triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jebi se! Pa kva te je pa zdej pičl? Fuck,babe! :xx!: [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smo žabe,najboljše s(m)o slabe! K si mi os zaprla si mi vse povedala, brez razlag! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Kva? kr povej, sej smo u tapravi temi! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Jaz,bi pa sporočila eni bejbiki,naj se ne spravlja v neroden položaj in spotika ob mene,ker ko se bom jaz spotaknila ob njo,bo točila krokodilje solze.Watch out,baby! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz,bi pa sporočila eni bejbiki,naj se ne spravlja v neroden položaj in spotika ob mene,ker ko se bom jaz spotaknila ob njo,bo točila krokodilje solze.Watch out,baby! Kaj ti je pa tako hudega naredila tale bejbika, da bo morala jokati????? Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ej, M. dej prid se kej k naaam! K si taaaak srcek. Pa zakaj se je mogla frendica motit?! Pol pa jz budala izpadem!! S. ti si pa en kmet! Kr rin k T. kr dej, itak te bo se milijonkrat prevarala, kr ona taka je. Ti bos pa trpel, kr si ena zafrustrirana nesamozavestna pizda!! Haha! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 vprašanje, eni so ti še hvaležni ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Sam to bi reku-če sm te odfuku,ni poti nazaj! Capish? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 madrfarkrjineumnineobzirnibrezbontonainolikanosti..... jojojojojojojojojoj... kwa me znajo razpizdit... cepcizarukaninepofukanizagnojenidebili :!!: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Jaz pa ne prenesem PREVEČ čustvenih ljudi, ki ne zanjo logično sklepati in delajo neke neumne izmišljene zaključke, zraven pa uporabijo še par pridevnikov, da razvrejo čustva drugih in jih potegnejo za sabo, ker na tak način dobiš fanatičnega norca. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ne maram ljudi, ki ne morejo pozabiti in pogrevajo eno in isto v nedogled.Poleg tega ne maram ljudi, ki sodijo o drugih, ne da bi jih sploh poznali. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 jst bi vam pa rada povedala da ni lepšega kakor dobra kavica po dobrem kosilu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 DANES JE TUK ZAFUKAN DAN, VSE GRE NAROBE. KO BOM PRŠU DOMU, BOM NAJPREJ BABO PRETEPU, DA BO ČIST ČRNA.BO ŠE UNA VEDLA, KAJ JE TO ZAFUKAN DAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 na rožico ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 KUGA PA BOM JST Z ROŽCO AAAAAAAAAAA.SAJ JE NE BOM TOLK TEPU, DA BI JO MOGU NA BRITOF SPRAVT, PA ROŽCE NOST.SAMO NMAV ZA HEC, DA BO ENE TRI DNI SONČNE ŠPEGLE NOSILA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ponavad so takile dečki doma več tepeni k siti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Mogoče res. Ampak statistika je drgačna. Vsaka ta peta pade po štengah. Ampak niso vseh prešteli. Jst je rajš po štengah porinem, kukar da b jo tepu. Če jo po štengah porineš, ji daš na izbiro, da se lahko potolče kjer se sama hoče. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 pol pa ni čudno da se slabo počutiš ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Seveda se. Saj se bom pol boljš, ko bom opravu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 pravična kazen je hitrejša kakor driska najostrejša ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Se čist strinjam s tabo. Kazen mora bt. Ker že Valvazor je reku"ženo pretepsti inu koso sklepati ni nikoli odveč" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 to je še dober, enga poznam ki je reku, da jo je treba vsak dan pretepst, tud če se njemu ne da,da je pol vesela, če si kak dan pavze vzame ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ja jst sem tud tega mnenja. Saj če jest ne vem zakuga jih je dobila, baba sigurn ve. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 vidim ja....pa si res frajer upam da boš naletel enkrat na eno ki ti bo kos ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Jst že mam eno tako, ki to vse prenese in se ne pritožuje preveč Od začetka je blo hudo, da se je revca privadla, zdaj pa točen ve kakšna je stvar in kakšen je hišni red. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts