natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Zamenjal procesor in novo plato s P-4 v obeh racunalnikih, pa se vedno steka, ker izvaja ocitno prevec procesov naenkrat. Ga bom tko zmahu, da tud enga ne bo zmogu! Sej ne vem, ce je to zdravo, da se pogovarjas z racunalnikom... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 vat tu du... vat tu du.... aj esk ju!!! alalalalalaaaaa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zamenjal procesor in novo plato s P-4 v obeh racunalnikih, pa se vedno steka, ker izvaja ocitno prevec procesov naenkrat. Ga bom tko zmahu, da tud enga ne bo zmogu! Sej ne vem, ce je to zdravo, da se pogovarjas z racunalnikom... hehe, to j pa zato, ker maš intela namest AMD, vzeu bi Athlon 64, pa bi bilo vse v redu... Athlon rules x!x ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Danes pa jst tud nimam nikogar za nahrulit sem preveč dobre volje... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes pa jst tud nimam nikogar za nahrulit sem preveč dobre volje... To je pa lepo slišat.....Jaz pa itak nikogar nikoli ne nahrulim, ker tisto kar mu gre mu tako povem v obraz......lepo Ja, pa vedno sem dobre volje...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Ja kokica se strinjam... sej jst tud več al manj vse povem, včasih pa morm mal zakričat ker več al manj sem tudi jaz dobre volje, pridejo pa trenutki ... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, to j pa zato, ker maš intela namest AMD, vzeu bi Athlon 64, pa bi bilo vse v redu... Athlon rules x!x Ja, vem, sam kaj, ko ne morem tega dopovedat svojmu sefu. Pa se moja spanscina trenutno precej sepa... Kako naj mu dotupim, da ni isto racunalnik, ki poganja J box, ali video igro in izvaja naenkrat samo dva procesa in pa moj, na katerem delam in hkrati izvaja najmanj 5 zahtevnih procesov...Ce bi blo od mene odvisno, bi drugac naredu. Sploh je pa tezko delat na isti masini programiranje, graficno oblikovanje in obdelavo zvoka naenkrat. Mam sicer dva na razpolago, sam mi fali kaka graficna postaja....vsaj za grafiko... Bo ze...vsak dan dobim kaj novega..... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, vem, sam kaj, ko ne morem tega dopovedat svojmu sefu. Pa se moja spanscina trenutno precej sepa... Kako naj mu dotupim, da ni isto racunalnik, ki poganja J box, ali video igro in izvaja naenkrat samo dva procesa in pa moj, na katerem delam in hkrati izvaja najmanj 5 zahtevnih procesov...Ce bi blo od mene odvisno, bi drugac naredu. Sploh je pa tezko delat na isti masini programiranje, graficno oblikovanje in obdelavo zvoka naenkrat. Mam sicer dva na razpolago, sam mi fali kaka graficna postaja....vsaj za grafiko... Bo ze...vsak dan dobim kaj novega..... hudo, natrixred, maš pa zelo dinamičen in zanimiv šiht...jest bi tud ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 jooooooooooooj baba butasta,kako mi greš na živce!!!!!!!!!!!!1 Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jaz bi pa rada enmu povedala nej se ne sekira, ker mu je tako hitr pršlo, saj bo drugič bolš! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Vse ljudi, ki se na podlagi horoskopa odlocajo o ljubezni, posiljam v en vlek Kurac, z veliko zacetnico. Naj vam tekne. L. in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>buahahaha baba. preden bo mene nogiral se bos ti trikrat v grobu obrnila. Vse ste danes neki na druge babe jezne Jaz pa mejhn na fotra...nej ze preboli tole drugo puberteto, ker nas spravlja ob zivcke Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 na nobenga nisem jezna.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hudo, natrixred, maš pa zelo dinamičen in zanimiv šiht...jest bi tud Come to Mexico! We need one more programmer! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 vem, da programerjev ni nikol dost...k se za mojga cimra, informatika, čist na vsakem rač. sejmu programerske hiše kar pulijo zanj... jest sm pa na žalost sam ljubitelj računalništva, bolj teoretik, kot praktik...tako, da vam ne bi ravno koristil...pa matematka mi tud ne leži:) ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Komu? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 firbec Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jp. Kva čem, takav mi je horoskop! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Joj kaj me dajejo neki čudni občutki? Nesigurnost, dvomi, strah. Brez veze. Marš ven pa kar v črni luknji ostat :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Potem ko so pred tednom dni dvojno črto potegnili po treh priročnih ravninah, kjer se je dalo po tej neprijetni dolenjski cesti še malo potegniti in se znebiti kakega tovornjaka pred seboj, so včeraj popoldne potegnili črto še čez ves poljanski klanec vse od parkplaca za tovornjake pa do dna. Tako ostane še en majhen delček pod Hmeljčičem (ki pa je bil že prej črna točka) in trebanjska ravnina. Upajmo, da se še tam v prihodnjih letih kdo ne ubije, ker bodo črto potegnili tudi tam in bomo vozniki takoj, ko bomo pred seboj zagledali prvega Bugara ali Romuna, obsojeni na vožnjo za njim vse do avtoceste, kjer ta pač trenutno bo. Tako smo zdaj vsi vozniki "kaznovani" za napako, ki jo je zaradi telefonarjenja med vožnjo (ali pa - bojda uradno - zaradi brisanja nosu) napravil šofer kombija in povzročil osem zoglenelih žrtev, pri čemer pa se je to zgodilo na mestu, kjer je bila itak POLNA črta in prehitevanje NI BILO vzrok nesreče!! In še vedno bomo vdano plačevali 420 SIT oziroma toliko, kolikor bo pač potrebno, za TAKO vožnjo. Bravo, Slovenija!Hrvati so potegnili 400 km avtoceste v treh letih, meščani Gornje Radgone pa so morali z zaporo izsiliti od vlade, da jim je (lani) obljubila, da obvoznice ne bo zgradila do leta 2013, ampak do leta 2008. Štiri leta za eno kurčevo obvoznico! V Sloveniji imamo VSEH ŽIVIH IN PREDVIDENIH avtocest manj kot 400 km. Pa kdo se zdaj tu iz koga dela norca?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 j... se :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse ljudi, ki se na podlagi horoskopa odlocajo o ljubezni, posiljam v en vlek Kurac, z veliko zacetnico. Naj vam tekne. L. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja, kdo je biu 12 let na oblasti?Zakaj se KOMAJ ZDAJ odpirajo taka vprašanja???Ja, to je res vprašanje. Čeprav je brez veze, če tole tvoje rdečenje leti name, kajti jaz sem že v postu zapisal, da se je "nekaj" zgodilo lani, se pravi, da v prejšnjem mandatu. Da ne bi bilo nesporazuma, Bobnar, anede. Odgovor mislim, je v tem, da se kozarec polni, pričakovanja pa so bila (pre)velika. Po 12 letih vladanja neke druge opcije se vladavine preprosto ne moreš lotiti tako, kot so se tile. Sicer pa sem poleg nekaj postov o slovenceljski potrpežljivosti napisal že leta '94 tudi članek ter je bil objavljen. Da bo še en nesporazum manj oziroma da me ne bi slučajno poskusil politizitari, ker to bi bilo pa res pod pasom. Hja, "zakaj šele zdaj" ima še en odgovor: PREJ niso potegnili črt po polovici preostale "dolenjke", kar pomeni, da smo se po tej krvavi cesti vsaj nekako vozili, zdaj pa se bomo cijazili. Za isti denar slabše. ZATO. In konec koncev je to Črna luknja. Ali ni ravno zaradi tega tu? Se jaz morda kaj motim? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 najboljsh de jo kr dol dash zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Kaj se bos ukvarjal s horoskopom, pac se das dol s tistim, ki je dost zleht , pa ki upa uporabit vse svoje care.Da ni po moznosti samo en, ki se dela, da oblada. :xx!: "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts