El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Eh... Strani Amori, stran od mene.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nea ga seri.......k seb vabi, k seb ne ne js sam težave proč pošiljam Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 go avej bed enerđi Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 tema s takim naslovom... mi disi... na ocitanje in taksno... potrjevanje tega, kar nam je 'oni naredil'...ceprav je res, da je fajn dat iz sebe, zato tud tu... da ne zmeces v ksiht onemu... ... ker besede... vtisi... ostanejo... vcasih kot usedline, ce ne znamo spihat tega od sebe...no in zato je ta tema *dobra*.drugace pa je *slaba*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no in zato je ta tema *dobra*. DARK IS BASIC zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 kuku lele spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 K.U.R.A.C vse skupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neki morm zbrcat drgač mi bo zavrel v glav Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tema s takim naslovom... mi disi... na ocitanje in taksno... potrjevanje tega, kar nam je 'oni naredil'...ceprav je res, da je fajn dat iz sebe, zato tud tu... da ne zmeces v ksiht onemu... ... ker besede... vtisi... ostanejo... vcasih kot usedline, ce ne znamo spihat tega od sebe...no in zato je ta tema *dobra*.drugace pa je *slaba*. saj zato pa je ta tema v Črni luknji, da le-ta pozavga vse *slabo* in ga prečisti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Jst grem pa zdajle u ta bližn bife na cviček in me boli kurac, kaj boste vi brcal in koga boste šinfal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...in me boli kurac...smola ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 dost mam vsega skupi mogoče bi blo najbolš tud neki zbrcat... zakaaaaj mi nis mogu prej povedat... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Eh, miško mali, zajebu si tko k vedno! Nkol se ne boš navadu bit tih, moraš neki gobcat, pa usluge delat, bit pameten ... :xx!: Zdaj pa maš , pa se znajd Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 mal sm jezna a me ne morš tud pogledat????? Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 jebemti banchne usluzhbenke....rachunovodkinje....shtajerke....zasavce.....zasavke....birokracijo...fejinfuj :xx!: nkamor ne grem....zanalashch bom doma....ko jih jebe zlomk :!!: :!!: :!!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 na poljubček od Zasavke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na poljubček od Zasavke sej ne de vse kej kurc gleda....sam ene chist dolochene :xx!: thx za .... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>itaq je praznik, who cares zato mam pa jst raj POLNIKE k praznike zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 js pa sam NIKEand JUST DO IT free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa sam NIKEand JUST DO IT tis vegi....pa ne shtejesh zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 PRASEC NEMARN!!!! da b se ti posušu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 prasica zasauska birokratska...deb se ji joshki do kolen povesl :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v vrocih, prevrocih poletjih je vec samomorov kot ponavadi samomor je trajna reshitev zachasnih problemou zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>good point... poslusam Dorse. smrt je zmanjshanje zhivljenskih stroshkov zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>AKCIJA- SMRT NA OBROKE.... go, bejbi go... ....che poklichete zdaj...dobite pogrebce brezplachno.....to pa she ni vse.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 garantiramo pa vam tudi vechnost k si 1000 let mrtu...si shele na zachetku vechnosti zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts