aiwa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 pozdrav tudi tebiiiii lalalala nazaj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 sm zhe v dnevniku... zlomk :!!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 NEJ TE VRAG ODNESE BABA ZMEŠANA PA PUST NAM VSEM DRUGIM ŽE ENKRAT NORMALN ZAŽIVET ! ! ! ! ! ! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Enmu tukaj, da mi je malce mimo, da mu zaupam osebne stvari, ki so mu bile v pomoc, potem pa dobim kaj? samo ignoriranje in prenehanje z osi.Ocitno res vsi samo na svojo rit gledajo. No ja, bom jaz tud prenehala. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Hvala, ker si mi prijatelj........ Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Šele zdaj vidim kakšna sreča, da ti nisem bil všeč, potem se tako lepo kot se, nebi še dolgo počutil. Hvala šeenkrat It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Jah, ni kej Mick, moj brat bi rekel, da je težko bit lep. Upam, da te bo pustila na miru . What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Tudi prav. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Mick, sprijazni se, nisi še za na odpad...nič ne skrbi, tud to bo še prišlo... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Definitivno ni za odpad.. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 joj kak butl si.....dobr da se ne zavedaš tega KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 sam je tak, da ga mamo vsi radi Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 koga.....aja micka misliš no js nism njega mislila, radi ga pa mamo, ja valda KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 ja jaz sem mislila, da zanj govoris on je bil v eni izjavi butel, ker je bil nesporazum.... a tvoj se pa ne zaveda? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 ja to je največ problem....č butl ne ve da je butl, vsi drugi pa to vedo....pol se pa hoče obnašat kot nebutl pa totalno butasto izpade KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ta izjava je pa za sprintat Butel nej bo butel, skratka Prevec sem ze zaspana Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 sej js tod....grem leč počas......un butl pa..... upam da ga bom v kakih hudih sanjah fejst preganjala, k u real lajfu se mi ne da preveč z butli ukvarjat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, glavno da me mata radi...... to se pa tk ve KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 aha...aaaaaaaaaaaa grim leč...sm tk trudna...k žiradeli KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 oiwrjalwmfn ašpeorlanfaweoi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Draga moja X, povej, kdaj boš spregledala, da tvoj sinko ni tvoja last in da ne more niti noče skočit za vsako stvar, ki si jo ti zamisliš, da bi, in to TAKOJ!!! In če ti to pove, daj, ne mej nos do tal, tako kot si ga mela v soboto, ko si prišla spet težit in sploh nisi pohvalila, ko je tvoj sin delal hiško za svojo hčerkico. Delala si se, da ni nič, ignorirala si, matr ti egoistično, a ne kapiraš, da se svet ne vrti okoli tebe??!!Ej ful se trudim, da bi te sprejela, ampak sama delaš stvari, ki mi to preprečujejo. Daj ulet se mal, prosim, a ne opaziš, da vsi mi, kar nas je hočeš nočemo povezanih s tabo, TRPIMO??!! O Bog, daj malo ji namigni, da spregleda. Saj ni slaba ženska, morda se ne zaveda svojega obnašanja. Ampak dejstvo je, da otroci niso njena last in da NISO dolžni skrbeti zanjo - ne na tak način. In bog, naj bo malo manj škrta ampak bog, tudi če je še naprej škrta, samo, da nas PUSTI PRI MIRU!!!! Dalj ko je, raj jo mamo. Na žalost nas je sama pripeljala do tega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Uf...te tasce... :xx!: Surageni... Jez pa povem uni, tm gor, nad mano... U RT SE ZALET... Unmu, k sam jez vem, kdo je, pa mu ne upam tega povedat na glas... TUT TI SE U RT ZALET... Bratu bom pa ze svoje povedala...sam da ga vidim... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tonco tka ko si relka.....ni nobnega dmova v to..... surangeni da bi mal pameti pršlo ke k jo je treba spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Moja duša je vesela zaradi tebe! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Unmu, k sam jez vem, kdo je, pa mu ne upam tega povedat na glas... TUT TI SE U RT ZALET...točno tole gre me po glavi... zalet se nekam :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts