Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>prekleta pizda sosedova da b matr oba bi ju šla tko zbit da b mela vsaj razlog da se cel dan ne premakneta z bajte prekleta gnoja zahojena!!!!! penzionisti zarukani zafrustrirani... živčni bolniki zahojeniiiiiiii faaak.... kje sm najdla tazga gniuga soseda... mot ga ker sliši tapkanje od steperja ob 14.30!!!!kwa a u tišini ležita in poslušata moje tapkanje!!!! k sploh se ne sliš toook, ampak vejramem da če bi blo sred noči v tišini bi te motl... amapk sred dneva!!!! boh!!!!!!!!!! in potem gresta k dva otroka mi cingljat na telefon, pa na vrata... pa ne gor pred vrata... uspodi uzuni... da jih ja ne vidm... dobr da mam isdn... mamicu jima in pol kličem nazaj in se ne oglasta... mislim dvigneta ampak nobenga halo al pa kej!!!! in jz kokr ne znam bit nesrama.... sem bla čist tu mač prjazna... zdej se morm pa kle usajat Ne sekiri se, greva na kufe! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Aiwa, tko slikovito opisano de mi gre na smeh - tisto o prijaznosti še posebej, ker se prav vidim v tej situaciji sama... tole je bila pri nas šala- naš steper je ful škirpal, sedaj je za neodločen čas pri teti, ki jo je kap... torej ful škirpal in jaz zjutraj na steper, pa vedno v smeh, ker je bil zvok škirpanja postelje, le kaj so mislili sosedje :xx!: naprej tekst se ne tiče nikogar od vas, na forumu aja, še tebi imam nekaj za povedat draga moja, poln kufer te imam, kolk si ti zahrbtna pregnana, a hkrati naivna... sej ne vem al naj se jočem al smejem, ampak za vsakogar pride čas, in tudi zate bo, brez da se jaz vmešavam vmes... ojoj, kolk mi greš na k.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 za vse je vedno poskrbljeno tako da je prav! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Eni lunatki bi povedala, da je ful faca! Ona že ve katera je. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 zih sm jz!! JZ JZ JZ!!!! ah če pa nisem... se pa vseen javm!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zih sm jz!! JZ JZ JZ!!!! ah če pa nisem... se pa vseen javm!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 čak zdej moj ego svet se vrti okoli mene spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 sprav se iz mene ti lenoba lena....čist nč drugga ne delam, kokr sedim pred računalnikom pa sam seb se smilm.... preklet, cashy, a bi se že lotu kakšnega dela, aaa?nč ti ne bi škodval.... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pi**** kera svina te je tko razpi****??? da mu je** Sej ze placuje...z vestjo...kmal bo pa tud drugace cashy, a je tolk hudo? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 no sej sn rekla... vesolje poskrbi tko da je za vse prav... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Rada bi samo rekla, da naj se mi uresniči tista najbolj skrita želja.......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 packa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>packa Pa kaj?????? Saj to ni to kar ti misliš.....Navezano je na včerajšni izpit.....Da bi naredila.....(eto, zdaj pa ziher ne bom naredila, ko sem ti povedala-ti boš kriva) Ti si packa Aiwek...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 in zakaj sem jaz pesti držala Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> in zakaj sem jaz pesti držala Ti že, ja.... ampak tale Aiwika pa samo na packarije misli. Ne vem, no...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Go aiwa. Jaz te popolnoma razumem kaj misliš povedat. Isto je z tekom. Ker sm iz vasi tečem bolj po po takšnih potkah. In ko pridem na asfalt. Ajoj. Vsi ki se peljejo z avtom mimo, se vate zagledajo. Pa vsi vate strmijo. Pri nas tek ni ravno tko še popularen... V glavnem tečem dopoldne, ko je čim manj folka. Sej me ne mot, če te kdo pogleda ampak če se vate zagleda tam 5 min non stop dokler tečeš. Pa ne vem kaj bi na men lahk opazu al kva. Men bi tud na aiwem mestu tako dosadlo. Jaz bi na tvojem mestu posnel ta zvok steperja. IN ga pol zavrtel na radiju al na računalniku in dal čist do konca na glas. Payback Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 kokica jz tud držim pesti zate!!! tko da mora biti!!! matjaz brez panike zdej sem se odločila da bom non stop na steprju... in to čez dan u kuhni k jih očitno moti... zvečer bom šla pa še za par minut v moji sobi gor, k mata lih spalnico spodej. mislim... k to je tak tih zvok, da se ne morš ptrožt sploh. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Rada bi, da bi bilo vse skupaj malo živahnejše, bolj spontano in bolj pestro. Bojim se, da padam v rutino. Jaz se bom definitivno potrudla... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 pridna! jz bi pa povedalalalalalallalaaaaaaaaaaaaaaa tralalallaaaa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 pomladil si me z enim samim pogledom si mi dal vedeti ,da si me zelish,da je moja pojava v tebi pognala pozheljivost.....hvala ti ,da si se mi zaupal,delil svoje custvo z mano in da si razumel tudi to,da jaz do tebe tega ne cutim.in rada bi ti se povedala ,da ...mogoce ni prav,ampak jaz se zdaj zaradi tega pocutim zazeljeno,ljubljeno in lepo ,medtem ko ti trpis...sorry vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 ---pridna! jz bi pa povedalalalalalallalaaaaaaaaaaaaaaa tralalallaaaa free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 awia je zakon!!! tralalallalaalaaaaa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 )!( jim maternaaaaa!!!!!!!!........deb moji sosedi aiwine sosede fasal..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Pzde od tamavga, pa zdele spi, zjutraj ob 4 pa me je zbudu s svojo uro, sm mislila, da je konc sveta. Na podobno foro ga ne morem, ce v spanju se svoje bodilke ne slis. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts