Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>No, sej..babe smo pa kure, ne? Kaj pa je ena kura gor al pa dol? :inocent:  x:Dx Neki si se mi pomehkužil! :lol:

Res sem ratu ko ena baba, za nikamor nisem. Zgleda, da se v takih krogih gibljem. x:Dx nisem prej mogu dokončat stavek, bom pa zdajle. Včeraj sem večerjau česen pa kruh, pa nmav špeha sem najdu u špajzi. Pa sem vse skupaj na miza vrgu, pa vidim, da b kruh kmal na kurji drek vrgu. Sem se odločl, da bom mogu res enkrat pospravt, al pa ena babo dobt, da to naredi namest mene. x:Dx x:Dx Pa nmav gate pa štunfe bo treba aprat. Sam pr ghatah pol ne bom vedu kiro je spredaj, pa kiru zadaj. Zdaj točno vem, da rumen je spret, rjav pa odzat, se nkol ne zmotm x;)x x;)x x;)x x;)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Res sem ratu ko ena baba, za nikamor nisem. Zgleda, da se v takih krogih gibljem. x:Dx nisem prej  mogu dokončat stavek, bom pa zdajle. Včeraj sem večerjau česen pa kruh, pa nmav špeha sem najdu u špajzi. Pa sem vse skupaj na miza vrgu, pa vidim, da b kruh kmal na kurji drek vrgu.  Sem se odločl, da bom mogu res enkrat pospravt, al pa ena babo dobt, da to naredi namest mene.  x:Dx  x:Dx Pa nmav gate pa štunfe bo treba aprat. Sam pr ghatah pol ne bom vedu kiro je spredaj, pa kiru zadaj. Zdaj točno vem, da rumen je spret, rjav pa odzat, se nkol ne zmotm x;)x  x;)x  x;)x  x;)x

Me prov zanima, keri so ti krogi? Pa sej ne vem, kaj kompliciraš glede dreka...bi biw pa bl žmohtn sendvič...jst ne maram, da je vse suho! En namaz pa more bit! :vragec: x:Dx

Ja eno bo treba dobit, k je že fajn obupana, da ji bo vseen kake gate pere...sam obstaja velika nevarnost zate, da če dobiš tako babo, da boš še čist in redoljuben dedc ratu...kdo me bo pa pol zabavu s svojimi svinjarijami kle gor? :xx!: Kr samski ostan, pa enkrat pejt s cuno čez mizo, paw tanartabol! x;)x

Ta arjav pa ta armen se je pa po moje že tok v gate zažrl, da tud, če jih opereš, ni bojazni, da neb še maw barve gor ostal...tko da ne bo zmede! :lol:

Ti si pa res ena urng baba, k me zna nazarensko potolažt. Ena tako, ko si ti b nucau, pa b mi morde lahko še ferng oprala. x;)x

Kar se pa tiče žmohnosti, pa nau nkol problema, se bova že znajdla. x;)x U katerh krogh se gibljem a to b rada vedla. Prid u sobota k nam na veselica in pred jutr pa nmav pod šank, al pa pod miza poglej in tam nekje se ponavad nmav odpočijem. Med tednom se pa po vas s traktorjem, pa z nakladalko podim, pa škorne mam, pa u spodnji majc sem. Ne moreš zgrešt. xDDx xDDx

:zoro: :zoro: :zoro: :zoro: :zoro: :zoro: :zoro: :zoro:

<{POST_SNAPBACK}>Ti si pa res ena urng baba, k me zna nazarensko potolažt. Ena tako, ko si ti b nucau, pa b mi morde lahko še ferng oprala.  x;)x

Kar se pa tiče žmohnosti, pa nau nkol problema, se bova že znajdla. x;)x U katerh krogh se gibljem a to b rada vedla. Prid u sobota k nam na veselica in pred jutr pa nmav pod šank, al pa pod miza poglej in tam nekje se ponavad nmav odpočijem. Med tednom se pa po vas  s traktorjem, pa z nakladalko podim, pa  škorne mam, pa u  spodnji majc sem. Ne moreš zgrešt. xDDx  xDDx

:zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:

Take mamljive ponudbe pa že dolg nism dobila....sm se kr mal zamisnla...a čm skenslat štajerca in na dolenjca navalit? x:Ix Težka odločitev! :lol:

U sobota mam že en piknik. :xx!:

Ti, ampak pol sva si pa vizualno čist podobna...jst tud v škornjih pa spodni majci okol hodm...sm novo barvo iznašla - umazano bela! :D Traktor je bil pa vedno moja velka želja....če mi ga boš pustu pelat, sm vsa tvoja! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Take mamljive ponudbe pa že dolg nism dobila....sm se kr mal zamisnla...a čm skenslat štajerca in na dolenjca navalit? x:Ix Težka odločitev! :lol:

U sobota mam že en piknik. :xx!:

Ti, ampak pol sva si pa vizualno čist podobna...jst tud v škornjih pa spodni majci okol hodm...sm novo barvo iznašla - umazano bela! :D Traktor je bil pa vedno moja velka želja....če mi ga boš pustu pelat, sm vsa tvoja! x:Xx

Nisem čist prepričan, če ti bom zaupal cel traktor, ti pa lahko oblubm, da boš lahko šalthebl držala in se nmav učila. Sam da se navš zašaltala, zna bt nevarn. xDDx

Pa nisem reku, da glih to soboto. To se nardi vsako soboto in pa nedeljo xcivx Nkrat, ko me boš hotla spoznat moje prjatle, se pa oglas. x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Bom nmaw počakala, k mam glih frišne hlačke...sm jih po nesreč oprala, pa vem, da ti tala neb bla všeč, jst hočm pa dobr vtis nate nardit! x;)x

Traktoooooor...here I come! Bova mela dirke po dalenjski...cew žur! x:px Bohve, ker šalthebel s ti mew v mislih? A me kej s fernki zveze? :inocent: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

Bom nmaw počakala, k mam glih frišne hlačke...sm jih po nesreč oprala, pa vem, da ti tala neb bla všeč, jst hočm pa dobr vtis nate nardit! x;)x

Traktoooooor...here I come! Bova mela dirke po dalenjski...cew žur! x:px Bohve, ker šalthebel s ti mew v mislih? A me kej s fernki zveze? :inocent:  x:Dx

Ti moraš bt pa ena fejst pokvarjena baba, da sam na kurbarijo misliš. Al si pa tuk potrebna, kot star pes šusa. x:Dx x:Dx

Na buj se, tiste hlačke b pa že zamazala, bi šla gor na kozolc, pa b te nmav u mrvo fliknu in pol b sigurn nekaj mrve ti še u hlačkah ostal, pa b te pol lahko še ene dva dni žečkal. xDDx xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Ti moraš bt pa ena fejst pokvarjena baba, da sam na kurbarijo misliš. Al si pa tuk potrebna, kot star pes šusa.  x:Dx  x:Dx

Na  buj se, tiste hlačke b pa že zamazala, bi šla gor na kozolc, pa b te nmav u mrvo fliknu in pol b sigurn nekaj mrve ti še u hlačkah ostal, pa b te pol lahko še ene dva dni žečkal. xDDx  xDDx

Valda, da sm pokvarjena! K meso, k mu je rok že 1 tedn nazaj poteku! Sej zato sm ti pa všeč, a ne?

A sam z murvo bi jih zamazala...klinc, pol pa ne pridm! :vragec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Valda, da sm pokvarjena! K meso, k mu je rok že 1 tedn nazaj poteku! Sej zato sm ti pa všeč, a ne?

A sam z murvo bi jih zamazala...klinc, pol pa ne pridm! :vragec:  x:Dx

Ja glih zatu s mi všeč. Neb marau kakšne fine mestne. Take niso zame. Mam rajš tako, ka nmav zakolne, pa se zamadona, pane da ves dnar za čevelčke, ampak je zadovoljna z gumjastm škornjam. x:o)x

Sam to mi ni čist jasn, kuga dela taka baba na faksi, pa neke ispite polaga. x;)x Jst sem nardu edin ispit za traktor in to mi ratal že u ta devetem poiskusu. Pol so mi ga po enem tednu pa policijoti uzel. Verjeten ga že niso imel. Kadar me pa zdaj ustavjo, se pa nč ne sekiram, sam povem jim, naj nmav na postaj po lajdlcah pogledajo, pa ga bodo najdl, mene naj pa ne sprašujejo zanj. :vragec:

Pa pravjo, da ne smem pit, kadar vozm. Jst skoraj nkol takrat ne pijem x:Dx jst zmeraj prej al pa pol pijem, skoraj nkol med vožnjo. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ja glih zatu s mi všeč. Neb marau kakšne fine mestne. Take niso zame. Mam rajš tako, ka nmav zakolne, pa se zamadona, pane da ves dnar za čevelčke, ampak je zadovoljna z gumjastm škornjam. x:o)x

Sam to mi ni čist jasn, kuga dela taka baba na faksi, pa neke ispite polaga. x;)x  Jst sem nardu edin ispit za traktor in to mi ratal že u ta devetem poiskusu. Pol so mi ga po enem tednu pa policijoti uzel. Verjeten ga že niso imel. Kadar me pa zdaj ustavjo, se pa nč ne sekiram, sam povem jim, naj nmav na postaj  po lajdlcah pogledajo, pa ga bodo najdl, mene naj pa ne sprašujejo zanj. :vragec:

Pa pravjo, da ne smem pit, kadar vozm. Jst skoraj nkol takrat ne pijem x:Dx  jst zmeraj prej al pa pol pijem, skoraj nkol med vožnjo. x:Dx

Jst sm na faksu snažilka....nč ne polagam izpitov! x:Dx

Čevelčkov tud nimam dost...škorne pa copate, pa je, za polet in pozim dost. x:Dx

Ja, teli polcaji so res eni bebci...dobr s jim povedu! Po moje še zdej iščejo k nori.... :lol:

Jst tud ne pijem dost...sam k sm sama al pa v družbi! x;)x

<{POST_SNAPBACK}>mislim, Pika, s takimi teksti boš loh prešaltala s štajercev na dolenjce in še kam drugam x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

xbendx

P.S. js sm s Primorske x:Dx  x:Dx

Uuuuuuuuu, kok sm dons prlublena...same ponudbe dobivam....sej mogoče pa neb blo švoh, dab mela na vsakem koncu slovenije enga? Sam nebnmu nom povedala.! x:px

<{POST_SNAPBACK}>Jst sm na faksu snažilka....nč ne polagam izpitov! x:Dx

Čevelčkov tud nimam dost...škorne pa copate, pa je, za polet in pozim dost.  x:Dx

Ja, teli polcaji so res eni bebci...dobr s jim povedu! Po moje še zdej iščejo k nori.... :lol:

Jst tud ne pijem dost...sam k sm sama al pa v družbi!  x;)x

Uuuuuuuuu, kok sm dons prlublena...same ponudbe dobivam....sej mogoče pa neb blo švoh, dab mela na vsakem koncu slovenije enga? Sam nebnmu nom povedala.!  x:px

Ti nab nbenmu povedala jaaaaaaaaaa. Čist usakmu, ki te pozna, bi se hvalila in prpodvala, čez dolenca ga pa nej in me prporočala naprej xDDx Ne vem, če b zdržal naval. x;)x

Kar se pa pijače tiče, si pa res zmertni pivc. Pa vidim, da znaš tud čas izbirat ta prav

<{POST_SNAPBACK}>Ti nab nbenmu povedala jaaaaaaaaaa. Čist usakmu, ki te pozna, bi se hvalila in prpodvala, čez dolenca ga pa nej in me prporočala naprej xDDx  Ne vem, če b zdržal naval. x;)x

Kar se pa pijače tiče, si pa res zmertni pivc. Pa vidim, da znaš tud čas izbirat ta prav

Joj, zdej s me pa pogruntu! :vragec:

Zato sm hotla to narest, dab preverla, kok lohk sfolgaš.... x:px

<{POST_SNAPBACK}>c c c c c

zanimivo......

xbendx

:shuriken:  :sorcerer:  :opica:  :bomb:  xsingx  xsmx  xracx  xokkx

a to na pozitiven al negativen način? x:Ix Sam vprašam... :D x;)x

<{POST_SNAPBACK}>koki komu bos pokazala zobke... :wOOt: od tebe to ni nobena kazen. :2src:  x:o)x

ja,ja....ampak jaz lahko pokažem zobke tistemu tudi na drugačen način....potem bo pa JOJ,hehehe :inocent: :vragec: pe,danes so me pa res razjezili....... :eek:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>mene so tudi... :C:  :sori:  x:o)x pa nic hudega, sem tudi jaz njih nazaj... x^x  x:o)x  x:Dx

eh, ce bi bil svet popoln...in bi se vsi lepo razumeli in bi vedeli kaj je prav in kaj ne, ne pa da jim je treba vse povedat.... x:Dx  x:Dx

najhuje je pa to, da jim hočeš dopovedati, pa te sploh ne poslušajo in terajo svoje.....ma, to me pa raz....;

v takšni situaciji pa nastopijo izredne razmere, ker jaz se ne dam kar tako :vragec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>nekaterim je treba postavit meje... pa povedat to je tako in tako, in pika, ker se s kompromisi pac ne da vedno.

postavit ogledalo- kontra napad. nic se opravicevat, zgovarjat.

(pa se sumniki mi ne delajo :o|o: ) x:o)x

Kadar vem, da imam prav pri meni ni ne debate in ne kompromisov, nastopim odločno in povem kaj mislim in hočem..... :palec: se ne sprenevedam....saj, veš:čisti posli, dobri prijatelji in tudi v kontra smeri pričakujem, da mi vsak pove v obraz kar mi gre..... x:Dx nočem besedičenja za hrbtom.... :xx!: Ampak, ko pride do takšne situacije imaš pa vseeno en grenak priokus in slab dan....pa kaj, jutri bo bolje....se ne dam..... :inocent: xDDx

NE MORM VEČ!!!!!!

jojojoj upam da bo hmal mimmmmm... se mi zdi da se je šele začel... nč .... grem se zapret... xrolleyesx

spet se mi je na bolš poslabšal

Aiwica, velik več zmoremo, kot mislimo... če se boš zaprla v rakovo školjko boš samo podalješvala in duplirala bolečino... pejt in uživaj v življenju, sej tud to je sestavni del - ah ja, sem pametna za druge, da bi sebi lahka kaj dopovedala :xx!:

ma ja... sej vem.... sej itak mam en kup opravkov... pa miljon ldi morm vidt, tko da bo kul... sam k me kr trga neki.. nicht gut xrolleyesx
spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...