Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 bravo, tako se dela!!! ene bi poslala...ma sploh ne vem kam, da bi blo dovolj daleč... ...edin za pritisk dvignit so dobri....banda ušiva.... :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jaz pa želim vse lepo in srečno življenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 lepo, da je vsaj kdo človekoljuben danes...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Amis, a si že na množino prešla jst mam nizek pritisk ti lahko kako pomagam, men ga uspejo sam še znižat pa energijo spit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 he he he...če une cepce destiliram, bodo iz njih super kapljice za zviševanje pritiska...pol ti jih pa lahko pošljem mal....boš vidla, da bo pritisk pol čist ok....sam previdno je treba dozirat, ker je hitro lahko preveč..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 pismo, ko ste vse ženske temperamentne...a nobena ne zna ostat mirnih živcev, če kaj ne štima po vaše? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hihi ne boš verjel, da mora že fajn vret, da se oglasimo sej na koncu itak nardimo, da štima po naše, pa če to vedo al pa ne mamo pa zmožnost tud poraz prenest Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismo, ko ste vse ženske temperamentne...a nobena ne zna ostat mirnih živcev, če kaj ne štima po vaše? revčk a te je kšna nahrulila? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> revčk a te je kšna nahrulila? dobesedno ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ah kaj se sekiraš,veš koliko te jih še bo Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 se strinjam z waneso. najbolš da se kr navadiš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 če bo pa tko, se bom pa na "ignore" naštelov, pa nej vpijejo, kolikor hočejo...dosegle ne bodo nič!sicer si pa sploh ne predstavljajo, kako jih jest lahko nazaj naderem odkar treniram solo petje vas opozarjam: v primeru slušnih poškodb ne odgovarjam ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 če se boš ti dru, boš ti odgovarju ja spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bo pa tko, se bom pa na "ignore" naštelov, pa nej vpijejo, kolikor hočejo...dosegle ne bodo nič!sicer si pa sploh ne predstavljajo, kako jih jest lahko nazaj naderem odkar treniram solo petje vas opozarjam: v primeru slušnih poškodb ne odgovarjam Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če se boš ti dru, boš ti odgovarju ja ja, vredu...ve boste gluhe, jest pa odgovarjam za to...če zmeri sm jest na boljšem ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hahaha.... verjem da se znamo me tud dret spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jz bi pa rada pozdravla vse domače, pa mamico pa očija, pa sošolke in sošolce, pa vse k me poznajo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jest pa odstopim od igre...ne maram komedijantskih vlog ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Wanna play game? OK, let's play (cashy, ne leti nate) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jz bi se tud z enim igrala zdele ja spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Sej bi koga nadrl, pa sem ves neki nežen, pa ljubeč, pa ............ K zdravniku bo treba, zihr sem bolan Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz bi se tud z enim igrala zdele ja ne vem, kaj naj si mislim... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 I wanna be close to you, you make me feel so alive... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 To je pa na koruznico letel, definitivno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 hmmmm...no poskusam se prklaplat pa se nemorem cist k skoz v smehe padam k tele vase komentarje berem.... lalala lala pozdrav iz Peste velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts