Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

NEJ TE VRAG ODNESE BABA ZMEŠANA PA PUST NAM VSEM DRUGIM ŽE ENKRAT NORMALN ZAŽIVET :bomb: ! ! ! ! ! !

:angry2: :angry: :sniky: :huk: :sick: :cry:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Enmu tukaj, da mi je malce mimo, da mu zaupam osebne stvari, ki so mu bile v pomoc, potem pa dobim kaj? samo ignoriranje in prenehanje z osi.

Ocitno res vsi samo na svojo rit gledajo.

:sick:

No ja, bom jaz tud prenehala.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Šele zdaj vidim kakšna sreča, da ti nisem bil všeč, potem se tako lepo kot se, nebi še dolgo počutil. Hvala šeenkrat x:Xx x;)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

ja jaz sem mislila, da zanj govoris :D :O:

on je bil v eni izjavi butel, ker je bil nesporazum.... x:px

a tvoj se pa ne zaveda? x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja to je največ problem....č butl ne ve da je butl, vsi drugi pa to vedo....pol se pa hoče obnašat kot nebutl pa totalno butasto izpade :blink: :unsure:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

sej js tod....grem leč počas......un butl pa..... upam da ga bom v kakih hudih sanjah fejst preganjala, k u real lajfu se mi ne da preveč z butli ukvarjat x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Draga moja X, povej, kdaj boš spregledala, da tvoj sinko ni tvoja last in da ne more niti noče skočit za vsako stvar, ki si jo ti zamisliš, da bi, in to TAKOJ!!! In če ti to pove, daj, ne mej nos do tal, tako kot si ga mela v soboto, ko si prišla spet težit in sploh nisi pohvalila, ko je tvoj sin delal hiško za svojo hčerkico. Delala si se, da ni nič, ignorirala si, matr ti egoistično, a ne kapiraš, da se svet ne vrti okoli tebe??!!

Ej ful se trudim, da bi te sprejela, ampak sama delaš stvari, ki mi to preprečujejo. Daj ulet se mal, prosim, a ne opaziš, da vsi mi, kar nas je hočeš nočemo povezanih s tabo, TRPIMO??!!

O Bog, daj malo ji namigni, da spregleda. Saj ni slaba ženska, morda se ne zaveda svojega obnašanja. Ampak dejstvo je, da otroci niso njena last in da NISO dolžni skrbeti zanjo - ne na tak način. In bog, naj bo malo manj škrta x:Dx

ampak bog, tudi če je še naprej škrta, samo, da nas PUSTI PRI MIRU!!!! Dalj ko je, raj jo mamo. Na žalost nas je sama pripeljala do tega.

Uf...te tasce... :xx!:

Surageni... x:Xx

Jez pa povem uni, tm gor, nad mano... U RT SE ZALET...

Unmu, k sam jez vem, kdo je, pa mu ne upam tega povedat na glas... TUT TI SE U RT ZALET...

Bratu bom pa ze svoje povedala...sam da ga vidim... :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...