kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 lepo...... cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nej grejo u pizdo materno vse rachunovodkinje tega sveta zlomk :xx!:a ti nečjo dnarja nakazat? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti nečjo dnarja nakazat? pa ti si vidovita :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 joj Akutek, ni dost da sem Zasavčanka, tud s papirji imam opravka, torej ene vrste računovodkinja:V: a se naj kr sama zakopljem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj Akutek, ni dost da sem Zasavčanka, tud s papirji imam opravka, torej ene vrste računovodkinja:V: a se naj kr sama zakopljem ti si svetla izjema zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na poljubček od Zasavke Pa še enega od ta druge zasavke! http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nej grejo u pizdo materno vse rachunovodkinje tega sveta zlomk :xx!:a ti nečjo dnarja nakazat? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti nečjo dnarja nakazat? itaq vem, kdo stoji za tem..... :xx!: bo vesela naslednjo sezono, che bo v garderobi lohk delala prjatlco ma pa tko al tko na black listi zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:OO!: :OO!: ...pa sm spet zajebu AHA...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> itaq vem, kdo stoji za tem..... :xx!: bo vesela naslednjo sezono, che bo v garderobi lohk delala prjatlco ma pa tko al tko na black listi zlomk zlomk zlomkast spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam, da nism.....najebu. mrbit pa še boš (nikoli ne veš,kje,kdaj in kako?) Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe.....če ga, ga nkol sam jaz tole kokr profesionalna deformacija :xx!: zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe.....če ga, ga nkol sam jaz Mogoče si pa samo želiš, da bi bilo tako......v resnici pa...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe......ne, značajska Če me je.eš, bod je.an tud ti...... Sicer pa.....a je.anje sploh gre tud drgač? ti itaQ v glavnem samo samga sebe jebesh....tko de nam je chist jasno, kaj nej bi to po tvojem pomenilo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče. Sam ti neb svetoval preverjat..... neverjetnotaka SAMOKRITIKA zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče. Sam ti neb svetoval preverjat..... Sem vedela,da nisi prepričan vase ....preverjati pa definitivno nimam želje..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, sam mal veselja sem ti hotu dat..... ah, kar vleči se zdaj vun..... zdaj že tako vsi vemo.... nazaj ne moreš poteg-nit Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, sam mal veselja sem ti hotu dat..... poudarek je na: MAL zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha.....ti že kar "nam" pa to? Aakhut, saj vem, da se morš tolažit, ti kar, sam da ti je blš...... tjah stariglede na to, de se skor pol foruma norca iz tebe dela....pol ja...NAM zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 dečva, ne bo šlo tako.... aja to se ne nanaša na vašo debato tule Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kul aknica. Ostalih več k pol pa se iz tebe. itaqsam men je to ushech zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kul , k pol ni nevarnosti, da se neb mel fajn. za vechinsko polovico ni skrbi zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> .....no, saj manjšinska tud ni nič panična še.... glede na to, kolk se ponujash naokoli.....bi chlouk pomislu, de mash kako drugo sluzhbo nego drzhauno zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, a res? Al pa le mal haluciniraš spet? halucinacije so sicer dobrodosle...sam tokrat brez chesarkoli zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Danes bi lahko v bistvu posiljala nekoga, k me klice s skrite cifre v "pm", lahko bi poslala nekoga, ki me je razocaral v "pm", lahko bi sebe, ker sm to pustila, lahko bi sebe, ker mam lenoritis...ampak nimam volje u u u uuuu u uuu don't worry, u u u u uuu be happy, uuuuu Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts