Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz,bi pa sporočila eni bejbiki,naj se ne spravlja v neroden položaj in spotika ob mene,ker ko se bom jaz spotaknila ob njo,bo točila krokodilje solze.Watch out,baby! x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Jaz,bi pa sporočila eni bejbiki,naj se ne spravlja v neroden položaj in spotika ob mene,ker ko se bom jaz spotaknila ob njo,bo točila krokodilje solze.Watch out,baby! x;)x

Kaj ti je pa tako hudega naredila tale bejbika, da bo morala jokati????? :eek:

Smisel življenja je največja sreča

Ej, M. dej prid se kej k naaam! :sori: K si taaaak srcek. Pa zakaj se je mogla frendica motit?! Pol pa jz budala izpadem!!

S. ti si pa en kmet! Kr rin k T. kr dej, itak te bo se milijonkrat prevarala, kr ona taka je. Ti bos pa trpel, kr si ena zafrustrirana nesamozavestna pizda!! Haha!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

madrfarkrjineumnineobzirnibrezbontonainolikanosti..... jojojojojojojojojoj... kwa me znajo razpizdit... cepcizarukaninepofukanizagnojenidebili

:!!: :sniky: :bomb: :o|o: xsmokex :mad2: :angry: :bomb: :nuke:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jaz pa ne prenesem PREVEČ čustvenih ljudi, ki ne zanjo logično sklepati in delajo neke neumne izmišljene zaključke, zraven pa uporabijo še par pridevnikov, da razvrejo čustva drugih in jih potegnejo za sabo, ker na tak način dobiš fanatičnega norca.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Ne maram ljudi, ki ne morejo pozabiti in pogrevajo eno in isto v nedogled.

Poleg tega ne maram ljudi, ki sodijo o drugih, ne da bi jih sploh poznali.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:2src: jst bi vam pa rada povedala da ni lepšega kakor dobra kavica po dobrem kosilu x:Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

KUGA PA BOM JST Z ROŽCO AAAAAAAAAAA.

SAJ JE NE BOM TOLK TEPU, DA BI JO MOGU NA BRITOF SPRAVT, PA ROŽCE NOST.

SAMO NMAV ZA HEC, DA BO ENE TRI DNI SONČNE ŠPEGLE NOSILA :vragec: x:Dx :vragec: :vragec:

Mogoče res. Ampak statistika je drgačna. Vsaka ta peta pade po štengah.

Ampak niso vseh prešteli. Jst je rajš po štengah porinem, kukar da b jo tepu. Če jo po štengah porineš, ji daš na izbiro, da se lahko potolče kjer se sama hoče. x;)x :vragec: :vragec:

x8Dx to je še dober, enga poznam ki je reku, da jo je treba vsak dan pretepst, tud če se njemu ne da,da je pol vesela, če si kak dan pavze vzame x:Dx :vragec:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: vidim ja....pa si res frajer x:Dx x:Dx x:Dx upam da boš naletel enkrat na eno ki ti bo kos x;)x

Jst že mam eno tako, ki to vse prenese in se ne pritožuje preveč x:Dx

Od začetka je blo hudo, da se je revca privadla, zdaj pa točen ve kakšna je :vragec: stvar in kakšen je hišni red. :vragec: x^x x^x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...