skoz se smejem, pa take cudne vem mecem cel dan, da me mat sumi, da sem na "necem".

Pa tut drgac mam mal odf**** (ne)smisu za humor, tle gor se mal brzdam!!! xDDx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>a prej si sam v mnozini al kako? x:o)x x:Dx

:palec: Hvala za nasvet x:Dx se sploh nisem spomnu na množino x:Ix iz samskega življenja v poletni hedonizem x:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

manjka ti samospostovanja,in tudi spostovanja do mene.dej se ze sprav k sebi,pismu. :sori: in ne mi rusit morale brezveze.ne bom se ti pustila.

res se nehi igrachkat s tem ker si tega ne zasluzhim,to vesh.nisem kriva za tvojo meglo v glavi,kvecjemu ti poskusam pomagati jo razmegliti,zato nehaj metati svoje smeti name.shshtz!!!!!

x:)x jst sem pridna x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:xx!: :xx!: :xx!: Se delaš pametno pa mo kao pomagaš, pa pizdiš na mene, a si padla od kje drugje?Pa kako si drzneš jemat MENI MOJ ČAS za to, da si filaš ego.PR::. :xx!:
fish is mute-fish knows everything-G.B.

ja nic, izpraznjuje si duso. x:Dx

Ma jaz bi pa same lepe stvari povedala. tud ce me je kdo prizadel al kaj tacga... recem: fajn se mej! :palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...