Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tema s takim naslovom... mi disi... na ocitanje in taksno... potrjevanje tega, kar nam je 'oni naredil'...

ceprav je res, da je fajn dat iz sebe, zato tud tu... da ne zmeces v ksiht onemu...

... ker besede... vtisi... ostanejo... vcasih kot usedline, ce ne znamo spihat tega od sebe...

no in zato je ta tema *dobra*.

drugace pa je *slaba*.

x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>tema s takim naslovom... mi disi... na ocitanje in taksno... potrjevanje tega, kar nam je 'oni naredil'...

ceprav je res, da je fajn dat iz sebe, zato tud tu... da ne zmeces v ksiht onemu...

... ker besede... vtisi... ostanejo... vcasih kot usedline, ce ne znamo spihat tega od sebe...

no in zato je ta tema *dobra*.

drugace pa je *slaba*.

x:o)x

saj zato pa je ta tema v Črni luknji, da le-ta pozavga vse *slabo* in ga prečisti :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Eh, miško mali, zajebu si tko k vedno! Nkol se ne boš navadu bit tih, moraš neki gobcat, pa usluge delat, bit pameten ... :xx!:

Zdaj pa maš :devil: , pa se znajd :sniky:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:vragec:

jebemti banchne usluzhbenke....rachunovodkinje....shtajerke....zasavce.....zasavke....birokracij

o...fejinfuj :xx!:

nkamor ne grem....zanalashch bom doma....ko jih jebe

zlomk :!!: :!!: :!!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...